А ти защо настояваш да го въвеждаш по-късно?
. Аз се каня от има-няма 3-4 години, но да следя фазите на луната ми идва вповече и все забравям.
Наистина е добре човек да се понаспи 
Явно вече свикна да не е гладко яденето, защото преди само, като усетеше нещо твърдо и започваше да прави опити за повръщане или мрънкаше
Ще е по-лека, защото днес ми е първи ден М, но все пак ще е някакво начало. От утре, като тръгна на работа мисля да ставам по-рано и да си правя по 30-40мин гимнастика
Ще видим колко ще стане де 

Имам малко домашни моркови , та да видим може пък на госпожицата манджата на мама по - да й се понрави.Смятам да замразя пюрето във формички за лед , но да питам готвещите мами , колко дълго може да се съхранява така във фризера( че с нашето ядене може и до годинката да има още ) и как размразявате кубчетата след това - в микровълнов или на водна баня?А също в хладилника във бурканче колко дълго може да престои - както купените ли?
, което вече не ме кефи толкова, защото съм 55кг. на ръст 177, а и мъж ми се размрънка че съм останала рагу и зъби
та ми купува витамини и тахани за засилване
. Тъй като ние си бременяхме заедно у дома съпруга ми се оказа около 15+ и започна същата диета за около 2 седмици свали около 6-7 кг., като вечер си ядяхме каквото ни душа иска + биричка. При него килограмите се топяха, защото имаше повече за сваляне, но сега нали си смени работата, а там хората си обядват и си почиват, абе живот си живеят та почна да си папа и почти ги върна (около 10) за 3 месеца.
Констанс, нямаш си идея колко ме зарадва

Трябваше да стоя при него и да го пазя да не става сам.

Препоръчани теми