МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 115
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен,
аз днеска съм си показала носа навън само за 2 цигари и едно кафенце и умрях от студ.Константин не е мърдал от вкъщи, но и почти цял ден спи, та не е кой знае какво.
Утре мисля да излезем вече.

Иначе той си има едно мече, което откакто го научихме да заспива сам в леглото му го давам и той си го гушка и така заспива.Обикновено, през деня като го оставя в креватчето, заспива по-трудно и го размята като луд.Отстрани се вижда само как през няколко секунди прелита над креватчето някой и друг мечешки крайник.

Ние днеска с мъжа ми сме решили да излезем да се позабавляваме малко на диско и се надявам майка ми да може да вземе малкия като се събуди, за да можем да се веселим до колкото ни е кеф.Ще ми да се напия, не знам каква е тая жажда в мен....

Айде лека

# 166
Леле, мами, гледате ли Биг Бръдар в момента? Малкото бебенце плаче та се къса, а майка му седи и си пуши цигари в другата стая  #2gunfire Мъжете в къщата тръгнаха да успокояват бебето  Close За какво го роди това бебе, като го е оставила на произвола на съдбата.
Пуши и кърми  #Cussing out

# 167
Леле, мами, гледате ли Биг Бръдар в момента? Малкото бебенце плаче та се къса, а майка му седи и си пуши цигари в другата стая  #2gunfire Мъжете в къщата тръгнаха да успокояват бебето  Close За какво го роди това бебе, като го е оставила на произвола на съдбата.
Пуши и кърми  #Cussing out

Весе, не съм гледала тоя ББ , само съм меркала след като се роди бебето и мнението ми е ,че не трябва да се дава по ТВ такова поведение.Искам да ме извините за следващото изказване- тая мърша скапана ако я видя на живо ще и разбия гнусната мутра!!!!И тази имала и друго дете...пфу

# 168
Момичета , татко ми почина днес сутринта.
Благодаря на всички които се помолиха за него, но за съжаление чудо не стана.
съжалявам ,ч е ви натоварвам с моите отрицателни емоции.
Целувам всички ви и всичките ни бебоци

# 169
  • София
Ели,миличка,моите най-искрени съболезнования!Бог да го прости и дано да е добре там където е сега! CryДръж се,мила! Hug

# 170
elly_G най- искренни съболезнования  Cry

# 171
  • burgas
elly_G, много съжалявам за татко ти! Бъди силна, децата имат нужда от теб! Прегръщам те

prasentze, Макс също си няма такава любима играчка, но като се замисля  кака му доста в по голяма възраст започна да спи с играчка/ и то все с различни/.
Макс обича да заспива като си покрива с нещо лицето- обикновено това е одеялото му.
 А относно режима, Макс сам си го създаде, а аз го спазвам. Ето сега вика и си играе сам в кошарата. Обикновено протестира в почивните дни когато види, че татко му е у дома, та в общи линии тогава няма режим защото и кака му е със него.
prasentze, не се притеснявай Бобчо ще започне да играе сам, когато започне да пълзи и да се изправя ще има толкова много неща които ще му грабнат интереса, че на моменти няма да забелязва твоето присъствие. Аз имам една приятелка във входа, нейното момиченце е на възрастта на нашите бебета беше най-ревливото бебе в блока/ а те са доста/, не се отделяше от майка си, а сега се учи да пълзи и сама си играе в стаята. Просто всичко е въпрос на време.

miki3, разбира се, че не всеки ден е еднакъв, у нас не е казарма, а по скоро като ясла. Все пак и ние ходим на разходки, имаме гости и самите ние ходим на гости. Просто децата различават обстановката, а и аз не разрешавам на гостите си да влизат и да го взимат ако той си играе спокоен/ той като чуе непознати гласове сам си вика/

kremena, успех с кормуването! То и мен мъжо ме натиска сега да ги карам курсовете/заради цените/, ама съм и студентка та се притеснявам от толкова много изпити на куп. Трябва да взимам пример от теб

Лек и успешен ден на всички!

# 172
  • София, център
elly_G моите искрени съболезнования! Много съжалявам.... чуствам се лошо , защото ти обещах че ще питам баща ми за лекарствата които е пил, а все забравях като го видех! Прости ми !!!

# 173
Ели моите най-искрени сьболезнования. Трябва да си много силна сега,заради теб самата и децата. Болката ти никога няма да загльхне,но бьди сигурна,че той сега е по-добре. Преди време и аз загубих моя баща и много добре разбирам какво чувстваш. Ние те подкрепяме.  Praynig Praynig Praynig

# 174
Ели, имаш и моята подкрепа! Бъди силна - ние сме с теб! Сега със сигурност е по-добре.....

да кажа за играчката - Иван има един плюшен крокодил, които е към 1 метър дълъг  спи с него. Навсякъде влачим тома животно и сме много смешно, защото не е някоя малка играчка, която да скрием като пренасяме багажериите.... Обича да се катери върху него, яде го, гали го... изобщо му е добро приятелче.

Веси, Иван го яде вчерашното меню - даже майка ми му е дала супичката и той си я е изял цялата.

Иначе ние минахме периода със завиването през лицето и сега не иска вече...

# 175
elly_G, много съжалявам  Cry Бъди силна!

Момичета, тази нощ Криси пак се буди и спа много неспокойно. Давах чай до към 3, ама после номерът не мина и трябваше да й дам да суче. Не знам как ще се преборя с това нощно кърмене Sad Някак-си се преборихме със заместването на храненията и сега се кърмим само сутрин и вечер, но косата ми настръхва като си помисля, че така може да си яде до 3-4 год, възраст  Close Вчера четох подобна тема в кърмаческия и за това съм на тая вълна  Shocked

Сякаш ще ми олекне поне мъничко, ако не е само моето бебе така, ама пак е уморително и сутрин ми се затварят очите и ме боли главата, докато не пия едно кафе (било то и без кофеин)  Close

# 176
Ели мойте най-искрени съболезнования. Бъди силна ние сме с теб!

# 177
  • Русе
НАй-искрени съболезнования и от мен Ели. НЕка почива в мир  Praynig

# 178
  • Sofia
Ели, мила, много, много съжалявам за баща ти!  Hug Hug Hug

# 179
  • In the jungle out there..
elly_G, най-искрени съболезнования   smile3518

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 09:56 от kalaza

Общи условия

Активация на акаунт