МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 118
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Ели моите искрени съболезнования за баща ти! Трудно е да загубиш близък човек , но бъди силна!

# 181
Ели, най-искрени съчувствия и от мен за баща ти! Нека почива в мир!

# 182
Ели, приеми и моите съболезнования!

# 183
Искрени съболезнования. Бъди силна .

# 184
Ели приеми искрените ми съболезнования Praynig
DessyM нали знаеш,4е 90% от кърма4етата,хапват и нощем.Ти да не си решила да отбиваш?Дани спи страшно неспокойно,върти се като пумпал и му давам да су4е за успокоение,не от глад,просто тия зъби ми взеха акъла #Crazy
Аз имам още 2 кила да смъквам,та се 4удя дали да не запо4на диетата на Кремена другата седмица,4е ако смъкна 4/5 хи4 няма да се разсърдя.Всъщност в единственото което ме притеснява е,4е не трябва да се яде сладко и една седмица ще трябва да се въоража с търпение.
Целувки на вси4ки малки сладурковци и сладурани Hug

# 185
Ели, моите съболезнования за баща ти! Нека почива в мир!

# 186
Eли, приеми искрените ми съболезнования!Миличка, и аз ще кажа- бъди силна, много боли да загубиш толкова близък човек, но при болест за него самия е най-добре така.Вярвам , че там където е сега е по-добре и винаги ще бъде с вас макар и не физически.
Прегръщаме те, силно!

# 187
zoui, по принцип знам, че е така. Но около мен има майки, които кърмят и са отучили бебчетата си да хапват нощем. И такива, които са с деца на по 2-3 год, които продължават да ядат и през нощта. Плаша се от момента, в който няма да мога вече да кърмя, а тя ще продължава да иска храна или успокоение. Аз няма вече да съм си по цял ден вкъщи, за да мога да подремвам с нея през деня, ами ще ходя на работа и ще стана и ще се чувствам като призрак  Tired Face Иначе кърменето през нощта не ме тормози в момента - тя си яде, а аз спя до нея. Но до кога така??? Те докато избият всички зъбииии  ooooh!

# 188
  • София
Ели, съжалявам за татко ти. Прегръщам те.

# 189
  • София
Ели, мойте най-искрени съболезнования!

# 190
elly_G, приеми и моите съболезнования! Hug

# 191
elly_G, приеми моите най-искрени съболезнования! Сега повече от всичко друго трябва да си силна! Hug

# 192
elly_G най-искрени съболезнования!!!
Нека почива в мир  Praynig

# 193
  • София
elly_G, моите съболезнования!

# 194
Дани спи страшно неспокойно,върти се като пумпал и му давам да су4е за успокоение,не от глад,просто тия зъби ми взеха акъла #Crazy

и ние така, нощем хубаво, ама и денем ме побърква, днес цял ден реве, иска само на ръце или само на цица, съответно повръща непрекъснато, реших да я изведа малко да се разнообрази - е такъв рев му дръпна, все едно я дерат; единия е  пробил венеца, ама не се е показал целия, ако всички зъби ще са така  newsm45 а и се е научила да ме ползва за гризалка и стискаааа с венците, имам чувството че ще направя рагади след 7 месеца кърмене; снощи така ме е "ухапала", че отстрани до зърното ми е синьо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт