МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 114
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за отговорите,момичета! HugЗначи ще и досаждам на наш'та педка с чиста съвест,какво се прави на ущипана! Rolling Eyes
Веси,много хубаво си направила отпечатъците,ще я потърся и аз тази глина,мислех в гипс да го направя,но това е по-добрия вариант PeaceА за работата не се притеснявай,сигурна съм,че много бързо ще се ориентираш в обстановката и ще си спомниш за какво става въпрос.Успех!
Ние си стоим в къщи и умираме от скука,но ми се струва доста ветровито за разходка newsm78...     

# 106
  • Варна
Здравейте!
И на нас часовата разлика не ни се отрази кой знае колко. Вече влязохме в ритъм. Само вчера го оставихме у майка ми и за цял ден е спал едва 1 час, та снощи беше много изморен. Иначе с храненето няма проблем.
За консултациите-и нашето педи каза, че няма нужда да го водя всеки месец, ако така преценя с оглед, че идват студени дни и вируси. Но когато преценя и се обаждам и отиваме. Peace
Веси, ще се справиш, мила, много бързо ще влезеш в час. Как ти завиждам само... Hug
Обривът на Преслав мина и от няколко седмици е добре. Дано така да продължава.  Praynig Май се оказа, че не е алергия, а суха кожа. Сега го мажа  с едно кремче на д-р Тайс и с него се чувства много добре. Peace
Хайде, лек ден от мен!  bouquet

# 107
Ние си стоим в къщи и умираме от скука,но ми се струва доста ветровито за разходка newsm78...     

Аз си мисля да излезем за о/о час въпреки вятъра  Grinning Цял ден вътре ще луднем и двете  Crazy Като дойде зимата и съвсем няма да е за излизане, просто не знам какво ще правим.

Мами, а вие взели ли сте нещо за мазане на лицето на бебо за студено време? На мен ми се струва, че вече май е време, но се чудя какъв да взема  Rolling Eyes През лятото бяхме с Нивеа и беше много добре. Сега се чудя дали де не взема този за студено време на Бюбхен Rolling Eyes

# 108
адски е ветровито наистина,сега се прибираме почти набегом от парка,там освен нас с Танчето и адаша нямаше никой.
Прасенце, КОЙ е най - добрият алерголог?

Мустаков-поне така ми казаха newsm78прави кръвен тест за алергия
Дарлинг аз още не съм давала жълтък-според първата алерголожка,която видя Боби причина за появата на тези петънца е ваксината пентаксим,че се правела на яйчна основа но от последната ваксина мина сума време а петънца пак се появяват.той през деня получава едно-две ,но след баня са повече.

# 109
Ger4о, на мен не ми донесоха кухня днес Sad Явно през Интернет заявки не ги вземат
Многосе радвам, че Иван я харесва, дано и с нас е така, защото е много удобно и не е скъпо

Днес се обадих и поръчах за утре, ще има таскебап, доматена супа и крем карамел. Така че утре ще докладвам
Аз мисля да изчакам с прясното мляко. Ще го дам след годинка. С киселото прибързах, но с прясното ще си го дам по схема.
Въпреки че има майки, които дават доста отдавна. А май и в държавната кухня готвят с прясно мляко.
Но засега ще изчакам

# 110
Крем карамел!?!? Доматена супа!?!? Тас кебап ... Утре явно аз ще ям детската кухня за вечеря, а Иван ще нагъва пюрета... Две от три поне със сигурност не стават за него, а тас кебапа не знам какво съдържа...

# 111
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=21303

това са тия петънца,които водят за уртикария -появяват се и изчезват без намеса за 10минути или максимум половин час ,всеки ден обаче има някъде newsm78а след баня са същите но повече на брой newsm78
на някой бебок появяват ли се такива след баня newsm78

сложих и малко хубави снимки на Боби,че само с тия пъпки албума е Embarassedскучен

# 112
Prasentze, много са хубави снимките....Петънцата не знам, на Елина не са й се появавяли
Герчо и аз не знам какво беше това таскебап, мисля че беше месо в сос с малко ориз, но не съм сигурна. а крем карамела ще го хапна с удовослтсвие Wink
А може и супата
Но една позната майки казва,че не доставяли.Тя поръчвала три пъти и ней доставили

# 113
Мами, аз сега прочетох във форума за красиви мами за една диета, която била уж много ефикасна. Мисля да я почна, като тръгна на работа, защото през деня се ядат само плодове и зеленчуци, а вечер се яде каквото искаш. Този вариант е идеален за работните дни. До сега каквото съм пробвала вечерно време почти не се яде и на мъжът ми му е криво, че не може да вечеряме заедно  Grinning Ще видим. Дано да има ефект. Защото тези 10кг дето са ми + няма да се махнат от седене и ровене във форума и подхапване на всякакви изкушения

# 114
Веси пусни линк кьм диетата. За коя точно става вьпрос?

# 115
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135348.0

Като чета общо взето май всеки си я тълкува по различен начин и си слага разни ограничения, които не са много ясни защо са. Но мисля, че общия смисъл е доста елементарен.
Аз мисля да пробвам тази диета около месец /дано устискам  Praynig/ и ако няма резултата мисля да мина на разделно хранене. Преди години изкарах една година на разделно хранене и резултата беше супер. Но дойде Коледа и стана еднааа... Mr. Green

# 116
Мами, аз сега прочетох във форума за красиви мами за една диета, която била уж много ефикасна. Мисля да я почна, като тръгна на работа, защото през деня се ядат само плодове и зеленчуци, а вечер се яде каквото искаш. Този вариант е идеален за работните дни. До сега каквото съм пробвала вечерно време почти не се яде и на мъжът ми му е криво, че не може да вечеряме заедно  Grinning Ще видим. Дано да има ефект.
Веси действа! Поне при мен!

# 117
Мами, аз сега прочетох във форума за красиви мами за една диета, която била уж много ефикасна. Мисля да я почна, като тръгна на работа, защото през деня се ядат само плодове и зеленчуци, а вечер се яде каквото искаш. Този вариант е идеален за работните дни. До сега каквото съм пробвала вечерно време почти не се яде и на мъжът ми му е криво, че не може да вечеряме заедно  Grinning Ще видим. Дано да има ефект.
Веси действа! Поне при мен!

Кате, а ти колко смъкна и за колко време? Мен ме няма много по стриктните диети дълго време. За това ми трябва диета, при която да се вижда ефекта, за да се стимулирам иначе ще се откажа бързо-бързо

А и тази не звучи зле
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=133921.0
И ми се струва, че не се гладува чак толкова

# 118
кърмещи мами моля споделете, как върви при вас захранването,че като чета другите ,как вече са на кухня започвам да се шашкам #Crazy-ние се кърмим през 3часа само на обед яде месно пюре-вече изяжда 190грама +40мл изцедена кърма
с плодовото пюре пак имам проблем отново ми го отказва ,иначе пробвам да го давам следобед между някои кърмения.пробвах и да му приготвя пресни настъргани ябълки и круши,да му изпека ябълки по идея на Креми,готовите на Хип-нищо не харесва  newsm78

Прасенце, не се притеснявай толкова за яденето, с времето Бобчо ще свикне и ще започне да яде. Пресияна едва от десетина дни започна да яде на четири часа, на обяд изяжда цяло зеленчуково/месно пюре, а следобед около 100-120гр каша със суров плод (ябълка, круша, банан) и след това пак я кърмя. Утре смятам да пробвам няколко лъжички попара с извара и ще пиша дали й е харесала. По отношение на суровите плодове, първият път когато предложих на Писи настъргана ябълка не пожела да я яде, може би защото бе настъргана на по-едрото ренде. Следващите пъти я настъргах на най-ситното и стана като пюре и я излапа. Защо не пробваш да свариш/опечеш тиква? Сега поне й е сезона и почти всички бебета я харесват.

ние съвсем си объркахме режима, но дано влезем в релси следващите дни. Днес не излизахме,защото духа много силен вятър, дано утре поутихне, защото Писи непрекъснато нервничи щом не е навън и не знам как ще се гледаме зимата.

А за Мустаков и аз знам,че е най-добрия

# 119
Привет мами!

Ужасно е времето днес, голяма депресия Sad

Ние се нагодихме идеално към зимното време - без проблеми, въобще не и се отрази на малката.
Гер4о , тази кухня нали за деца от 1 година? Не е ли много едра храната?

Веси аз я правих тази диета и смъкнах малко,  2 кг някъде, най-много кг свалих от антицелулитните масажи - при мен имаха страхотен ефект - махнах по 4 см от талията и ханша. Сега продължавам с тях, въпреки че от 2-3 месеца съм да същите кг от преди да забременея.

Иначе сега нали почват пости - от постенето също се свалят килца ако се пости правилно

Общи условия

Активация на акаунт