Промоции на книги - тема 11

• 47 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Countryside
А сигурно ли е, че ще има ЧП в Озон? Харесала съм няколко книжки от издателство Пробук и машинка за подстригване. Едно поне 30-40% биха ми дошли добре...

# 526
В Озон най-вероятно другата седмица ще почне подготовката за ЧП.

# 527
  • Sofia
И аз чакам Озонската промоция за черния петък....като се надявам на добри отстъпки.
Днес от Колибри ще взема само  "Чия е вината?"  на София Толстая.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:10 от Lady Royal

# 528
Чакам и аз Озон, за да взема коледните книжки за сина ми.

# 529
  • Mostly in my mind
Давайте идеи от Колибри. На sea.sea двете съм ги чела, Сабо чака.

# 530
  • София
Давайте идеи от Колибри. На sea.sea двете съм ги чела, Сабо чака.

На мен много ми беше харесала "Казусът Кукоцки" - https://www.colibri.bg/knigi/1451/lyudmila-ulicka-kazusyt-kukocki
И пак на Улицка -  "Непрекъсната линия" - https://www.colibri.bg/knigi/1655/lyudmila-ulicka-neprekysnata-liniq
Плюс първата книга на Гюзел Яхина "Зулейха отваря очи" , ако не си я чела Simple Smile  Нея я има в ел.вариант. За първите две не знам...

# 531
  • София
Как няма да сте ги чели, като аз от вас вземам идеите. 🤣🤣🤣

# 532
  • Euskal Herria
Озон за всички книги ли правят намаление, когато обявят ЧП? Или пак ще са подбрани?

# 533
  • София
Аз отдавна искам да си взема Втория пол и сега е на 50% (40 лв. е), Харесала съм и Стъклената градина и Деца мой на Яхина. Ама соленичка им е доставката на Колибри.

# 534
На мен не ми се поръчва в момента, защото много скоро взех предните книги (а и купих още две от антикварна книжарница).

Но забелязвам, че Тъмна гора е с 50% отстъпка.
Тяхното издание на Братя Грим също привлича вниманието ми (вероятно е да го взема в някой момент), но е само с 11% отстъпка сега. Ето тези съвременни български илюстрации ми харесват.
Освен това Колибри имат ново издание на Николай Кун - не че ми трябва (а и аз имам хубаво и запазено старо издание), обаче ако някой ден го намалят повече, най-вероятно ще го купя. Simple Smile

"Питайте Джийвс" и "Сбогом на всички котки" също са с по 11% (споменавам ги, защото харесвам Удхаус).

# 535
  • София
Диди, само да кажа, че така не ми допадна "Деца мои", не ти я препоръчвам  Sad
Много се разочаровах... Една претрупана, иносказателна.
Дори не я довърших.

# 536
  • Beyond the stars
Озон за всички книги ли правят намаление, когато обявят ЧП? Или пак ще са подбрани?

Пак на подбрани. Нямам спомен миналата година да беше нещо уау.

# 537
От Колибри съм харесала "Тишина през октомври". Може и Удхаус да взема Simple Smile

# 538
Сега разглеждам по-подробно 50%-товите - има и една от криминалните на Роулинг - Копринената буба. Харесвам ги, интересни са, но понякога в тях има много гадни неща, последната ме отврати толкова пъти, че сега не искам да гледам екранизацията (когато излезе).

# 539
  • Mostly in my mind
Благодаря ви.
Чудя се и на трилогията на Питър Мей,но втората не е намалена

Общи условия

Активация на акаунт