Няма шест, пет- НОЕМВРИЙКИ идва нашия ред!!!

• 12 601
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте сладки майчета!
Стискам палци на Цвети и чакам хубави новинки от нейното щъркелче.  newsm10
Добре дошли на КАРИЛ И ЕСМА!   smile3525
   Карил ,и при мен беше така. Свекърва непрекъснато се буташе уж да ми помага, ама то нейното нямаше край чак до третия месец на сина ми. Даже не ми даваше да го къпя. За пръв го изкъпах едва когато стана на три месеца и то с триста зора. Незнам нямаше ми доверие ли какво? Но определено много се тормозех, че с нищо не мога да бъда полезна на малкото човече. Ама тя си е такава нахална. Точно за това искам за второто си дете да се отдам изцяло и да се грижа за него без някой да ми се меси. Макар че тя пак се натиска да идва да помага, но се надявам този път по-малко да се налага и престоя и да е по-малък. Сега все пак ни делят 370 км, а преди живеехме заедно.
  Тази нощ за мен направо си беше кошмарна. От тези стриите дето ме сърбят по цели нощи не мога да спя и нищо не помага. Казаха ми да се мажа със преварен зехтин, ще пробвам и така да видим дали ще има някъкъв ефект. Драпам се като някой крастава, сърбежа просто е зверски и много неприятно.
Хайде хубав ден на всички!

# 151
  • Ботевград
Момичета имам много добри новини!  newsm44
Тази сутрин в 5,30 часа се е родило момченце - 3 900 кг., 54 см. - цял манекен!  smile3525
Такъв смс получих току що от ВЕСИ от нашата групичка!
ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕСИ!
Позната от списъчето ни като
 vesi1              10.11 - 28г. София - второ бебе, батко на 3 години  Окръжна болница
Да са живи и здрави, много късмет и много да се слушкат и гушкат!  newsm07
НАЗДРАВЕ НА ГОРДИЯТ ТАТКО!  cheers

# 152
  • у дома...
Стискам палци на Цвети! Ние сме с теб. Дано всичко мине лесно и скоро да се радваш на малката принцеса  newsm10 newsm51

# 153
  ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕСИ  bouquetДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ ЮНАК smile3501

# 154
  • Пловдив
Честито Веси smile3525 Да ти е живо и здраво бебешочето!!! newsm32
Още един голям мъж smile3503

# 155
  • у дома...
Да е жив и здрав малкия юнак на мама Веси! Много да слушка мама и тати и много да ги радва  Laughing  bouquet

# 156
Честито голямо момче на мама Веси! Много да ги радва и слуша!

# 157
Честито голямо момче на мама Веси! Много да ги радва и слуша!
и от мен- newsm44  newsm30 newsm44

# 158
БРАВО НА МАМА ВЕСИ ДА И Е ЧЕСТИТА РОЖБАТА МНОГО ДА ПАПКА И ДА ПЪЛНИ ПАМПИТЕ,А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ smile3525 newsm51 newsm51
На Цвети стискаме палци всичко да си мине като по вода и скоро да гушка малкото съкровище.
Добре дошли и на Карил и Есма   bouquet Hug
Есма стискаме палци и на теб бързо и умело да се справяш със сладките близнета че работа те чака Peace Mr. Green
Айде лек и слънчев ден от мен Grinning Simple Smile

# 159
Ох , че голямо бебчеееееееее  bouquet

Честито мила Веси, да ти е жив и здрав юнака  Heart Eyes

# 160
Ураааа  newsm44
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА ВЕСИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! МНОГО ДА СЛУШКА И ПАПКА!  smile3504

# 161
                       Поздрави на всички от Цвети.Днес се видяха с Карил и предполагам тя ще ви пише повече.За сега всичко е нормално.   bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Ето ти изненадка - очаквах вести от Цвети, а то...

Да е жив и здрав големия юнак на Веси!!! Да папка и да нанка, а на Веси - бързо възстановяване!!!   bouquet

# 163
Честит бебок на мама Веси ! smile3525 smile3504 smile3501
Да е жив и здрав и много да ги радва !

Стискам палци за  Цвети и чакам нейното щъркелче Wink
Добре дошли на Есма/ мама героиня Hug/ и Карил  Sunglasses

Chapelita, и на мен вчера на ехографа при първото мерене излезе по-малко от предишния път, а на второто 3,300кг. Просто всичко зависи от положението на бебето, а и ехографа не дава съвсем точни мерки. Щом доктора е казал, че всичко е нормално няма да се шашкаме Hug

# 164
   Добре дошли на Есма и Карил!   bouquet
     bouquet Да е жив и здрав големия юнак на мама Веси!   bouquet
      Цвети, стискам палци  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт