Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за поставянето на катетър преди раждането?
Какво мислите за епидуралната упойка?
Какво е мнението за използването на термометър за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за поставянето на катетър преди раждането?
Мненията относно поставянето на катетър преди раждането варират. Някои майки съобщават за отрицателни преживявания, като дискомфорт и болка, докато други смятат, че това им помага да се чувстват по-комфортно. Важно е да запомните, че всяко преживяване е уникално и зависи от конкретните обстоятелства.
-
Какво мислите за епидуралната упойка?
Мненията за епидуралната упойка са разнообразни. Някои майки я описват като полезна и облекчаваща болката, като подчертават, че правилното дозиране и поставяне са от съществено значение. Други споделят, че епидуралната упойка ускорява процеса на раждане и помага за по-спокойно напъване. Важно е да се консултирате с лекар или акушерка, за да вземете информирано решение въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какво е мнението за използването на термометър за бебета?
Използването на термометър за бебета е от съществено значение за наблюдение на тяхното здравословно състояние. Моделите, които измерват температурата от разстояние или в ухото, се описват като удобни и точни. Важно е да изберете подходящия модел и да следвате инструкциите за правилното му използване.
-
Какви са различните мнения за столчетата за кола за бебета?
-
Какво е мнението за зрелостта на плацентата и възможното предизвикване на раждането?
1.benighted (Рени) 0896 24 59 54
2. SOPHI (Габи) - 0889 00 11 23 

Заглавието е страхотно...накара ме да се смея със глас...
Само хубави новини в темата нека има и дъжд от бебета! 
...какви са пак тези изтекли сесии...TALI1 ме изпревари...
....ох то дако се разпи6а ве4е станах трета 

.
бъди една щастлива и здрава майка на сладко бебче.
.
.
.
? Защо ни дразниш тук с този секс
само да четем и да преглъщаме ...
Иначе се надявам и аз да се възстановя така бързо като теб.Тя депресията ти е минала заради това, което довечера ще правиш 
,в тва хубаво време от 2 дена не съм чела форума от разходки и обикаляне по магазините и какво да видя днес толкова бебета съм пропуснала,че направо опулих очите
да са им живи и здрави бебчетата!!!
не е добре да излизаме още.