Отговори на въпросите и спечели ваучер за 99 лв. от Kolichka.bg

• 10 117
  • 253
  •   1
Отговори
# 195
Предварително си правя план какво ще пазарувам и гледам да го спазвам. Много рядко се отклонявам от плана. Разглеждам обстойно брошури и сравнявам цените. Правя дори маршрут, по който да се стигне до магазините, ако са повече от един.
Онлайн пазаруването спестява доста време, но ние в семейството засега не купуваме хранителни стоки по този начин, освен ако не са предварително опаковани. Този вид пазаруване ни е удобен за нехранителни стоки.

# 196
Пазаруваме двамата със съпруга ми - аз уж имам списък, най-често на ум, по-рядко написан, а той за да ми е компания. Често купувам повече неща, защото съм видяла нещо на промоция, понякога обаче не мога да намеря продукт от списъка си и купувам други или забравям да включа нещо и пак се налага да ходим до магазина. Трудна ми е организацията и почти всеки ден пазарувам, все нещо липсва, но в момента сме свободни и не ни е толкова проблем, като бяхме на работа направо я ненавиждах тази дейност, особено с тълпите в магазина тръгнали и те като мен след 17 часа да пазаруват. Тежи ни и носенето на чантите, на 4 етаж сме без асансьор и направихме мускули вече от тези стъпала.

Та от казаното по-горе е видно, че онлайн пазаруването ще ни улесни да не пропускаме продукти, да събираме всичко на едно място и да си спестяваме загубеното време в магазина и за пътуването до там Simple Smile

# 197
Пазарувам вечер, когато таткото се прибере от работа и може да ми помогне с децата. Напоследък все повече се ориентирам към пазаруване онлайн, което лесно се съвместява с грижите за децата и домакинството и отнема по-малко време.

# 198
Пазарувам вечер по списък.
Онлайн пазарувам дрехи, обувки и техника.

# 199
Пазаруваме основно  по предварително изготвен списък в определени супермаркети. А дребни неща  взимам от близкият магазин.Онлайн пазаруване би ми спестило време, нерви и мъкнене на покупки.

# 200
Уж правя списък, но доста често го забравям вкъщи и затова се случва да пропусна някоя покупка или да купя нещо в повече.
Онлайн пазаруването ми е полезно най-вече с това, че не нося тежки торби и не прекалявам с излишни покупки.

# 201
Пазаруването онлайн ми е удоволствие и се възползвам от него  виноги когато има хубави предложения. Спестява ми време и суетене по магазините.

# 202
Правя си точен списък с всичко, което ми е необходимо. След което разгледаждам брошура или страница с намаленията на различни марки супермаркети и продължавам със спусъка с изгодни намаления, които биха ми послужили в близко време. А по време на пазаруване естествено се добавят още артикули Simple Smile  Но със сигурност плодовете трябва да са свежи, а на другите артикули дата на годност на артикула да не изтича скоро.

# 203
Пазарувам всеки уикенд, обикаляйки трите вериги, които имаме в града - Била, Кауфланд и Лидл. Набелязала съм си кое от кой магазин да купувам. Сирене и колбаси от Лидл, риба от Кауфланд, макарони и яйца от Била и т.н.
Ако мога да пазарувам продукти на трите магазина от едно място би било супер.

Сега видях, че обслужвате само София. Жалко.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 09:03 от amy_nka

# 204
Основно пазарувам онлайн, всякакви стоки.
Пазаруването онлайн е удобно и пести време.
Предпочитам го.

# 205
  • София
Правим списък с главните неща и пазаруваме от супермаркета. Повечето неща, които взимаме са от промоциите. Kolichka.bg би ни улеснило главно с това да не търсим м/у рафтовете къде са сложени нещата на промоция и има ли налични от тях.

# 206
Обикновено пазарувам по списък, много рядко вземам нещо различно.
Понякога се възползвам от промоция, но само ако е на нещо, което съм пробвала и преди. Пазаруването онлайн би ми спестило време.

# 207
Обикновенно пазарувам хранителни продукти във физически магазини, но онлайн пазаруването би ми спестило време и е по-удобно и лесно

# 208
  • Попово
ОБИКНОВЕНО ПАЗАРУВАМ ЗА ЦЯЛАТА СЕДМИЦА,А ДЕЛНИЧНИТЕ ДНИ КУПУВАМ САМО ХЛЯБ,ПЛОДОВЕ.ПАЗАРУВАМ ПРЕДИМНО ПО СПИСЪК,ЗА ДА МИ Е ПО ЛЕСНО И ДА НЕ ЗАБРАВЯ НЕЩО.

# 209
Хранителните продукти пазарувам по списък от физически магазин. Дрехи обувки и т. н. пазарувам онлайн. Нямам време и не ми е на сърце да обикалям магазините.

Общи условия

Активация на акаунт