Отговори на въпросите и спечели ваучер за 99 лв. от Kolichka.bg

• 10 105
  • 253
  •   1
Отговори
# 210
Пазарувам от малки магазинчета в малко градче, което ме убива, защото липсата на конкуренция допринася за доста завишените цени на всички хранителни (и не само) продукти. Средно 2 пъти на 3 месеца съчетавам ходенето до областния град с пазаруване, което извършвам основно по списък, след като съм разгледала предварително каталозите на основните хипермаркети. Разбира се,  на място купувам още неща на принципа "око да види". Simple Smile

# 211
Нашето градче е малко и често прибягвам до пазаруване онлайн. Пазарувам определени неща под списък, но ако видя промоции и изгодни цени, купувам и от тях. Онлайн пазаруването ми спестява време и обикаляне по магазините.

# 212
  • София
Винаги пазарувам по списък и винаги гледам да имам наличности от трайни продукти.
Пазаруването от количка.бг би ме улеснило най-вече заради спокойствието да пазарувам от вкъщи.

# 213
Пазарувам за семейството в големи супермаркети по предварителен списък, предимно от промоциите. Държа стоките да са с по-дълъг срок на годност. Пазарувала съм и онлайн, харесва ми удобството да избирам в къщи без да се налага обикаляне от рафт на рафт и щанд, нямах проблем със срока на годност на избраните продукти.

# 214
Обичам да пазарувам. Дори и да имам списък, задължително вземам още неща. Харесвам онлайн пазаруването, защото разглеждам спокойно, връщам се да разгледам продукта няколко пъти, сравнявам с други продукти, избягвам опашките.

# 215
Обикновено пазаря в почивните дни по-голям пазар предимно продукти с дълъг срок на годност,а през седмицата само необходимото, което е свършило-зеленчуци, плодове, мляко и друго.
Пазаруването от количка бг би ме улеснило страшно много, защото няма да изгубя толкова време, а ще взема необходимите за мен неща, които ще дойдат до дома ми

# 216
Обикновено не пазарувам онлайн, но определено този тип пазаруване би ме улеснило в някои случаи.

# 217
От 5-6 години основният пазар поръчвам онлайн.Във физически магазин ходя само, ако съм забравила нещо.Плюса на пандемията е,че все повече станаха онлайн супермаркетите и имаш по-голям избор. Пазарувам по списък, но винаги има и от какво друго да се изкушиш.Следващият пазар ще е от количка бг за проба.

# 218
  • Пловдив
Пазарувам по списък,и определено хипер маркетите не са моето място!Онлайн пазаруването ми спестява време и нерви,много съм доволна от новата опция!

# 219
  • дядовата ръкавичка
Пазарувам няколко пъти седмично по списък. Онлайн пазаруването определено би ми спестило време и бензин, тъй като живеем отдалечено.

# 220
Пазарувам, често, тъй като обичам да пазарувам Simple Smile Някой път със списък, но повечето пъти влизам и тъй като аз се занимавам с домакинството просто вземам неща, които знам, че са свършили или привършват. Може би бих пазарувала онлайн, но живея в малък град и не зная до колко ще е уреден този начин на пазаруване.

# 221
Обикновено пазарувам от физическите магазини,  но бих използвала и сайта kolichka.bg. Пазарувам предимно техника он лайн.

# 222
Пазарувам по малко през седмицата. По списък, но купувам и др неща. Онлайн досега не съм, но трябва да е много удобно.

# 223
Пазарувам често във физически магазини.Имам много свободно време и дебна промоциите в брошурите на големите вериги.Но...това си е голямо изкушение. Нахвърлям се често на неща, от които в момента нямам нужда, но парите са похарчени! При пазаруване от Kolichka.bg бих отслабила страстта си да купувам промоционални продукти, често  ненужни, освен това  ще спестя време и носене на торби, но и ще избегна редене на опашки и близък контакт с хора...

# 224
Миналата година започнах да пазарувам от супермаркети онлайн, заради пандемията.
Не съм очаквала, че ще ми е по-удобно, отколкото във физически магазин. Предимствата са много - спестява ти времето което трябва да отделиш за ходене до магазина, обикалянето вътре в него, ровенето и търсенето на стоки на които не знаеш точното място.
Спестява ти нерви от многото пазаруващи и бутането с тях, от търсенето на определени стотинки за колички, от търсенето на даден артикул при което обикаляш като гламав в магазина. А онлайн хващаш търсачката и откриваш всичко нужно.
Отделно, че ако не отидеш сутрин в магазина, до вечерта много стоки са се изчерпали и нищо не остава, а онлайн можеш да напазаруваш когато поискаш.
И накрая - спестяваш голямото влачене и хамалуване на торбите с покупки. На мен като човек с проблеми с гръбнака ми е много важно това удобство.

Общи условия

Активация на акаунт