Отговори на въпросите и спечели ваучер за 99 лв. от Kolichka.bg

• 10 106
  • 253
  •   1
Отговори
# 225
Обикновено пазарувам по списък, за да не купувам излишни неща, а точно каквото ми трябва. Онлайн пазаруването би ми спестило време и няма да се налага да ходя до магазин и да нося торби предвид състоянието ми в момента - бременна в 8-ми месец.

# 226
  • София
Обикновено пазарувам по списък. Когато нямам списък се случва да купя доста излишни неща за момента.
Пазаруването от Kolichka.bg би било голямо удобство - разглеждането и поръчването от уюта на дома, носенето на торби и спестеното време за разхождане до и в магазина.

# 227
Предпочитам да пазарувам онлайн, включително хранителни продукти. По-удобно ми е, спестявам си висенето по опашки, обикалянето на магазините и носенето на торби .

# 228
Предпочитам и пазарувам онлайн, винаги когато е възможно. Пести много време! Единствено плодове и зеленчуци предпочитам да купувам от пазари един-два пъти седмично.

# 229
  • София
Предимно пазарувам по списък. Гледам да е по- бързо, както и от по- малки магазинчета. Сега зимата онлайн пазаруването  ще ми спести ходенето в сняг и студ. Бих се радвала повече да се развива онлайн търговията.

# 230
Семейно пазаруваме по списък...   с дълго обикаляне в магазина, взиране в рафтове, сблъскване в колички на другите пазаруващи и дълго чакане на опашки... Онлайн пазаруване то определено ще ни спести всички тези неудобства... Дано започне да се предлага и в по- малките областни градове!

# 231
Пазарувам по списък за цяла седмица. Когато нещо е на промоция също се възползвам. Пазаруватето онлайн би ме улеснило, защото съм с малко дете и когато е лошо времето е невъзможно ходенето във физически магазин.

# 232
В магазина обикновено отивам със списък за пазаруване, но почти винаги слагам и нещо извън списъка в количката.
Онлайн влизам да търся/поръчам един-два продукта, и поръчвам 10 Grinning, винаги има нещо друго интересно, на промоция или нещо непланирано, но потребно.....

# 233
  • София
Живея на място, на което няма големи хипер или супермаркети наблизо, а нямам кола. Кврталните магазинчета са малки и не зареждат всичко, от което имам нужда. Затова поръчвам останалото онлайн от Количка. Много ми е удобно с тях.

# 234
Пазарувам по списък в хипермаркет един-два пъти седмично.Честно казано се притеснявам от контакти с други хора Пазарувайки онлайн бих спестила това притеснение.

# 235
  • София
Всеки ден пазарувам и всеки ден мъкна торби, че ако го пусна моя😂ще довлече куп ненужни неща. Ползвам понякога онлайн доставки, поне товаренето с тежките торби си спестявам.

# 236
  • Плевен
Пазарувам основно от близкия до нас хипермаркет, почти винаги по предварително изготвен списък, като се възползвам и от промоционалните оферти.Все повече се замислям за онлайн пазаруване, което би ми спестило време и усилия.

# 237
  • Перник
Обикновенно пазарувам предварително планирни и замислени продукти. Оромоциите рядко ме изкушават.

# 238
Пазарувам всеки ден,  предварително си правя списък с необходимите неща, за да не забравя нещо, но  винаги излиза и нещо друго, нещо на промоция   онлайн предимно пазарувам на малкия

# 239
Основни и трайни продукти пазарувам 1-2 пъти в месеца, онлайн или във физически магазин. Ежедневния пазар за нещата, които трябва да са пресни. Решавам на място. Списъци правя само на децата.

Общи условия

Активация на акаунт