Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори на въпросите и спечели ваучер за 99 лв. от Kolichka.bg

 • 5 784
 • 253
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
В днешния забързан ритъм на живот сигурно всяка от нас поне веднъж си е казвала, че 24 часа в денонощието изобщо не са достатъчни. Семейството, работата, домакинските задължения поглъщат по-голямата част от деня ни, а да не забравяме, че трябва да си оставяме по малко време и за нас самите – любимо хоби, спорт или разходки, кафе и сладки приказки с приятелка или пък някоя козметична процедура…

Един чудесен помощник, който може да ни спести минимум час обикаляне из супермаркета, е онлайн пазаруването. В Kolichka.bg – онлайн супермаркет с над 11 000 висококачествени продукта, търсите и намирате лесно и бързо това, което ви е необходимо, поръчвате само с няколко клика от уюта на дома и получавате доставката си в удобно на вас време до вашата врата.

🛒А сега Kolichka.bg ви предизвиква – споделете как пазарувате обикновено и как пазаруването в онлайн супермаркета Kolichka.bg би облекчило ежедневието Ви и трима от вас могат да спечелят ваучер за пазаруване в Kolichka.bg  на стойност 99 лв., а още трима – ваучер за безплатна доставка за цял месец!

Мисията на Kolichka.bg е да ви осигури важното за вас на добра цена. Освен разнообразие от качествени продукти като пресни меса, риба и плодове и зеленчуци, богат избор от пакетирани храни и стоки за домакинството, там ще откриете и над 400 промоционални артикула, внимателно селектирани специално за вас на всеки две седмици..

🛒 Не пропускайте да разгледате и категорията #ИзгоднаКоличка, където са събрани повече от 200 от най-купуваните във всяко домакинство продукта (като сирене, масло, яйца, колбаси, месо, мляко и др.) на най-ниската онлайн цена. Kolichka.bg гарантира това чрез ежедневно сравняване цената на конкретните продукти с тази в останалите онлайн супермаркети.

Победителите ще изтеглим и обявим в тази тема на 23.09.2021 г.

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.
*С участието си в играта участникът се съгласява, че текстът му може да бъде използван в социалните мрежи или други канали по преценка на Kolichka.bg

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 15:32 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 1 914
Пазарувам по списък, много рядко вземам нещо различно. Понякога се възползвам от промоция, но само ако е на нещо, което съм пробвала и преди. Пазаруването онлайн би ми спестило време, което всъщност е чудесно.

# 2
 • София
 • Мнения: 1 563
Повече пазарувам онлайн, дори хранителни продукти. По-удобно ми е, тъй като имам малко бебе. А преди то да се появи, предпочитах да си спестя времето, прекарано на затвореното пространство в някой хипермаркет и висене на опашката, като просто поръчам всичко онлайн. Така че за мен това е полезно.

# 3
 • Мнения: 12 956
В почивните дни пазаруваме за цялата седмица. През делниците остава само хляб,мляко, плодове , зеленчуци или нещо за което не сме се сетили при основното пазаруване.

# 4
 • София
 • Мнения: 2 066
Тъкмо днес научих за този сайт и видях, че доставят в София. При първа регистрация дават 25 лв. отстъпка и безплатна доставка за три месеца. Надявам се на ваучер за пазаруване в Kolichka.bg  на стойност 99 лв., за да пробвам. Пазарувам всичко почти онлайн. Само хранителните продукти и във физически магазини. По-удобно е, най-вече не нося тежки торби и не губя време.

# 5
 • Мнения: 917
Хранителни продукти пазарувам от местния супермаркет, в малък провинциален град - добре зареден, пресни продукти и на достъпна цена, по- рядко пазарувам в Т- маркет. Всичко останало- дрехи, обувки предпочитам с онлайн пазаруване- удобное, лесно, с доставка на място и когато имам време за това.

# 6
 • София
 • Мнения: 2 883
Обикновенно пазарувам в обедната почивка по предварително направен списък. Пазаруването онлайн би ми спестило време, което в момента ми жизнено важно.

# 7
 • Мнения: 470
Опитвам се да правя основно пазаруване веднъж седмично, а след това допълвам само липсващи продукти. Случва ми се понякога да пазарувам и онлайн. Това ми спестява много време - подготовка, пътуване до конкретен супермаркет, разглеждане на стоки; покупки на продукти извън списъка. Определено онлайн ми е по-удобно.

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 6 387
Имам в телефона си приложение, в което записвам какво трябва да купя и един път в месеца, пазаруваме по този списък. През другото време със същото приложение, но вече добавен и мъжа ми, записване какви плодове/зеленчуци и прочие нетрайни хранителни продукти трябва да се закупят. Който има път, минава и пазарува, като отбелязва закупеното.

Хранителни продукти пазаруваме рядко онлайн, но е страшно удобно, особено, когато цялото семейство е под карантина. Пазаруването онлайн и на тази категория продукти би спестила доста време в това забързано ежедневие, когато всеки бърза за някъде и нещо да свърши.

# 9
 • Мнения: 3 328
Храни и стоки за домакинството пазарувам през почивните дни от супер а по списък. Дрехи и обувки купувам от мола или от магазини по търговските улици.

# 10
 • Мнения: 1 931
Обикновено пазаруваме по предварително изготвен списък веднъж седмично в някой хипермаркет. На място гледаме дали нещо интересно няма да ни грабне окото, но се придържаме повече към това, което е необходимо. Няколко пъти в седмицата, когато се наложи, пазаруваме и в квартални магазини, ако нещо вкъщи свърши или сме забравили нещо.
До сега съм поръчвала само веднъж онлайн и честно казано притеснението ми е, че не виждам какъв е срока на годност на продуктите и как изглеждат(специално месото). Пазаруването в kolicka.bg би улеснило с това, че няма да се налага да чакам мъжа ми да се прибере, за да ходим на пазар и няма да се редя по опашки с бебето . Но пак остава проблема, че не знам какво точно поръчвам, докато не бъде доставено.

# 11
 • Мнения: 1 263
Пазарувам във физически магазин  2-3 пъти седмично.
Ако пазарувам онлайн, бих могла да направя по-добър избор на спокойствие в къщи. Така ще избегна опашките в магазина и близкия контакт с други хора.

# 12
 • София
 • Мнения: 1 338
Пазарувам по списък. До сега не съм пробвала да купувам хранителни продукти онлайн, но спорен мен би било удобно, защото се пести време от чакане по опашки и обикаляне в магазина.

# 13
 • София-Младост
 • Мнения: 23 126
Обичайно правя списък, после го забравям и в магазина пазарувам каквото се сетя + разни допълнителни неща. И така изпускам понякога това, за което съм отишла всъщност.
Пазаруване с количка-бг би ми спестило неудобството да купя излишни неща. Мъкненето на торбите даже не го споменавам, на него уви, сме свикнали.

# 14
 • Мнения: 37 828
Пазарувам само аз. Така знам със сигурност какво трябва да заредя и какво е на привършване.
За съжаление Вашият сайт би ми помогнал, ако доставяше продукти до моя град, който не е София.

Общи условия

Активация на акаунт