Отговори на въпросите и спечели ваучер за 99 лв. от Kolichka.bg

• 10 107
  • 253
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Обикновено пазарувам по списък,онлайн пазарувам,откакто Ковид се появи.Пазаруването в Kolichka.bg би ме улеснило ,ако ми изпращат каталог с промоции,както хипермаркетите.

# 61
Винаги пазарувам хранителни продукти от физически магазини, а онлайн често си избирам дрехи. Не знаех за появата на  количка.бг и съм леко изненадана. Това би ми спестило доста време и редене по опашки. С удоволствие бих опитала пазаруването по този начин. Предполагам, че покрай епидемията от ковид-19, ежедневието на хората би било много облекчено.

# 62
  • оттам, откъдето започва България
Винаги пазарувам по списък (или поне в повечето случаи).
Разбира се, ако има промоция или намалена стока - ще се купи, но само ако е нещо, което съм пробвала и преди или нещо, което ми е необходимо.
Досега един път съм ползвала онлайн пазаруване на хранителни продукти и то се наложи в условията на COVID.
По принцип пазаруването онлайн спестява време, което е много важно. Simple Smile

# 63
Пазарувам във физически мазнини. Онлайн рядко и само някои определени стоки.

# 64
Обикновено пазарувам онлайн, много рядко във физически магазин. Пазарувам по списък и отделно каквото ми хареса в допълнение, а предимството за мен е, че мога да сортирам по промоционални продукти и така спестявам пари вместо да се лутам по щандовете.

# 65
Пазарувам основно веднъж в седмицата или на седмица и половина..главно по списък ...имам си приложения на телефона на магазините, от които пазарувам и си отбелязвам в тях какво искам да купя. Като винаги купувам и допълнителни неща. Зависи от настроението и втемето с коеъо разполагам. Ако имам желание да се разходя в магазина ,влизам и пазарувам ,ако не... поръчвам и отстрани на curbside си получавам покупките. Паьаруването чрез количка.бг единствено би ми спестило пари за стоки извън списъка и удобство да не влизам и обикалям в магазина.

# 66
Правим веднъж седмично или дюна две седмици голям пазар с колата, а през седмицата се купуват някои дребни неща. Бих си спестила доста време с количка.бг

# 67
Пазарувам без списък, планирам си менюто за следващия ден или два и пазарувам необходимото. Във физически магазин много се разсейвам и често забравям продукти, особено ако има много хора и бързам. Онлайн е по-лесно и съм по-организирана, преглеждам покупките и добавям, ако е необходимо друго. Така няма пропуски Blush

# 68
Обикновенно пазарувам в обедната почивка по списък.
Пазаруването онлайн би ми спестило време, което в момента ми жизнено важно.

# 69
  • Sofia, Bulgaria
Основен седмично пазар правя с колата във вериги хипермаркети. Иначе обичайно след работа докупувам по нещо почти всеки ден или през ден и 
Пазаруването онлайн би ми сестило време и мъкне на тежки торби.

# 70
Когато пазарувам, винаги добавям и нещо и извън списъка на нужното. Онлайн не съм пробвала още, но ако е по-лесно намирането на продукти и има разнообразие ще е супер.

# 71
Не обичам да мъкна торби, но и ми е трудно да пазарувам храни онлайн. Вероятно от изпитани марки...но плодове и зеленчуци едва ли скоро ще се пречупя

# 72
  • Пловдив
Пазаруваме в повечето случаи в началото на седмицата след като вече сме разглеждали брошурите на големите магазини и избрали изгодните продукти, за през седмицата от кварталния остават да закупим ежедневни продукти подобни на хляб. За съжаление Вашиият сайт за сега няма как да ми помогне, защото не доставя продукти в моят град извън София

# 73
Като цяло обичам да пазарувам онлайн. Разглеждам на спокойствие, и с три деца ми е много удобно, без да бързам и да се суетя. С малко дете пазарувам и хранителни продукти онлайн, особено като са необходими такива за приготвяне на вечеря, а аз съм възпрепятствана да изляза и няма друг около мен.
Съвет… в бъдеще да приложите практиката за пазаруване онлайн извън София. Успех!

# 74
Пазарувам със списък,защото съм голяма забраванка Simple Smile ,но също и онлайн ми се налага понякога.

Общи условия

Активация на акаунт