Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 953
  • 797
  •   1
Отговори
# 195
Е сваляме колкото имаме за сваляне Grinning Аз 40 свалих, не съм припаднала.

Днес съм твърдо решена да влезна в релси отново. МЦ ме изненада седмица по- рано (страхотно просто).

# 196
148см съм. Преди да забременея бях свалила до 47-48 и изглеждах добре.

# 197
Така е, просто ми се сториха много, понеже със zwezdi4ka14 сме с еднакви почти кг. Аз съм 165 см и сега се харесвам достатъчно, обаче и за задържане пак трябва същия режим при мен (вече и възрастта е фактор).

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 14:54 от B2022

# 198
Здравейте,
Как правите въглехидтатно зареждане? На колко време в период на отслабване и в период на поддържане? И с колко вдигате калориите. 155см, 48,5 кг. - като цяло имам за доизчистване още някой друг кг, но не ми е спешно. Може и за следващото лято 😃

# 199
  • Велико Търново
На 4 дни.Вдигам В до 4 грама на килограм, протеина е около 2 грама, а мазнините са под 50 грама.Калории не пипам.

# 200
Много ми е трудно с това ниско кръвно.... Sad

# 201
В момента съм 56 кг. От днес започвам следващия етап от свалянето - следващите 3 кг. Известно време спрях диетата и само поддържах, от днес започва следващия кръг от диетата. Стартирах от 60,500 кг., да видим до къде ще ги сваля. Крайната цел е 52-53 кг. / 164 см височина / За днес в меньото ми съм включила - 2 праскови, за обяд, зеленчукова супа за вечеря и диня.

# 202
Crissy, ти дали ядеш дори и по 700 калории на ден? Не е ли прекалено? (Мислех, че ям малко, но ти ме срази Simple Smile )

# 203
Crissy, ти дали ядеш дори и по 700 калории на ден? Не е ли прекалено? (Мислех, че ям малко, но ти ме срази Simple Smile )

Последният месец, спрях диетата и задържах кг - 56 кг. Затова приемах повече калории около 1200-1300 . Това, което публикувах сега е новия старт - супата е около 300/400 грама и на мен ми е достатъчна, комбинирана с любими плодове, които засищат и създават усещане за ситост.
Но, за да няма "вълчи" апетит правя паузи със задържане на кг. и предишния път, преди около 8 години, процедирах по същия начин и тогава свалих около 7 кг.- поддържах около 54 кг. осем години.

# 204
Супер, аз това няма да го успея никога. Ако стана 62 мисля, че ще е върхът за мен.

# 205
Всичко е постижимо, според мен Simple Smile Важно е човек да намери какво работи за него в дългосрочен план за задържане и отслабване. Задържането също е процес. Ако се пуснем през просото след постигане на желания резултат и ядем всичко (т. нар зърнена диета 😃), рано или късно ще си върнем кг. Аз съм от хората, които 'без едно могат, с едно - не'. Ако ида на рожден ден, няма да се огранича с парче торта. Ако ще е гарга - да е рошава, ще има и пица и вино примерно. Така, че карам седмица - 10 дена, може и повече на 1200ккал и после за ден - два му отпускам края, ако е уикенд или имаме повод да речем. Не е много полезно, знам, но работи за мен, не качвам, дори свалям по малко. Така или иначе не можем да мерим вечно Simple Smile

# 206
Аз по същата причина вече почти не пия вино. Преди ако седнем в компания, една чаша, после втора - и хем калориите си вървят, хем  апетит се отваря. Отделно имах навик да си го разреждам с тоник. Откакто не си позволявам това, не ми се подува и корема, а преди си мислех, че е много безобидно.

( Това си позволявам да го пиша само тук, защото веднъж го обясних на приятелка и тя го прие погрешно като забележка към самата нея и се защити, че ще си пие всеки ден Simple Smile )

# 207
Супер, аз това няма да го успея никога. Ако стана 62 мисля, че ще е върхът за мен.
Ще успееш, не се обезсърчавай. Повярвай ми, дори и по-бавно да стане, важното е да го постигнеш и да си доволна от резултата.
Освен това, може би, ти изглеждаш достатъчно добре и с малко повече кг. На всеки кг. му стоят различно.
Simple Smile

# 208
Вярно е. Аз на 62 или 60 ще съм идеално. Била съм най-малко 57 кг преди десетина години. По снимките оттогава имам леко измъчен вид и не ми отиват. Просто организма ми отказва да седи на такива кг и се "мъчи". Много сме различни и трябва всяка от нас да чувства своето тяло как се чувства най-добре.

# 209
60 кг за 22 годишно момче 1.62 високо добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт