Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 262
  • 797
  •   1
Отговори
# 765
Всеки си споделя мнението и говори за себе си Simple Smile Аз не мога да стана 44 кг, дори да умра от глад. А тук това се дава за пример колко е здравословно - ами хич не е така за всекиго.

# 766
Именно, всичко тръгна от съвета до мен, да свалям още повече. Само че аз не слабея за първи път и не съм на 15-годинки, че да не знам как ми се отразяват и как изглеждам на определени килогирами. Това, че някой се чувства добре на минус 110 от ръста - чудесно, радвам се за него. Но нека всеки сам преценява за себе си какво и защо е най-добре.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 09:20 от Непослушна готвачка

# 767
Понеже моите коментари са най-остри ще допълня. Представям си 44 кг на висока жена да изглеждат така -
Скрит текст:
.
Няма лошо за нея - решила е, че иска да изглежда така, че се чувства прекрасно в собствената си кожа, наясно е какви може да са последствията или не.
Но потребителката даде излишен, непоискан и неверен (че не е здравословно да спре на 50 кг) съвет на друг човек. За нея да прави каквото реши, за останалите би било добре да не дава подобни съвети. Жената може да е генетично благословена и въпреки, че каза, че не е активна да е спортувала и да има голям % мускулна маса, та да си е перфектна и на 55 Simple Smile
Аз искам да правя неща и да съм здрава - нося си две торби по 15 кг с километри, сменям си гумите на колата сама, държа къртач и ремонтирам с часове сама, плувам километри и тренирам с тежести. И не, причината не е, че нямам мъж или автомобил - искам да имам скорост, координация и костна плътност. Нося 34 номер френски дрехи и съм хс (явно това е някакъв flex и много важно), та не е да не се чувствам добре в тялото си. Извинявам се на аудиторията за включванията извън темата, но видях как някой се опитва да влияе нездравословно на жени влязли за друго. Едната попита как да приема протеин - предлагат се снимки, другата попита дали 900 кал е нормално, казава ѝ се колко да сваля, айде стига вече.

# 768
Защо решихте, че така е решила? Дори наскоро по повод килограмите си жената се беше обяснявала, че погребала баща си и от месеци не е имала здраво дете вкъщи. В смисъл - няма лошо, че даваме пример кое не е ок, но това не винаги означава, че хората така са решили.

# 769
Защо дълбаете в нерелавентни неща за разговора. Снимката е пример.
Скрит текст:
Жената има това тегло с години, в различни интервюта говори за какво ли не включително за анорексия в младите си години. А реших, че се харесва защото от години се снима с мъжа си във фитнеси и с клинове за да се вижда още по-добре фигурата ѝ, текстове на постове няма да ровя. Обсъждана е многократно в звездните компромати и да, харесва се. За психично здраве не е уместно да говоря. Съжалявам за баща ѝ и пожелавам само здраве на цялото ѝ семейство.

# 770
Тази снимка е направена така че краката да изглеждат по-слаби и по- дълги. Също е слаган филтър, за да увеличи този ефект.

За мен 165см не е висока жена. ( без засегнати, моля)  44кг, на дребна структура е ок, не е много и не е прекалено малко.

# 771
Няма какво да си мерим килограмите. Аз да се похваля, че с дисциплина и упоритост се справям добре. Ама ми е важно теглото ми. Имам си разни страхове, между които е и да не съм дебела.

# 772
Защо решихте, че така е решила? Дори наскоро по повод килограмите си жената се беше обяснявала, че погребала баща си и от месеци не е имала здраво дете вкъщи. В смисъл - няма лошо, че даваме пример кое не е ок, но това не винаги означава, че хората така са решили.

Емануела винаги така анорексично слаба е била - висока 181 см и 50 кг, така се харесва, всичко което изяде, го изгаря във фитнеса, тренира нонстоп. От време на време пуска разни оправдания за лошия пример който дава на последователите си, тъй като някой хора не и спестяват истината.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 20:01 от SHE_IS

# 773
Многократно съм чела, че Емануела е анорексичка и напълно споделям това мнение. А и начина, по който тя реагира само го потвърждава. Между другото слабо ме интересува, нейн проблем.

# 774
Тази персона ми е напълно непозната.

# 775
Ехе аз ако гоня -110 трябва да съм 38кг 🤣 За сега се боря да стигна 48 на които изглеждах супер преди години.

# 776

Емануела винаги така анорексично слаба е била - висока 181 см и 50 кг, така се харесва, всичко което изяде, го изгаря във фитнеса, тренира нонстоп. От време на време пуска разни оправдания за лошия пример който дава на последователите си, тъй като някой хора не и спестяват истината.

Скрит текст:

Това момиче също е за болница. 44 кг между другото са ок за жена под 155 смсигурно, по-скоро до 150. Или за дете преди да е достигнало пубертета.... но за жена камо ли почти 170 см това е пълен абсурд. И не, нямам комплекси от фигурата си. Опитвам се да не се превъзнасям, но понякога не ми се отдава. Прекалено много си я харесвам даже. Joy

Помня, че в гимназията имаше едни момичета по 45 кг и 150 см. Бяха страшно слаби и мънички, като дечица, но доста харесвани. Действително им стояха тези килограми. Но забележете-18 см по-ниски от горепосочената дама, даваща съвети на 168, че 44 кг са супер....за модератор е работата, че сигурно и млади момичета четат във форума за отслабване. Дават се сериозно болни съвети.

# 777
Имам дъщеря на 11г която е 160 и 42кг и в никакъв случай не е много слаба, дори носим един размер дрехи, само панталоните и са 1 номер по-малки.
Детските тела просто са различни.

# 778
Имам дъщеря на 11г която е 160 и 42кг и в никакъв случай не е много слаба, дори носим един размер дрехи, само панталоните и са 1 номер по-малки.
Детските тела просто са различни.
Явно момиченцето ще е с перфектни манекенски мерки като майка си : )

# 779
Eli, децата са друго. Когато обаче говорим за жена на възраст 30+ години, едва ли можем да очакваме 42 кг на 160 ръст., че и да го дадем за пример.

Общи условия

Активация на акаунт