Как да постъпя с мъж, който не говори за сериозна връзка?

• 14 600
  • 195
  •   1
Отговори
# 180
Не конкретизирах Вас, може така да е прозвучало. 🙂 Мисля, че мъжете също имат своите съмнения, но успяват доста по-умело да се прикриват от жените.

# 181
Може би още на ниво привличане идват такива хора, които са собственически настроени и със страх от изоставяне.
Действително аз бягам със 100 от такива, което е и обяснение.
Дори не бих провела разговор, който да се завърти около ревност, не бих си го причинила.

# 182
# 183
Защото така съм устроена; защото вниманието ми е ангажирано с отношенията ни, как прекарваме времето заедно, радваме се и се грижим един на друг. Не желая да се тровя с мисли относно наличието на възможности да хареса по-хубава, по-умна, по-по-по-, даже въобще не ги причинявам на себе си и на двамата. И разбира се, онази сигурност, която имам от родителите, възпитанието и образованието си - да не завися материално от мъж.

# 184
  • France
Аз се питам как при хармонични отношения може да те е страх?

# 185
  • Най-красивата страна
Ако жената е сигурна , уверена в себе си и има самочувствие не се страхува,че ще бъде зарязана.

# 186
  • София
Ако жената е сигурна , уверена в себе си и има самочувствие не се страхува,че ще бъде зарязана.
И затова сме чели тук сълзливи истории как им дошло като гръм от ясно небе, котаго милият съпруг се изнесъл.
Наистина, винаги ще има по-млади и стават все повече... Но като минала по този път (на самообвинения), съм решила, че стане ли - значи човекът си е такъв и не е бил за мен. Като е искал да ходи ергенче до 40+ - да си общува с друга възрастова група.
Права си, че не трябва чак да се страхуваме, но не е лошо да имаме някакъв план И за такъв случай

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:55 от Cuckoo

# 187
Младата жена не е таралеж за секви гащи, така че не мислете много - много  мъжете си тъй превантивно. Смятайте себе си -  какво и как, за да сте си добре хем заедно, хем поотделно.

# 188
няма да се получи нищо, ти ще страдаш това ще се случи . И не да ти кажа откажи се няма да стане пострадай и ще мине . Знам един мъж ако те иска как действа и в обратния случай когато не те . Не става този гаранция

# 189
На мен ми е интересна развръзката.
Въпреки, че ми се струва, че си карат по старому. Тя мечтае за нещо сериозно, той се забавлява с дружките, без много да го интересува "възлюбената". Тя не инициира разговор от страх да не го изгуби, пък той никога не е бил нейн.

# 190
Няма как да има развръзка.
Той не може да знае мислите и.

# 191
Човекът може да може да хвърля на боб, знам ли Grinning

# 192
Ако успее да и ги прочете, го взимам аз този мъж Grinning

# 193
  • По света и у нас
Мъжете раци изневеряват и то най-спокойно, а това за "непорасналото момче, или дете" това е синдрома на Питър Пан - и не е добре. Човекът иска мама (ти) да го дондурка и затова е най-чаровното бебе на света, освен това той те тормози с неизвестност, но ти трябва да го обичаш въпреки всичко. Вони ми на нарцисизъм тук, а ти си лапнала куката яко. Тази агониийка няма никога да приключи, това е ще е фона на връзката ви завинаги.

# 194
  • София
Ако успее да и ги прочете, го взимам аз този мъж Grinning
За ко ти'й, утре да чете твоите мисли. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт