С какво ви дразнят свекървите? – 131

• 36 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Tays, подаръците не ангажират. Основателен довод за отказ е, че не ти е допаднал спорта. Месец ти е бил достатъчен.

# 466
Моят съвет е да приемеш подаръка, жената е запомнила какво сте си говорили, постарала се е ,вложила е мисъл в направеното Simple Smile Ако на мен някой ми върне подарък, би ми станало обидно. Тя е пълнолетна, направила си е сметката дали може да си го позволи. Ако ти е толкова неудобно, стигнете до компромис, тя да плати първия месец или три, а ти нататък, нещо подобно.
Аз вече съм го приела подаръка, благодарих и за него.
Но наистина за мен е голям жест, че ми е извадила придружителска, аз нямам откъде да се снабдя.
Дори сега ще проверя къде около нас има обекти и ще я употребявам.

Но за в бъдеще искам да си я плащам. Стана такова недоразумение, още когато попита момичето искам ли да ми вземе, трябваше да и кажа, че само при условие, че си я плащам. Въобще не съобразих, егати и квачката съм.

# 467
  • София
Tays, подаръците не ангажират. Основателен довод за отказ е, че не ти е допаднал спорта. Месец ти е бил достатъчен.
С това хич не съм съгласна.

# 468
  • Варна
Фукличка. Нямаш мотив за тревоги, Tays.😎 Свекито винаги настояваше да плаща сметката в заведение. Веднъж я парирах, че черпя с парите на сина и. Охотно се съгласи, с усмивка.

# 469
  • при късмета
Ма -ко , ми аз свалих 8 кила от януари, даже съм фиданка сега хаха. Ох бе, вас ви смешно.
Ти носиш на майтап и затова се шегувам. Трябва и забавната страна да се показва Wink

Сега, й обясняваш същото-приемаш първо плащане и за следващите казваш, че не си сигурна кога и как ще ходиш. По тази причина и предпочиташ да не я ангажираш с обслужване на картата.По този начин, няма да те е срам, ако някой месец се отдадеш на мързел. Дано да схване, че не е на живот и смърт и ти даде пространство за лично мнение. Ако не схване, не се запъваш като магаре на мост, за да не бъде изтълкувано превратно.
Ето това ми се вижда добър съвет

# 470
Моят съвет е да приемеш подаръка, жената е запомнила какво сте си говорили, постарала се е ,вложила е мисъл в направеното Simple Smile Ако на мен някой ми върне подарък, би ми станало обидно. Тя е пълнолетна, направила си е сметката дали може да си го позволи. Ако ти е толкова неудобно, стигнете до компромис, тя да плати първия месец или три, а ти нататък, нещо подобно.

Да не говорим, ако са добре финансово. Ние например се чудим как да пробутаме скъпи подаръци на нашите, защото иначе те не биха си ги позволили. И нищо нередно не виждаме, нито очакваме отплата.

# 471
Фукличка. Нямаш мотив за тревоги, Tays.😎
Развеселих се вече.
Ти твоята я заведе да и сменят прическата и цвета, моята ме зарита телО за чудо и приказ да вая. Ти си по-добър вариант, честно Joy

ЧС, много са добре финансово, но и ние сме.
Не е за това.

Ще говоря с нея, когато се приберат в София, дано разбере, че не ми е удобно да ми плаща цяла година картата, защото пък аз ще и върна жеста с нещо двойно по-скъпо и така ще се надцакваме. Няма нужда от такива. Благодаря ви, момичета, не съм вече толкова кахърна.

# 472
  • Варна
Хахаха, Тауs. Печелиш приза мис Свекърва, без кастинг.

# 473
  • София
Tays,
И аз смятам, че няма от какво да се притесняваш. Все пак тя е пожелала да плаща картата, не е твоя идеята. Запомнила е и е искала да те зарадва.
Аз съм в много добри отношения с моята свекърва (поне от моя гледна точка) и също обичам да я зарадвам от време на време с нещо, което е споменала, че иска или й харесва. Ей така без повод. Доставя ми голямо удоволствие.

# 474
Ужас, много мразя такива ангажиращи подаръци, в смисъл, не като финанси, защото тя снахата така или иначе ще я плаща щом е придружителка, ами се очаква и да ходиш, пък то може и да не ти се ходи. Трябва да се пита за такива неща, искаш ли, не искаш ли...
Но няма вече какво, направено в с добри чувства.
Сега ще трябва да ходиш от време на време. Simple Smile
Моята свекърва така искаше  да ми  подарява абонамент за Операта, пък аз опера обичам ама...

# 475
  • при късмета
Ужас, много мразя такива ангажиращи подаръци, в смисъл, не като финанси, защото тя снахата така или иначе ще я плаща щом е придружителка, ами се очаква и са ходиш, пък то може и да не ти се ходи. Трябва да се пита за такива неща, искаш ли, не искаш ли...
Но няма вече какво, направено в с добри чувство .
Сега ще трябва да ходиш от време на време. Simple Smile
Моята свекърва така искаше  да ми  подарява абонамент за операта, пък аз опера обичам ама...
Тайс каза, че снахата е попитала иска ли и тя е потвърдила. Не е уточнила само, че не иска да ѝ плаща таксите, а да ѝ осигури самата карта, защото тя няма от къде да си извади

# 476
Е, тогава щом е питала, няма проблем.

# 477
Ама през юни.
Сега , когато ги е вадила, не ме е питала пак.
Нищо де.
Добре е да тръгна пак да спортувам, пък и има наоколо много подходящи за мен дейности.
От няколко години искам такава карта да  придружавам някого, иначе съм си плащала доста повече на индивидуални ходеници.
Ще ви кажа какво е станало.
Предполагам, ще ме разбере.

# 478
Тайс, признай си, че те мързи 😂

# 479
Тайс, признай си, че те мързи 😂
Още съм в ступор, то тези събития са от вчера. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт