С какво ви дразнят свекървите? – 131

• 36 889
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Единственото, с което трябва да се съобрази свекървата, е да пише да попита дали е удобно да звънне, защото в работно време синът ѝ може да има мийтинг. С всички други простотии да се съобразява само този, който ги е измислил.

# 121
  • при късмета
Свекървата би била несъобразителна, ако звъни на майката, която си гледа детето м/у 14 и 16ч., макар изобщо да не е задължително детето да спи точно в това време. Вероятно е запозната с професията на сина си и е наясно, че може да говори по телефона докато е на работа и затова звъни на него. Тук обаче, часът няма абсолютно никакво значение.
А авторката, понеже сама твърди, че приема чуждо мнение, не прие нито едно, защото абсолютни всички до едно не са като нейното

# 122
Хоум офис с двегодишно Scream всеки ще изкрейзи...

# 123
  • MI
Всеки би откачил, ако грижещият се за детето не се съобразява че има и работещ човек в къщата.  В противен случай не е невъзможно, много хора по света са в това положение, а няма големи драми. Просто авторката има странни разбирания или държи на всяка цена да се разбере кой командва, иначе не си го обяснявам.

# 124
  • Варна
Бре, 3 стр. се нищят стари казуси. На къде върви този свят, няма жалващи се снахи...

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 17:52 от plqsak

# 125
Моята свекърва днес ми вика- а, разбрах че не работиш от този месец , искаш ли да ми измиеш колата.......
Аз сам мила и викам добре, ще я закарам на автомивка, там има и прахосмукачка ще я изчистя. Викам си, ако е моята майка, няма да ми направи впечатление такова изказване. Ще я измия - ок. Но тя искаше обаче да я мия на ръка де се намирам на работа, това имаше предвид. Тъпо ми става от такива изказвания обаче.

# 126
  • Варна
Тя пенсионерка ли е? Ако да, що не й каза - аз пък разбрах, че ти от Х години не работиш, така че що не си я измиеш сама?

# 127
Това пък е безумно да караш снаха ти да ти мие колата! Вече ако жената е болна ...

# 128
И да е болна, първо не е правилно структурирана молбата, второ има син. Как така някой ще ми намира работа през свободното време, за да не ми е скучно. Моята свекърва се опита няколко пъти, но не й се получи. Аз свободното си време винаги мога да го запълня.

# 129
Наистина ли като разберат, че сте в отпуска или свободни, тръгват да ви възлагат работа? Ужас.

# 130
Да, пенсионерка на 70 години, казах й ще я измия във вторник, ако майка ме ме помоли не бих се ядосала, но не съм все пак на 16 години, така да ми се говори.

# 131
Наистина ли като разберат, че сте в отпуска или свободни, тръгват да ви възлагат работа? Ужас.
При мен се случи на няколко пъти. Под предтекст ти нали си свободна, направи това, направи онова. Като й отидем на гости, вади направо списъка какво има да се върши. Беше стигнала до там да й пускам пералня, да й простирам дрехите и да й пусна прахосмукачка. Става въпрос за 50 годишна здрава жена, ако й мине номера. В чужда къща нищо не пипам. Ама като дойде тя у нас не се сеща чиниите да си изнесе.

# 132
  • при късмета
При мен се случи на няколко пъти. Под предтекст ти нали си свободна, направи това, направи онова. Като й отидем на гости, вади направо списъка какво има да се върши. Беше стигнала до там да й пускам пералня, да й простирам дрехите и да й пусна прахосмукачка. Става въпрос за 50 годишна здрава жена, ако й мине номера. В чужда къща нищо не пипам. Ама като дойде тя у нас не се сеща чиниите да си изнесе.
А ти защо не я подсещаш? С най-милата усмивка ѝ връчи списък какво да прави и кажи "точно като твоя". Не разбирам, мъжете ви не реагират ли като майка им ви експлоатират? Защо вие трябва да им изпълнявате задачи като секретарка или асистент, това не им ли прави впечатление?

# 133
Не разбирам, мъжете ви не реагират ли като майка им ви експлоатират?
Ако е научен да слушка и папка, това правят Sweat Smile За крушата и дървото имаше поговорка

# 134
Честно, почувствах се точно, като някой мързелан, при положение, че 12 години гледам аутистично дете и работих, видиш ли как така ще си почивам. Гадни ли са този тип хора или просто глупави, без липса на такт, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт