Отговори
# 645
Коментирам само строежа, мястото, че е кофти, е ясно

# 646
Е то по тази логика целия Борис не става за живеене - навсякъде са павета и трамвай 5. Не е задължително да се вземе апартамент, гледащ към Борис, има и към Каблешков, има и към вътрешната страна.

тези, които изкопаха дупката, не са тези които го строят
чак 10 години не е седяло, 6-7 може би, но преди имаше табела за по-ниска сграда

Аз последно работех там през 2012 и още тогава я имаше дупката и загражденията. Да не са 10, ама 8 поне има.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:52 от mokka

# 647
Е то по тази логика целия Борис не става за живеене - навсякъде са павета и трамвай 5. Не е задължително да се вземе апартамент, гледащ към Борис, има и към Каблешков, има и към вътрешната страна.

тези, които изкопаха дупката, не са тези които го строят
чак 10 години не е седяло, 6-7 може би, но преди имаше табела за по-ниска сграда

Аз последно работех там през 2012 и още тогава я имаше дупката и загражденията. Да не са 10, ама 8 поне има.
През 2012 г. беше заградено и на информационната табела пишеше:
Луксозен търговско-административен център, Инвеститор "Еси-ко".
През 2019 г. смениха оградата и започнаха да копаят. Не знам дали инвеститора е същия.

# 648
факт Аз на Борис никога не бих живяла , дори под наем шума е монотонен..постоянен.

# 649
Ами ако апартаментът гледа назад може и да е добре, хем с южно изложение се пада. Ако гледа към Каблешков пак не е по-добре.. ако е към Борис Трети там бонусът е спирката точно пред блока, следователно повече скрибуцане Simple Smile но да видим сега като направят ремонта как ще е, уж ще са модерни влакчетата и безшумни Simple Smile

# 650

Този с неработещия линк е.

# 651
mokka, превъртях гугъл по години, на снимките от 2008 има сграда,
на снимките от септември 2009 вече има дупка
повече от 10 са Simple Smile

# 652
Отворете си Гугъл стрийт. Даже и през 2015 г. още няма дупка.

# 653
Отворете си Гугъл стрийт. Даже и през 2015 г. още няма дупка.

Херцен друго каза, ама както и да е. Сигурна съм, че 2012 е било заградено и подготвено за строеж, пък дори да не е било с дупка. Веднага след този парцел имаше няколко къщи, на чието място вече също е блок.

# 654
Както и да е. Убедихме vili80bg, че не е подходящо за това което търси.

# 655
  • sofia
Както и да е. Убедихме vili80bg, че не е подходящо за това което търси.

Охо със сигурност. Като винаги сте от супер помощ 🤗.

# 656
Какво мислите за квартал Витоша, там има ли някаква инфраструктура?

# 657
Здравейте. Тъй като търся да си купя жилище и гледам всякакви опции дори ателиета. Примерно гледах апартамент, който е многостаен ссъс статут на ателия на последен етаж. Това създава ли някакви проблеми с адресна регистрация ? Примерно за кандидатстване на детето за 1ви клас ? Може ли да има някакъв вид проблеми ? Ако някой е по-запознат нека сподели моля.

# 658
Ами аз пуснах линк към писмо на кметицата Фъндъкова до малките общини да не регистрират адресно в ателиета. Пък ти си прецени сама какво да правиш.

# 659
Това не звучи хич добре. Какво правят хората, които живеят в такива жилища със статут на ателие ?

Общи условия

Активация на акаунт