11 клас - първа тема, изпълнена с надежда

• 40 475
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кой ги пише тези фермани? Започнах да чета, ама се уморих и го зарязах. Аз и в другата тема срещам едни дълги писаници и се отказвам. Нямам нерви.

# 661
  • София
Стаматов, кой! Smirk

Наборката утре е на устен изпит за CAE /вдругиден е на писмен/. Слънце, твоят син ли ходеше на курсове на Граф Итнатиев? На кой етаж се намира центърът?

# 662
  • София
Каза, че на 1-ви,2-ри,3-ти етаж има зали, но имало регистратура точно на входа.

# 663
  • София
Eто една интелигентно написана петиция. Аз я подписах.
https://www.peticiq.com/347603?fbclid=IwAR3VObV5h0EoIVNdpvi15H6b … uC_BonytCLkx8ec6M

# 664
  • София
И аз! Ама все не стигам да я кача тук, защото... съм много заета.

# 665
  • София
Успех на Санакината утре, да има макс!
Щерката 7 клас тръгват утре, пуснах тест за антитела, оказа се, че има, разгеле поне тестването и висенето било пред лаборатория, било в самото училище по рано ще отпадне, засега, предвид тримесечния сертификат. Големите и съответно наборът засега ще кютат вкъщи, утре и на него ще пускам тест, ще ми се да се организират и те. Санака в Испанската как минава тестването, не е ли бавно, когато не е в училището, а в лаборатория, на нас това ни бяха притесненията за утре (висене на студа за тестване), които заради сертификата отпадат и то на не малко други деца в клас (не малко преболедували или срещнали се с вируса).

# 666
  • София
Нямам представа как преминава. Ние сме си вкъщи, не събрахме 50%.

Мерси за пожеланията!

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 23:11 от sanaka

# 667
  • София
Те големите и при нас не събраха, явно не искат да си развалят успеха Satisfied Ела да видиш 7 клас, всички на линия, на фронта НВО (смятай ние родителите стоим зад този вот)!

# 668
  • София
Доколкото разбрах в нашия клас не са достигнали двама. Но за 11-ти и 12-ти клас е по-сложно с групите по профили.

# 669
  • София
Марулетке, баби, жива и здрава да ти е внучката! Да расте обичана, благословена и с много късмет ! Heart

# 670
Подписах и аз петицията,дано "хване дикиш" , както казват старите хора!Аман от това онлайн обучение и непрекъснато ме убеждават ,че си върви нормално, че е направено всичко както трябва. Ми не ,не е .При нас не е.И ако дори в едно училище не е ефективно,значи системата не работи.Чета вчера интервю с министъра ,в което се чуди Ама що така родителите ме нападат?!Ама що ли?! Аз и нашата директорка бих нападнала.
    Пфууу,че се ядосах!
  Санака, успех на момата , аз не се съмнявам в това!!!Стиснати палЕци!

# 671
  • София
Ихааа, сега прочетох, Марулетке Simple Smile Честита бебка, да ви е жива и здрава!

# 672
  • BG
Аз оставам с впечатлението, че 11-12 клас хич не горят от нетърпение да се връщат в училище. При моята още не са правили контролни, откакто са онлайн, карат на разни проекти и презентации.

# 673
  • София
И аз подписах петицията!!!
Само да вметна, че както имам 3 деца, ако всички бяха ученици, щяха да ми трябват около 250 лв месечно за тестване. А в статията за тестването в СМГ дори НЕ ПИШЕ, че тестовете се заплащат от родителите.
А какво става в малките населени места с една лаборатория и без безплатни тестове по 10 лв ?! или при хората, които дори нямат компютър за дистанционното обучение?!
Не трябва да приемаме това за нормално и да се примиряваме.

# 674
  • София
Слушах днес Стаматов в сутрешния блок на БТВ. За малко щях да си счупя телевизора /замерих го с една възглавница, но първоначалният ми инстинкт беше да надигна чашата с кафето/ Joy Що го канят този непрекъснато?!

Общи условия

Активация на акаунт