🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Тогава го свързвам с легендата Лили Иванова,с чийто изпълнения стана известен 🤔

Много тъпо,ако е той отново 😤

# 226
Бе той има крака като на момиче! А този носорог има сякаш по-атлетични крака.

# 227
Ще ме прощавате, но Прилепът е доста далеч от гласа на Миро.

# 228
Ще ме прощавате, но Прилепът е доста далеч от гласа на Миро.
Напълно подкрепям това мнение.

# 229
Сестра ми веднага щом чу Прилепа и каза, че е Миро. Наистина в началото на песента и според мен, си е точно неговия глас, после звучи различно.
За съжаление гласа на Иво Димчев на моменти много ми прилича на Миро и ще ми е трудно да ги различа, особено пък ако единият умишлено се прави на другия...

За сега Носорогът за мен е Калки. Чувам неговия глас. В едно интервю казва, че е заченат във Варна и не яде месо от много години. Присъства в музикалния бизнес вече 4 декади и си е "жива легенда" от всякъде. Мисля, че има и 2 рекорда на Гинес (ако не се лъжа).

# 230
Не съм чувала Иво Димчев да пее, но Прилепът за мен е Георги Симеонов (Джей Джей) от Капките.

# 231
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз долавям доста нотки, а и интонация от гласа на Миро у Носорога. Ще видим , на следващия лайф може би ще е още по-отчетливо. Следя с интерес и този сезон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
И аз долових нещо такова на моменти, но пък уловката с 4 декади идва малко пресилено при него, както и да се хванат факти от биографията му -  все пак се говори за “присъствие”, която дума обаче също може да е съвсем “отнесена” като замисъл за уликата.

# 233
  • Sofia
Бе той има крака като на момиче! А този носорог има сякаш по-атлетични крака.
Нормални крака има,не са много слаби
Скрит текст:

# 234
А това с Жива легенда дали не е препратка към филма на Ники Илиев?

# 235
Възможно е.А има и група Легендите,ама всички там са над 40год.

# 236
А това с Жива легенда дали не е препратка към филма на Ники Илиев?

И аз за това се сетих. Орлин Павлов? Или някой от другите? Любо Ковачев е на 40.

# 237
Жива легенда може да бъде всеки около 40, който директно или индиректно навява подобна асоциация, а живее в близост до морето. И е капризен към храната.
Първоначално помислих, че Носорогът е Миро - мелодичен глас и защото много скача по сцената, но пък не се вписва в никое от гореизброените. Миро в едно интервю, на въпрос как му се е отразила пандемията, ограниченията, спомена, че е интроверт, обича уединението, но пък успоредно с това както знаем, чрез професията си е под светлините на прожекторите. Прилепът на първо слушане за мен беше гласът на Миро. От Капките знам, че зад имитациите му се вижда ... неговия собствен стил и глас. Анонсираните контрастиращи улики плюс глас прилягат на него. Прилепът. Дълбоко философски послания в песните съчетани с темпераментно сценично поведение.
Единственото съвпадение за Орлин Павлов, е че играе в "Живи легенди". Сценичното му поведение е по-обрано. Самият той изглежда като по-спокоен сангвинистичен темперамент. Без амплитуди.
Най-много съвпадения за Носорогът има Стефан Илчев. Капризен към храната. Нямаше да ми направи впечатление в Черешката, че не харесва това или онова като храна, но той се показа в това отношение направо като като примадона. Затова и тръгнах по следите на тази улика с храната. Роден в близост до морето. Около 40 годишен. Добър имитатор. Дори и глас добре имитира. На живата легенда Лили Иванова.
"Присъствие" предполагам значи почти до 40. И Миро и Орлин са над 40.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 09:01 от starinthenightsky

# 238
Миро също е роден до морето,нали е от Добрич.

# 239
Да, така е, но къде в останалите улики за Носорогът виждате Миро ...

Общи условия

Активация на акаунт