💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 813
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 285
Мисля си че червения отбор показа колко по напрегнато и интересно щеше да е предаването без участието на екземпляри като Мани.

# 286
И на мен постъпката на Мани ми изглеждаше като симулация. Но е трудно доказуемо.
А това, че 5 силни състезатели са много по добре от 8 други с различни заложби, се вижда всяка година. Така че никой не може да каже, че е нечестно. Още повече, че Соня мина трасето 2 пъти, т.е. може да се приеме, че единият път е било вместо Мани.

# 287
Обаче за трета поредна година, във формат, който изцяло е ситуиран на МОРЕТО, отново има участници, които НЕ МОГАТ да плуват. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Това не би ли трябвало да е първото условие?

# 288
  • IT
А те естествено вземат участници, които не могат да плуват🤣
Мисля, че в Сървайвъра, в който беше Туджаров точно спечелилия не можеше грам да плува

# 289
На темата за отшелника...Аз не видях нищо грубиянско в поведението на Симеон. Даже си даде шалтето на Елия. Тя малко като принцеса. Очакваше едва ли не с вечеря да я посрещне. Той там няма никакви условия и е с нагласата да ги тупа един след друг, а не да се сприятеляват за една вечер.

# 290
Днес гледах предаването - отвратително нечестно и гнусно замислено предаване. Не можеш да караш хора, гладували цяла седмица, да се състезават на издръжливост с добре хранени. На всичко отгоре червените трябваше да бъдат декласирани, а не от "уж" загубата на човек да спечелят предимство. Съжалявам, че гледах и съм дълбоко отвратена и от толерирането на лъжата и от непремерената тежест на победи и наказания. Отвратително!!!

# 291
  • Варна
Жалко за приключенците, подкрепях ги.
Бойците трябва да благодарят на Мани, че ги изпрати в резиденцията. Simple Smile

# 292
  • София
Флирт между Мани и Стоян 🤢

# 293
  • София
Манито е голяма късметлийка. Сервират ѝ, готвят ѝ, носят я на конче. Евала.

# 294
  • IT
А Морунов как си затвори ципа, докато оглеждаше Манюна 🤣🤣🤣🤣🤣

# 295
  • Испания
Нагла до безобразие. И разголила балдърите.

# 296
Флирт между Мани и Стоян 🤢
Че и с Неделчо даже. Мъжете просто си мислят с долната глава.

# 297
Как да не си допринесла, бе Мани? То ти си причината за победата. Simple Smile

# 298
Трябва да има дисквалификация за лъжа- абсурдно е да не си могъл да стъпиш и 2-3 часа след това да се качиш на високи обувки.

# 299
  • Пловдив
И това минава за красиво? Ама как долната глава, то на нищо не прилича, ега ти.. На всичкото отгоре и принцеса го играем. Изобщо 🤢😱

Общи условия

Активация на акаунт