💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 799
  • 1 602
  •   2
Отговори
# 300
Една задача му дадоха на Братоев, но той и нея не свърши.

# 301
  • София
Абсолютно! Те заради нейното симулиране са там. Много е нелепа как кокетничи. Никак не й отива, а явно се мисли за много красива. Но определено нямат късмет с хубави жени в това племе, та на Мани ще трябва да се радват...

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 22:17 от Elwing

# 302
Дано червените като видяха, че са по-добри без Мани на следващата номинация като паднат заради нея да я номинират и този път да я изгонят, че това нещо не се търпи.
Няма да се учудя, ако евентуално не я номинират с доводите, че е с контузен крак. Wink
А и сега колко дена ли ще е "контузена"..? Joy Може да си почине и от някоя друга игра.

Оф това би бил най-лошия сценарии. И би било много наивно от тяхна страна. Все пак са в състезателна игра. На този етап трябва да се отстраняват слабите играчи, иначе ще висят на реката и ще гладуват.
Струва ми се възможно да пропусне и следващите 2 битки заради контузията.

# 303
Изключително съм възмутена от липсата на правила.. Ако са изгонени участници добре, но да печелят бойците само защото Стейси си удари главата, а Мани симулира е повече от нечестно. На всичкото отгоре, винаги на капитанската дават храна при победа на тези от реката, а сега ги наградиха с невероятния огън, дето даже не можа да гори, защото валя 3 дни. Мани и Стейси ако бяха плували, тея три дена нямаше да се приберат. Беше честно да не участват по две жени и от другите два отбора или поне да оставят племената да си решат дали някой мъж да плува 2 пъти вместо жена. 

# 304
  • Буркина Фасо
Трябва да има дисквалификация за лъжа- абсурдно е да не си могъл да стъпиш и 2-3 часа след това да се качиш на високи обувки.
по-скоро трябва да има дисквалификация.
трудно се установява лъжа за толкова кратко време.
просто отбора се дисквалифицира.

# 305
Имаше нещо блърнато в нещата на Симеон. Храна може би?

# 306
Какво имаше върху единия спален чувал, че имаше замъглена част? Grinning

# 307
  • Испания
Симеон откъде знае, че е време за битка?

# 308
 Айде темерутът-жабояд да си ходи, колкото и малко вероятно да е! Аман, не ми се гледа подобно нещо.

# 309
  • София
Симеон Велики... кой им пише думичките... да не говорим колко е абсурдно това с паяците и жабите.

# 310
  • Испания
Симеон Велики... кой им пише думичките... да не говорим колко е абсурдно това с паяците и жабите.

Само не каза какъв е Убавец!

# 311
  • Sofia
Лъже и симулира Манито и си мисли ,че ѝ вярват 🤨

Имала съм крампи по краката и след тях 1-2дни има болки и не може да се ходи нормално .

# 312
Ама храна със сигурност им дават. Аз помня, че Томас го е казвал в канала си в ютуб. Дават им някакъв сварен ориз и леща. Нали се сещате, че да не хапнеш нищо 3 дена и ще са тотален леш. Как си представяте Рабухчиев да не яде три дена? Абсурт.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 22:20 от Blackbling

# 313
Аз не знам плащат ли им някакви пари за да стоят там? Иначе, ако не ме връзва договор и бях на мястото на сините, щях да им тегля една майна и да си вдигна чуковете след тази нечестна изцепка.

# 314
Лошото е, че подобни действия остават ненаказани в ИВ.
Все пак никой не иска втора Ана-Мария дълго време в играта.

Общи условия

Активация на акаунт