💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 532
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето
По принцип Морунов правилно си защити съотборничката пред другите. Така се прави.
Въпросът е, че после трябваше да му светне една голяма червена лампа и да се замисли върху това, което му казаха.

# 676
  • Испания
Не мисля, че е трябвало да я защити, след като Туджаров ясно обясни защо смята, че Тъ-то лъже. И Елена също беше против цирка, организиран от виетнамката от Али експрес.
Не само тръгна да я защитава, ами и недостатък ѝ измисли, а тя е без недостатъци. Идеална е тази женица.
С помощта на продукцията ще си я дундуркат дълго.

Неделчово творчество

Колко грозен беше разговорът снощи между Соня и Мани! Неделчо нямал семейство, Неделчо нямал къща, нямало къде да отиде... Отвратително!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 07:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 677
С помощта на продукцията ще си я дундуркат дълго.
Дано не си права, защото ще е за наша сметка. ( на зрителите )
Лошото е, че в латино сапунките всичко е възможно, но искрено се надявам да не паднат толкова ниско.

# 678
  • SF

Колко грозен беше разговорът снощи между Соня и Мани! Неделчо нямал семейство, Неделчо нямал къща, нямало къде да отиде... Отвратително!

Лоши хора лошо мислят. Така не се поставят етикети. Мани и Соня успешно ли са съградили дом, семейство? За чудо и приказ ли са техните? Неделчо от пансион ли идва? От дом за настаняване?
Свикнали са с клюките и когато нямат аргумент, си служат с лични нападки.
Не го харесват - не го харесват! И той не ги харесва.
Говориха, говориха против Неделчо и останалите, накрая се обърнаха една срещу друга. Така става и в махалата на масичките, изкарани на тротоарите пред фризьорските салони.
Соня се вижда номинирана, ако Мани си купи имунитет. На Мани никой не й е предложил да си купи имунитет, но тя вече е наредила схемите. Стаси явно ще изкара игрите в болница и ще цъфне някъде преди финала, за да изиграе една битка и да я разкарат. Играч, който отстъства, изправя други на номинация. Недомислени правила.

# 679
Имунитед на толкова ранен етап ще е странно, колко играчи си заминаха миналата година с повече грошове.

# 680
Единственото, което ми допадна от страна на Мани беше, че не се върза на Стоян и правилно каза “нито ще го взимам за мъж, нито за брат!” Много мразя такива манипулации от типа на “ако направиш каквото ми отърва, за мен ще си истински човек”. Еми не държа за теб да съм истински човек, имам си достатъчно хора в обкръжението и няма да ми липсваш.

# 681
Мани сигурна ли е че е наполовина виетнамка - малко на ромка с театрални възможности ми бие?
Може пък виетнамецът в ромка да се влюбил, а в разбрал в какво се забъркал и да е отпрашил.

# 682
  • SF
Соня повече прилича.

# 683
И аз смятам, че Мани няма как от въздуха да си измисли идеята за имунитет, та най-вероятно от продукцията да им пуснали мухата, а ние тука ни в клин, ни в ръкав седим и нищим как Мани може да си въобрази подобно нещо. Друг вариант не виждам за подобно хрумване. Много ме дразни как конспиративно ги привиква по вани и спални и им заголва бедър с цел да отърве кожата, ама според мен никой не й се връзва.

Крампите минават, така че трябваше да я пуснат последна да плува, иначе остава един горчив привкус, че всички могат да симулират така и да гледаме едно нагласено шоу, типично за Тупарев

# 684
  • SF
Или 15-минутно наказание. Така ще има стимул дори и тези, които плуват бавно, да се пробват да го изплуват поне за 14 минути.
Много спонтанно се взимат решенията как да продължи играта при инцидент. Отнема им минути на объркване, докато измислят правилото и Димо да получи инструкции какво да им обяви.

# 685
  • Буркина Фасо
Или 15-минутно наказание. Така ще има стимул дори и тези, които плуват бавно, да се пробват да го изплуват поне за 14 минути.
Много спонтанно се взимат решенията как да продължи играта при инцидент. Отнема им минути на объркване, докато измислят правилото и Димо да получи инструкции какво да им обяви.
та предаването не е 1:1.
може и с часове да го мислят и после на монтажа да ни го представят като току що измислено.
със сигурност са го премисляли какво да се прави при подобни случки.

# 686
  • SF
Да го бяха мислили с месеци, не с часове, едва когато се случи.

# 687
Аз вече заключих колко прости са мъжете как ахкат и охкат като я видяха във вилата. Чучело безподобно. Много ми напомня на оная Анита Мейзер. Дано мъжете се правят само стратегически.

Даааа толкова време се чудя на кого ми прилича Мани! Точно на Анита.

# 688
Много скучен епизод снощи. Играта беше нагласен Елена да спечели. За сега любимо племе са ми Приключенците, само Паулина ми идва ту мъч, иначе за сега е добра в Игрите.
Смайли мисля беше публикувала отговори на въпроси от участниците от Инстаграм.. И един отговор на Конг Конг ми направи много силно впечатление, та ще сложа мислите си в скрит текст да не взема да позная случайно...
Скрит текст:
Александър от ИВ-2 беше питал Рабухчиев колко кг е свалил в Игрите и Кинг Конг писа, че е свалил 4кг,което ме навява на мисълта, че Приключенци тази седмица са последно на реката[\spoiler]

# 689
Гласят жена да спечели формата , Ралица нон-стоп повтаря клишета как жените са равностойни, разделение, бля,бля.
Но коя би могло да бутат?
Паулина ?
Само във вашите глави гласят такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт