💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 544
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 660
За младежа на острова съм се замислила, какво му е бъдещето в играта?

# 661
Светло към момента.

# 662
  • Sofia
Да, лошо няма, колко му е да махнат един силен и един умен, за тази велика стратегия акъл не се иска. Направят ли го, до края на формата ще си гният на реката!
Е то "ум царува, ум робува, ум патки пасе"..

# 663
Светло към момента.
Една идея по тъмно, не можа да си запили огън по стара традиция Simple Smile

# 664
Стоян и Мани са си лика–прилика

# 665
Не си спомням защо Пранджева е "изгонила"Туджаров, но явно е имала  набито око.
Съгласна съм, че битките не са равностойни  заради или поради храна, но пък да ми балансираш на пръсти е умопомрачителна"стратегия"...

Липсата на магнезий се овладява с магнезий,а не с кислородна маска.
А Манито ако им погледне на ръка далеч ще стигне и имунитет ще види.Едно нещо ми хареса в нея тази вечер:Получи импулс по отношение на Соня.,😜
А последната освен в битките е силна и в сплетните.Точно тя очерни Неделчо пред Мани и я привлече  в мрежите си.
Като ги гледах днес червените, направо я разбирам Елия..Морунов , не ми се коментира.

Сините ги ожалих, но с жълтите се попилях от смях(нищо ,че не им се получи много сценката)."Перчема" тотално отряза добитъка поради липса на имуществена съпричастност, Краса коли, скуба .., а Браточката магистрали строи.😆(В този отбор апропо има две девойки, които са ми мъгла, даже не запомних, коя коя е..)
И..
Като си спомня как корихме Алекс по отношение на облеклото, явно не са си сменили гардероба.Водещите освен с изкуствените реплики , пародийните словоизлияния направо "спират дъха " с тоалетите си.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 00:11 от vvi

# 666
  • София
Боже, това чудо Манито изобщо не знае къде се намира. Или както казват при тях в махалата - не е върху себе си. То си мисли, че като е взело едни бутафорни пари, форматът става вече като пазара в Меден рудник - когато искаш може да отидеш и да си купиш каквото ти трябва - кеф ти имунитет, кеф ти неприкосновеност. Че вече и план за спасението на Соня нагласи. Ама това защото е толкова умна, разбира се.
И също разбрах, че има недостатък на магнезий, което е предпоставка за чести крампи, затова не успя да каже какво й е половин час, докато стържеше с корем дъното на брега. И затова и си е помислила, че никога повече няма да проходи. Доообре, звучи логично. No Mouth

# 667
Успях да гледам епизода. Радвам се на победата на Елена, но щеше да е по-добре Туджаров да спечели. Не видях такъв проблем в лигавенето на Поли - в крайна сметка не могат постоянното да мрънкат и да говорят за храна. Смях се на Шампионите. Морунов леко ме подразни, но все пак не мога да го сравнявам с Милен - Милен беше по-смотан и по-слаб като играч. А Мани е страшно нагла и тъпа, но усещам, че може и да й дадат да си купи имунитет. Ще я държат в предаването още, все пак гледаме Биг Брадър. Ако Бойците изгонят Неделчо, ще загинат - Неделчо до момента показа, че е доста силен играч. Най-малко кой ще им реди пъзелите...Искам Соня да е номинирана- ок е като играч, но е страшна интригантка и много противна. Утре Бойците или Приключенците ще паднат, поне според мен.

# 668
Соня ми е все едно Радостина от първите игри. Както на вншен вид така и по сплетни. Сестри близначки.

# 669
Тупарев си има предварителен сценарий и си го следва. Нагласява елиминационните битки и сценария продължава. Тодор миналата година победи Влади с грешно решен пъзел и уж не забелязали. Катя беше много спокойна на елиминацията с Александър, защото знаеше,че ще победи. На елиминацията с Майонезата нарочно дадоха игра неподходяща за ръста му и сам се отказа. Само студентката по право Станимира не успя да победи, въпреки че предимството й беше нареден първи ред от пъзела. То като е тъпа, колкото и да я бутат...не стана работата.

# 670

Тази седмица ще пали огън. Другата ще видим.

# 671
  • Sunshine state
И аз смятам, че Мани няма как от въздуха да си измисли идеята за имунитет, та най-вероятно от продукцията да им пуснали мухата, а ние тука ни в клин, ни в ръкав седим и нищим как Мани може да си въобрази подобно нещо. Друг вариант не виждам за подобно хрумване. Много ме дразни как конспиративно ги привиква по вани и спални и им заголва бедър с цел да отърве кожата, ама според мен никой не й се връзва.

# 672
Аз вече заключих колко прости са мъжете как ахкат и охкат като я видяха във вилата. Чучело безподобно. Много ми напомня на оная Анита Мейзер. Дано мъжете се правят само стратегически.

# 673
Във финала на епизода се вижда, че всички от племето държат с въжета, вдигнат във въздуха и седнал на седалка последния член от племето. Когато се чува от Димо "край, играта приключи" само сините не държат, а сякаш ръкопляскат. Дано наистина са победили.

# 674
  • Испания
Много ме дразни как конспиративно ги привиква по вани и спални и им заголва бедър с цел да отърве кожата, ама според мен никой не й се връзва.

Ами! Я Морунов как самоотвержено я защитаваше, та после ѝ разказа как "лошите" я обвинили, че лъже!

Общи условия

Активация на акаунт