💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 968
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 90
Симеон е съсредоточен върху дъската си на снимката, а мис Ели гледа към него вместо към своята дъска.

# 91
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Simple Smile

На страната на Андрей съм в заформилия се конфликт, въпреки че поначало не ми е симпатичен.

За който питаше – да, спойлерите по-назад са по адрес на Александър. Peace

# 92
  • Испания
На тази снимка Елия прилича на Ана-Мария. Дори се стреснах в първия момент.

# 93
  • Вестерос
Под снимката има уникален коментар, с глас се смях

"Поканят я в "Игри на волята", вика аз съм учителка и това е моето призвание, влизам тук за да си търся мъж - гледа преподавателски. Заизпращат я със семейството, три дена се прекинат от ядене и пиене, они изкарат повече време на маса отколкото целия й престой в предаването. Майка й реве, кине си дрехите, вика: "На кого ме оставяш дъще??"
 Щяла да покаже обноски и да даде пример за децата как трябва да се държи една дама - седнат да ядат, она мляска като жадно мече коги пие от малък поток. Не харесвала пошлите момичета, била дама с класа - г*зо й през целото предаване за'апал гащите като вълк единак еленски врат... Почне първата игра - влезне у водата, заплува по-бавно от 65 годишна немска туристка с ревматоиден артрит в ремисия. Докато стигне до шамандурата дойде прилива, забърза я, излезне - другите племена наредили пъзелите, наяли се, режисьора й каже: - Стой, не излизай от водата, нямаме готовност да започнем снимането - тя докато плувала водещия Димо отскочил до близкия "Изи пей" в Ахтопол да плати кабелната на балдъзата на чичо му.
 Племето й загуби заради нея - пратят я на елиминации. Наща види, че няма доктор в целия формат, всичко загуби смисъл, реши да даде победата на другата - тя и от нея не става нищо, вързано куче не може да нахрани, 5 часа играта не може да свърши - накрая стопират снимките, наредат им всичко, завършат драматично. Зарадва се, че излиза, стигало и това 3 дневно приключение, била преоткрила себе си, научила много, те па 'земат да и кажат, че отива на "плажа на отшелника". Чуе, че отшелника всъщност е борец на 35 години, каже на капитана, че тя сама ще се оправи дотам - заплува като Майкъл Фелпс, спомни си за подвига на Баба Илийца в Искъра...
 Стигне до плажа, пита го к'во става, борчето я огледа оценително, върти клечката, вика й "На млад човек какво може да му става" - неговият в клинична смърт от 2007-ма..."

# 94
  • Испания
Бау!

Скрит текст:

# 95
  • London
Аз въобще не разпознавам хората по снимките. Май няма смисъл изобщо от тях. Joy

# 96
  • Испания
Да обяснявам тогава. На последната сЛимка е госпоИца Тъ.

# 97
Паднах от смях! 😃 Колко е вярно!

Под снимката има уникален коментар, с глас се смях

"Поканят я в "Игри на волята", вика аз съм учителка и това е моето призвание, влизам тук за да си търся мъж - гледа преподавателски. Заизпращат я със семейството, три дена се прекинат от ядене и пиене, они изкарат повече време на маса отколкото целия й престой в предаването. Майка й реве, кине си дрехите, вика: "На кого ме оставяш дъще??"
 Щяла да покаже обноски и да даде пример за децата как трябва да се държи една дама - седнат да ядат, она мляска като жадно мече коги пие от малък поток. Не харесвала пошлите момичета, била дама с класа - г*зо й през целото предаване за'апал гащите като вълк единак еленски врат... Почне първата игра - влезне у водата, заплува по-бавно от 65 годишна немска туристка с ревматоиден артрит в ремисия. Докато стигне до шамандурата дойде прилива, забърза я, излезне - другите племена наредили пъзелите, наяли се, режисьора й каже: - Стой, не излизай от водата, нямаме готовност да започнем снимането - тя докато плувала водещия Димо отскочил до близкия "Изи пей" в Ахтопол да плати кабелната на балдъзата на чичо му.
 Племето й загуби заради нея - пратят я на елиминации. Наща види, че няма доктор в целия формат, всичко загуби смисъл, реши да даде победата на другата - тя и от нея не става нищо, вързано куче не може да нахрани, 5 часа играта не може да свърши - накрая стопират снимките, наредат им всичко, завършат драматично. Зарадва се, че излиза, стигало и това 3 дневно приключение, била преоткрила себе си, научила много, те па 'земат да и кажат, че отива на "плажа на отшелника". Чуе, че отшелника всъщност е борец на 35 години, каже на капитана, че тя сама ще се оправи дотам - заплува като Майкъл Фелпс, спомни си за подвига на Баба Илийца в Искъра...
 Стигне до плажа, пита го к'во става, борчето я огледа оценително, върти клечката, вика й "На млад човек какво може да му става" - неговият в клинична смърт от 2007-ма..."

# 98
  • Великобритания
 с тия всичките филтри , ни майка и, ни баща и могат да я познаят

# 99
Леле, не подозирах, че съществуват толкоз филтри на този свят.

# 100
"Първата игра - влезне у водата, заплува по-бавно от 65 годишна немска туристка с ревматоиден артрит в ремисия.
Реши да даде победата на другата - тя и от нея не става нищо, вързано куче не може да нахрани. "
Умрях от смях, много добри описания.

# 101
КПД-то на Андрей за отбора е много по-високо сравнено с това на Братоев и дамите. Без забележки до момента за играта му за отбора. Преполагам това, че е мълчалив и не намира много общи теми с тях го прави не отборен играч в техните очи.

Няма човек, който има интелектуално ниво дори около средното, да може да намери обща тема с тези кухи лейки.
За по-интелигентен човек дори не искам да си мисля как ще се чувства в тази компания... Горкия човечец!

# 102
абе Мани,мани

# 103
  • London
Днес ли ще се дави?

# 104
  • Испания

Да.

Резултати от последната анкета

Новата анкета е 3 в 1.

Общи условия

Активация на акаунт