💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 791
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 315
  • Буркина Фасо
Лъже и симулира Манито и си мисли ,че ѝ вярват 🤨

Имала съм крампи по краката и след тях 1-2дни има болки и не може да се ходи нормално .
е, то е относително и индивидуално за всеки.
и във вода и при спане са се появявали крампи.  ами за 1-2 мин. минават.

пп. даскалката става. връща от път Smiley

# 316
  • Варна
Във фейса също не се харесва симулацията на Мани. Общо взето победата на Бойците е обезценена. Simple Smile

# 317
Имаше нещо блърнато в нещата на Симеон. Храна може би?

Минерална вода, в тея бледозелените правоъгълни шишета, не се сещам марката

# 318
  • София
Това, което гледаме не е сериозно просто. Симеон се влачи като Елия вчера.

# 319
Симеон е много зле. Елия ме учуди.

# 320
Каква е идеята на тези отшелници ?!
Копират май Сървайвър Sad
Отделно битката фаворизира жената, тоя голям мъж докато се провре в този лабиринт  ?!!

# 321
Елия много добре се представи. Не знам защо не игра така срещу Мани. Вече предната ѝ битка ми изглежда като сценарии от продукцията, за да остане Мани.

# 322
Скрит текст:
Аз не знам плащат ли им някакви пари за да стоят там? Иначе, ако не ме връзва договор и бях на мястото на сините, щях да им тегля една майна и да си вдигна чуковете след тази нечестна изцепка.
Не им плащат със сигурност, но може да има неустойка, ако си тръгнеш без да имаш здравословен проблем.

# 323
Елия много добре се представи. Не знам защо не игра така срещу Мани. Вече предната ѝ битка ми изглежда като сценарии от продукцията, за да остане Мани.
Точно
А тя е супер зле в игрите, за какво е дошла ??

# 324
Да не повярва човек, вървим към Бразилия - Уругвай от 1950 г.
Но очаквам да направи всичко възможно да загуби на топчетата.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 22:22 от Bengun

# 325
Точно
А тя е супер зле в игрите, за какво е дошла ??
Ами защото продукцията иска драми и скандали. И вместо добри спортисти вкарват някакви лабилни хора, които само могат да мрънкат и да провокират другите.

# 326
Свикнах да предпочитам красиви хора на екран. Симеон ме депресира.като жена- Елия е много секси. Ама ка ще стои самичка на тия скали?

# 327
  • Варна
Тази учителка искаше с вик да избяга от фермата, те още 7 дни ще я държат на жабешки бутчета!

# 328
  • София
Ами явно е разбрала, че не се яде само това там. Simple Smile А и ги няма дразнителите в нейното племе. Наистина не знам как ще успее да я победи на този тип игра, тя трябва пак да се саботира сама.

# 329
Много ме дразни тази Елия! Онзи ден падна най-демонстративно от най-куция кон във формАта, защото ѝ се ходеше, днес вечен не ѝ се ходи в къщи и се разиграла като на Олимпиада. Много ме е яд, че не отстрани онова виетнамско чудо.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за чудесната тема и интересните неща, които постваш в нея! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт