💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 945
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 390
Случайно мернах някъде снимка на Дакота Джонсън и виждам прилика с нея и Паулина.

# 391
  • Вестерос
И това минава за красиво? Ама как долната глава, то на нищо не прилича, ега ти.. На всичкото отгоре и принцеса го играем. Изобщо 🤢😱
Хахха и моята реакция, на мен ми е отблъскваща с тези грозни татуси, какво екипче си беше спретнала... обувките!! Ужасон!

# 392
  • Sofia
На мен Паулина ми прилича на Аманда Сейфрийд. Simple Smile

# 393
И това минава за красиво? Ама как долната глава, то на нищо не прилича, ега ти.. На всичкото отгоре и принцеса го играем. Изобщо 🤢😱
Хахха и моята реакция, на мен ми е отблъскваща с тези грозни татуси, какво екипче си беше спретнала... обувките!! Ужасон!

Евтинко и нечистоплътно. Отврат. И не, не всички мъже харесват подобни чучела, все едно да кажете, че всички жени искат да праснат по някой напомпан лоботомиран.

# 394
  • Вестерос
Не искат всички жени, може би жените като Манито искат Grinning

# 395
Сигурно, ако им сложат възглавницата върху лицето, защото иначе в телата са си ОК. Явно съм от различно поколение, на мен подобна външност ми е направо противна. И половинката е на същото мнение.

И на мен не ми допадат като визия.
Но инак ..., лично аз мъжко мнение по темата, изказано на глас, не бих приела за истинно и меродавно. Wink Пък ако ще да идва от устата на "авторитет", като баща или съпруг...
Бе то хубуу, ама въпросните авторитети секаш не са започнали още да си падат по травестити. Конкретно Маниту точно на такъв индивид прилича. ММ е искрено отвратен и от двете бойкини. Аз симпатизирам на Соня, абстрахирайки се от страховитото й лице.
Та, да се върнем на Мани-подобните- Мъжът трябва да е много загорел или пиян, за да се прежали. А за да нарече подобно чучело "красиво"...не знам. Неделчо, Неделчо, или я хвалиш сеир да става, или просто не ми се мисли.

# 396
  • SF
На Неделчо му харесват!!!

Кой написа това дълго досадно прощално слово към Елия?!? - Елия, ти си пример, ти си гордост, ти си победител....

И Бамби я пращат на пъзели. Защо? Why? Откъде накъде?

С тези контузии се получава малко нечестна игра. По едно време не можах да се ориентирам кой откъде стартира и защо.
Мани прецака играта с крак, който не знаеше дали някога ще може да го движи, а вечерта се качи на грозни токчета, сякаш нищо не е било. Голяма работа, че одиторчето, което ми е много миличко и симпатично, Самира и Милена ще бъдат още малко на реката.

За Елия беше ясно, че няма какво да прави сама на пустия плаж.
Предполагам, че когато Симеон се върне на пустия плаж, ще намери Булкин и Златозар.

# 397
Аз мисля, че ще му доведат двата сокола. Да му хващат мишки и лалугери, които да консумира сурови Joy
Обаче утре май ще има някакво наказание за бойците. Дадоха в промото, че ги питат нещо за симулацията на Мани.

# 398
  • Sofia
Бе то хубуу, ама въпросните авторитети секаш не са започнали още да си падат по травестити. Конкретно Маниту точно на такъв индивид прилича. ММ е искрено отвратен и от двете бойкини. Аз симпатизирам на Соня, абстрахирайки се от страховитото й лице.
Та, да се върнем на Мани-подобните- Мъжът трябва да е много загорел или пиян, за да се прежали. А за да нарече подобно чучело "красиво"...не знам. Неделчо, Неделчо, или я хвалиш сеир да става, или просто не ми се мисли.

Добре, де, ти сериозно ли вярваш, че Неделчо и Стоян в реалния живот са обсипани с женско внимание?! Че и Мартин.
'Айде, за Морунов правя реверанс, 'щото човекът си е пичага, със сигурност не седи баш на сухо. Ама останалите...

# 399
  • SF
Да, ако Мани или някой друг участник симулира и заради тази симулация се домогнат до победата, какво следва? Няма регламент срещу такива постъпки. На момента ще решават. Редно е да направят врътка и тези от фермата да отидат на резиденцията, тези от реката - на фермата. А Мани с токчетата на реката. Може да запази екипчето и пресата в раницата.

Какво носят в тези раници, ако нямат четки за зъби, кърпи.
Едните имат постелки за спане, занесоха си ги в резиденцията, другите нямат. Малко е кашичка това предаване.

Туджаров не се е изпуснал за 3-те дни на реката. Те реално са толкова или максимум 4. Но и да се е изпуснал, има как да не се излъчи.

# 400
  • София
А това Бамби откъде дойде за Красима? За пъзелите и аз се чудя защо все нея избрат. Плюс Злодеида Simple Smile
Иначе е похвално за отбора на Бойците по принцип, че с толкова по-малко хора се справиха първи.

# 401
  • SF
Има смисъл в отборите да участват играчи като Мани и Стейси. Заради тях някой трябва да плува два пъти по-бързо, за да догони другите отбори. Наистина двете най-слаби звена са елиминирани при Бойците.
Неделчо обаче как плува!!!!
А Бамбито нали е от Бургас? То какво ми плува гръб като маха и двете ръце едновременно! Или то само пъзели и задачи може да решава. Simple Smile

# 402
  • София
Възможно е Мани да е получила крампа от студената вода.Влезе и незагряла,а може и да е преиграла от страх и паника.
Възможно е, разбира се. Въпреки че за мен си беше супер глупава и некадърна симулация, последвана от още по-тъпата импровизация как си помислила, че никога повече няма да може да ползва крака си. Сърцераздирателно, класически gipsy style.
Хубавото е, че Манито симулира на границата на наказателното поле на останалите и се надявам утре да последва наказание, въпреки че съотборниците й нямат никаква вина.

# 403
Аз да попитам, че сефте виждам такова чудо небивало. Кога една жена се гримира,  облече с нещо по-така и нагласи, би трябвало да изглежда по-добре, отколкото натюрлих, или...? Що не оставиха екипчетата на червените, сега ситуацията стана съвсем мани, мани...
Опитах се да си представя Андрей в червения отбор, с тези две жени... Mr. Green

# 404
За следващия сезон ИВ може да помислят много сериозно за въвеждането на ...

На онлайн плуване - с конзола някаква. Да натискат там копченца до полуда и да гледат анимации как плуват и дори акули кражат около тях. Типът Мигли да ги сложат не да плуват по водата в анимацията, ами да вървят по нея. Много ще е куул!

Соня ви казах аз, че е много силна. Ще ги изяде всичките, с Манито както са приятелки, така си мисля, че ще я "пусне" да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт