💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 615
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 480
  • София
В анкетата гласувах за Туджаров. Имам такова усещане просто.

Отвратен съм от снощния епизод. Бойците трябва да бъдат наказани, защото се възползваха от явна симулация на Мани. Докога в това спортно ориентирано предаване ще се търпи това и ще гледаме за трета поредна година незаслужени победи? Големите герои те, петима срещу 16, хаха. Ама то дай вземем и петимата най-добри от другите племена и тогава да ги мерим. Едните с петима мъже и само Соня. Това са 2 курса или 4 дължини само жени, което го нямаше при бойците. Абсурдно е!
Прави бяха Братоев и Туджаров. Голям провал за екипа с този епизод.
Срам и позор!

Симеон на втора поредна битка ме разочарова. А как го нареди, Ралица. Събирателен образ на най-доброто у останалите (?!), дори го нарече, 'супергерой'
смЕх. Една детска учителка го остави на 3 минути отстояние преди баланса с топчетата. А той е активен борец и спортист. И ако е трудно да се провира по трасето с това си тяло и има някакво извинение, то стрелбата му с гредите бе трагедия.
Все още ме е яд как ограбиха Златозар.
Добре поне че му дадоха само 100 гроша, а не 200, т.е. тези на мис Ели отидоха зян.

Отделно хвалех каста на новия сезон, но след тази морска битка останах разочарован от 2/3 от участниците. Хубаво плуваше само Андрей, говоря като техника, но в никакъв случай не е нещо специално. В първите два сезона имаше по-добри плувци. А и оценявам само кроул. Останалите стилове, особено за мъжете са несериозни. На връщане Андрей пак бе с бруст. Ще похваля и втори човек след Андрей и това е Неделчо. Но не заради техниката му, която бе далеч от истината. Просто и четирите курса, които направи бяха с кроул и гребеше неуморно. ОФП-то на Неделчо е доста над това на повечето участници. Не Неделчо е бърз, останалите са бавни.
Като плуване няма кой друг да отлича.
Все пак браво на всички, които не се отказаха и дадоха всичко от себе си. Някои и повече от себе си. Като Соня например. И Паулина. Браво на Поли.
Братоев - тотал щета. Изостана много на своя пост. Алекс също разочарова много.
Туджаров и Вальо също зле, но предвид пребиваването на приключенците на дивата река не е редно да ги оценявам наравно с другите, така че съм по-умерен. Подобна битка с плуване за участници, които не са яли като хората 5 дена е много тежка.

И за финал, грозно ми бе да гледам Мани и Соня с тези силикони и татуси. Отвратително. Специално Мани се бе облякла като за магистралата. Жалко, че това се намира за секси за някои.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 15:38 от Diavolo

# 481
Честно ли обсъдихте носът на Елена, а не отношението и към играч от друг отбор?
Примери бол от този и от предните сезони, с девойки които са си правили разни корекции и изглеждат страшно.

# 482
  • През девет планини в десета...
С такъв типаж хора като Мани не се излиза на глава, винаги става на тяхното. И сами за себе си са си много добре в живота. Да му мислят околните. За съжаление бройката им никак не е малко. Но имам усещането че след като я изгонят и отиде при отшелника тип батка ще си паснат идеално. Това са новия тип двойки сега в бг, като Мани и оня на острова, забравих му името.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 15:28 от зелено камъче

# 483
  • Испания

Добре поне че му дадоха само 100 гроша, а не 200, т.е. тези на мис Ели отидоха зян.

Откъде Елия е имала 100 гроша?

# 484

Тъкмо това щях да питам, за втори път го чета това за 100те гроша на Елия.

# 485
Честно ли обсъдихте носът на Елена, а не отношението и към играч от друг отбор?
Примери бол от този и от предните сезони, с девойки които са си правили разни корекции и изглеждат страшно.

Специално аз обсъдих носа на Поли, при това не с лошо, а само като факти Grinning

# 486
Към продуцентите /ако четат/;
Миналата година тези на реката едва не умряха, по едно време ме напрягаше да ги гледам как тичат като скелети;
Сега започват да ме подтискат тези на реката дето реват, рошави са, пият лекарства и т.н.- все пак това е вид игра, а в случая зрителя се напряга;
Давайте им някакви задачи там и за нгарада след това по един сандвич или принцеска с кайма!!!

# 487
Не мисля, че Мани е решила предварително да симулира. Била е притеснена още докато е гледала колко е далече понтона и колко е висок, нали е от Бургас , знае за крампи в морето, може и да ѝ се е случвало, знам ли. Обаче е била на кантар до последно, защото тръгна неуверено, влезе до кръста и до там, просто реши да се откаже, даже не знаеше защо се отказва. Нали я питаха, какво , защо, ами кракът ми, хахахаа. Мъжете просто решиха, че ще продължат сами, според мен не предполагаха колко е изморително два пъти да плуват, после им стана ясно😀

# 488
  • София

Е, как, не и ли дадоха 100 гроша в петък след като победи в дуела, Манито? Все си мисля, че казаха, че взима 100 гроша, ама мога и да бъркам сега, по памет пиша. Не ми се връща да проверявам сега, че е малко без значение.

# 489
  • Испания
В дуела победи Мани и тя взе 100 гроша.

Ако е победила Елия, какво ще прави на острова?

Грошовете от миналата седмица ги има в първия пост: Мани - 100, Андрей - 50.

# 490
Гласувах за Елена, но всъщност искам Туджаров да спечели капитанската битка.

# 491
  • София
офф, да беее, хахаха, не е истина, лелее
Добре, че ме поправи, че тотално се бях объркал/забравил. Смятайте значи, аз Мани не я броя за участник дори. Grinning

# 492
  • Испания
Много зависи каква игра ще им дадат. Продукцията решава кой да спечели. Ние си гласуваме за забавление.

# 493
  • София
Предстоящата капитанската явно пак е нощна. Вероятно е в същия ден като териториалната

Ако "седмиците" в ИВ са по три дни, съм склонна да вярвам, че не им дават храна. За повече ми се вижда абсурд, ще окапят като круши до един. Затова и не мога да съдя Туджаров и Валентин за представянето им вчера. Всеки, който е опитвал гладуване, знае, че те скапва физически.

Дразни ме това с гладуването. Направо предопределя последващото представяне в игрите. Тъпо. И неловко за гледане.

Миналата година рибарите май изкараха супер дълго на реката нещо като три седмици без прекъсване. Е, вярва ли някой, че 21 дни може да изкараш на джанки и вода (убийствена комбинация) и да печелиш редовно номинационните битки.

Миналата седмица някой беше пуснал интервю с Тошко. Слушах го с половин ухо, но запомних, че каза, че Мая сериозно се разболяла. Не било етично да коментира здравословното състояние на друг човек, но наистина било зле положението, влязла в болница.
Питаха го защо е напуснал Пламен. Каза "Защото е умен!" Видял какви манипулатори са от продукцията и решил, че няма да им играе по свирката.

Останалото беше оплакване от условията и липсата на храна, включително в резиденцията. Казва "Вие виждате пълен хладилник, но повечето са газирани напитки, маргарин, лютеница, такива неща". Нямало хубава храна. А в стопанството ги карали да събират яйцата, но не им ги давали.

И още, че си бил счупил метатарзална кост, не го пратили на снимка, за да знае, че е счупено и да вземе информирано решение дали да напусне или да продължи. Лекарите не били виновни, от продукцията диктували всичко.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 15:51 от Илит

# 494
  • През девет планини в десета...
    възможно ли е Елиа да поиска да напусне защото е разбрала че е бременна например, знам че си търси мъж, но това не изключва възможна бременност

Общи условия

Активация на акаунт