💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 624
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 510
Доста грубо изявление на Ралица -
"Никой не вярваше че една начална учителка може да стигне до сцена като нашата"!   
Един вид учителките и особено началните са под небесното ни ниво, тука е висша лига където играят миглопластики и  нагоре.

# 511
  • Испания
Медицинският екип оправя всичко с кислород. Станислава уцели винкела - кислород. ГоспоИца Тъ с крампи - кислород.

Ама я как хубаво излекуваха Тъ-то! Чак на платформи се качи и хич не ѝ се повреди апетитът.

# 512
Медицинският екип оправя всичко с кислород. Станислава уцели винкела - кислород. ГоспоИца Тъ с крампи - кислород.

Ама я как хубаво излекуваха Тъ-то! Чак на платформи се качи и хич не ѝ се повреди апетитът.
Кислорода върши чудеса

# 513
  • София
Те водещите не са спрели да се държат снизходително към участниците и да раздават оценки. Ужасни са.

# 514
  • Испания
Водещите говоря това, което им казват в ухото.

Тя пък началната учителка като че ли стигна донякъде. Докъде? До жабЕтата.

# 515
  • London
Ами надушили са я Елия как само симулира и бърза да си ходи и какво да й кажат? Аз мисля, че самотния плаж е голяма глупост, ами ако седящия там реши да напусне какво правим? Ще си седи плажа пуст ли? Отделно е пределно ясно, че този там си яде.....дали и не е на каравана някъде наблизо и уж самотен на плажа. Да не говорим, че му дават постоянно грошове при победа, което значи, че като го пуснат при другите ще е най-богат и ще иде директно на финал, а не е имал никакво отношение към играта, битки като останалите..... много тъпо измислено.

# 516
Добре поне че му дадоха само 100 гроша, а не 200, т.е. тези на мис Ели отидоха зян.
Мис Ели и всеки един в ролята на загубил дуел за елиминация НЯМА никакви грошове - те отиват както досега при победителя в дуела за елиминация. Т.е. грошовете на Мани ще останат да циркулират в племената, а тези 100 на Симеон са напълно нови за формата и предполагам идеята зад тях е да задържат Симеон в играта, когато се добере до обединяването на племената ...

# 517
Не горя от желание да търся къде беше и да се самоцитирам, но една добре премислена система с минути наказание при неминато препятствие решава елегантно много проблеми вкючително и припадания на участници, без значение истински или симулирани.
Фродо четеш ли.
А сега какво е - ако си в съзнание, но отмалял и не можеш да минеш - наказание. Ако обаче си припаднал или просто отмалял но с болки - отнасят те с кислород и не само че няма наказание ами става бонус за отбора.
Лошо, Фродо, лошо!     (в оригинала е Седларов)

# 518
Не горя от желание да търся къде беше и да се самоцитирам, но една добре премислена система с минути наказание при неминато препятствие решава елегантно много проблеми вкючително и припадания на участници, без значение истински или симулирани.
Фродо четеш ли.
А сега какво е - ако си в съзнание, но отмалял и не можеш да минеш - наказание. Ако обаче си припаднал или просто отмалял но с болки - отнасят те с кислород и не само че няма наказание ами става бонус за отбора.
Лошо, Фродо, лошо!     (в оригинала е Седларов)

Оф, голяма си скица, хиля се с глас😁
Те четат уж, но вече са си взели хонорарчето/заплатката , и едва ли им дреме.  Най-много да им изстинат местата за следващия сезон, но и това не ми се вярва, приятелски кръг са.
Некадърни са, дразни подценяването на зрителя, наш избор е да гледаме или не.

# 519
Аз крампи на краката получавам от 20 годишна. И докато се науча, че се получават И от обезводняване съм си дупчила стъпалата и прасците с безопасна игла до кръв. Сега дрънкам по два литра вода на ден и по- се ядва положението. Има едно обаче! След зверска крампа водеща до изкривяване на пръсти и стъпало не мога да стъпвам нормално поне един ден. Токчетата изобщо ги отписвам като опция. Мани нямаше крампа или поне не такава, че да не може да продължи. И още твърдя, че в отбора са взели дружно това решение.

# 520
Попрочетох разни теории ако сл.. ъъъ шампионите бяха загубили,как щели да обвинят Андрей. Но ако той беше помогнал на противник по такъв доблестен начин,дълго щеше да е възхваляван Simple Smile,а постъпката на Елена беше подмината.
Представям си какви оди щяха да се пишат за него. Ама Елена не заслужава добри думи, щото е Злодеида, има грозен нос и неприятен смях.

# 521
Като се гледа как със сетни усилия мина по моста аз лично не изключвам възможността да е получила схващане във водата Мани. Но след това си беше цирк. И то долнопробен.
На паник атаката на Семира вярвам. Но не знам какво прави във формата човек получаващ паник атаки. За мен това е втора издънка на каста след Елия.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 19:40 от Bengun

# 522
  • Germany
Абе може и да се е схванало Манито, но пък Неделчо как се хвърли да я спасява, разпищоли се на набързо и със засилка… Много ефектно беше всичко, нищо че на плитичкото.
Сините може и да хапват нещо, но  са заслабнали. Миналогодишните сини също. Дори и да имат дневни дажби, сигурно са миниатюрни. На Паулина бузките са се стопили, скоро и дупето, ако вървят така. Майтапа настрана, но не е чудно, че на това най-слабичкото момиче му става лошо.

# 523
  • Sofia
Скрит текст:
Аз крампи на краката получавам от 20 годишна. И докато се науча, че се получават И от обезводняване съм си дупчила стъпалата и прасците с безопасна игла до кръв. Сега дрънкам по два литра вода на ден и по- се ядва положението. Има едно обаче! След зверска крампа водеща до изкривяване на пръсти и стъпало не мога да стъпвам нормално поне един ден. Токчетата изобщо ги отписвам като опция. Мани нямаше крампа или поне не такава, че да не може да продължи.
И още твърдя, че в отбора са взели дружно това решение.
Че ходещото недоразумение не става за нищо е повече от ясно. Че лъже като дърта с@ганка, също е ясно, но, не мисля, че отборът й има пръст в целия този цирк. Бездарното създание видя, че няма никакъв шанс да се справи и избра най-лесния начин за излизане от положението. Има си една точно определена прослойка, която е свикнала винаги да търси лекото и мекото. И наша Манка, като виден нейн представител не прави изключение.

# 524
Crystal_Noir, недей ся и ти… тез от Ханой са високоинтИлигентни. 😃

Между другото още на визитката си помислих, че туй нещо мяза на онуй нещо ама си затраях. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт