💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 579
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 645
Ще е голям майтап, ако Мани добута до финала.
На равновесие - тотал щета, на плуване - дави се, логика - никаква, решаване на пъзели - стоя и гледа Неделчо умно, докато той редеше всичко. Не виждам смисъл да НЕ я номинират. Какво като им трябват жени? Всичко е по-добре пред това някаква си Мани да ги проваля на всяка крачка.

И само да кажа, че Соня на предната битка се представи чудесно. Е, да - не беше от най-бързите, но мина трасето ДВА пъти без да се оплачи дори или да се предаде. Даже доста помогна на отбора си и няма база за сравнение с Манито.

# 646
Много възможно е на практика Морунов да определи втория номиниран, има възможност за 3-2-2 ако мъжете не са решили предварително кой от тях ще е на арената в случай на имунитет на Мани.
Точно, защото Морунов ще определи втория номиниран,  това ще е Мартин. След жените той е мишената, а след него и Неделчо. Морунов и Стоян са шефа и заместник шефа на отбора. Другите са някакви там левитиращи около тях...не че Манито не заслужава подобно определение, де

# 647
Мани е потресаваща.
Ако е гледала миналия сезон имунитет се разигра само два пъти - в обединеното племе един път и във финалното племе един път.
От друга страна миналия сезон почти всеки път, когато предполагаха, че нещо ще се случи - то се случваше. Нищо чудно от продукцията да са ѝ подшушнали нещо и да ѝ дадат наистина имунитет, че да може да ги дразни поне  още една две седмици.
Аз даже съм сигурна, че ще дадат имунитет на Мани само за да стане сеир. Confused

# 648
  • Испания
Соня като взе да обяснява, че неслучайно били вкарани равно количество мъже и жени, ще каже човек, че не е гледала другите сезони.

# 649
Утре ще падат червените, този път и да има крампа, няма да има заместване.
Димо накрая към тях май гледа.

Трябвала им жена, трябва им ама не най-слабата от всички.

# 650
Утре жълтите с предимство, а играта е с плуване.
Дали пък червените няма да са първите номинирани и затова Стоян да им крещи, че ако излезе мъж са до там?! Ако е преди номинациите снимано.
Много неравностойни племена - жените на червените не стават - нямат избор освен да ги номинират. Мани във всяка битка ще ги бави. Соня изглежда подготвена.
Вариант е да изгонят Мани и да си оставят само Соня. Стейси май няма да се върне -вече говорят убедено, че са само 6.

# 651
Скрит текст:
Много възможно е на практика Морунов да определи втория номиниран, има възможност за 3-2-2 ако мъжете не са решили предварително кой от тях ще е на арената в случай на имунитет на Мани.
Точно, защото Морунов ще определи втория номиниран,  това ще е Мартин. След жените той е мишената, а след него и Неделчо. Морунов и Стоян са шефа и заместник шефа на отбора. Другите са някакви там левитиращи около тях...не че Манито не заслужава подобно определение, де
Да, съгласен съм.

# 652
  • Варна
И аз не вярвам, че тази седмица е възможно да отпадне Мани. Попадение е за формата, пък и обира доста хейт.

Надявах се Туджаров да спечели капитанската битка, че да хапнат нещо " приключенците", но не би. Малко човещина не е излишна, пък и не е забавно човек да се съревновава с видимо уморен/ отслабнал противник. Тези миниатьорни дажби са крайно недостатъчни. ( защото вярвам, че все нещо дават на племето на реката). Вярно, че се състезават за едни пари, но въпреки това...

Продължавам да мисля, че жена няма шанс да спечели този сезон. Simple Smile

# 653
  • Брюксел / София
Ох, колко хубаво! Морска битка утре! Искам да видя Манка как ще има крампи, сърцето ли, жлъчката ли ще я мушка : то ще си покаже. Ужасно нагло, самовлюбено, просто и неприятно същество е тази мома.
По неприятност и непоносимост ми се доближава до онзи неприятник - Тодор май се казваше от втория сезон. НО той поне играеше, а тази коза Мани за нищо не става. Жалко за отбора.

# 654
Според мен на елиминации ще отидат Бойци и Приключенци.

# 655
  • София

Игри на волята: България (14.09.2021)
Сезон 3 Епизод 9

Тези линкове са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки,

за Хром  

за Мозила -

# 656
То бива бива радост ма чак пък туш:  Wink

# 657
  • София
Бях пропуснала началото на епизода и хванах само частта, в която несправедливо обвиняват кучето за убийството на кокошките, които те сами са убили. Сега гледам пропуснатото и виждам, че то е имало цял етюд преди това, продукцията снимала кучето как си играе с кокошките и после прилагат невероятния режисьорски похват "елипсис" и виждаме само кокоши пера. И разбира се, актьорската игра на Борис, който трябваше да си говори сам, даде всичко от себе си, въпреки че му беше доста смешно. Александър не му помогна особено, но пък собствените си реплики каза доста естествено, може би защото той по принцип си говори като злодей в сериал.

И другата голяма изненада - Хариет. Само преди два дни някой във форума се беше пошегувал, че на Симеон ще му дадат куче, да е досущ като Георги Дренски от "Сървайвър 2" и после друг предложи, че е по-добре да му доведат птицата, за да му лови храна. Кой да знае, че това, с което се шегуваме, в главите на продуцентите си е напълно възможен и сериозен сценарий.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 01:37 от La Vikinga

# 658
  • Sofia
Манка сложи в малкия си джоб Анка - арията и Иванка - тъпото, взети заедно. Колкото по-тъпо, просто и безполезно, толкова по-нагло и гръмогласно! Както някой правилно написа, някой е излъгал виетнамеца, че е станал татко! Друга е и боята, и маята!

# 659
Може би няма да я ма(х)нат Мани, а някой силен, за да не им е конкурент. Неделчо или Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт