💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 529
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 690
Определено мисля,че ако сценаристите бяха следвали част от правилата на Сървайвър нямаше да сгрешат. Тук някой беше го споделил одеве. Когато имаш 8-6-6 играчи в различните племена най-многочисленото племе само определя кой от тях да почива. Като същите нямат право да не участват в изпитание в 2 поредни битки. То голямо чудене Тупарево като хората са го измислили. Обзалагам се  и ,че Симеон ще остане поне близо до  сливането и тогава ще го представят на Обединеното племе. На този Плаж на отшелника всичко беше толкова зле  режисирано, че честно мен ме хвана срам от нескопосаните кадри и реплики. За Мани всичко е казано ,  просто няма смисъл  и аз да се хабя да го пиша.

# 691
  • SF
Ралица само веднъж каза, че жените ще им бъдат много важни, и то на Морунов, и то защото в неговото племе има такова разделение, и то е явно. Как стана така, че Ралица нон-стоп говори това, не знам. Ралица води племенните съвети, където е мястото на подобни пледоарии.
А и Игри на волята е много повече от тичане, бягане, скачане и висене. Не най-добрите спортисти на кастингите са били избрани, не най-красивите тела са попаднали сред избраните. Търсили са палитра от характери. Иначе е ясно, че щяха да подберат само мъже като Марти и да си се състезават.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 12:10 от Esmee

# 692
На този Плаж на отшелника всичко беше толкова зле  режисирано, че честно мен ме хвана срам от нескопосаните кадри и реплики.
Плажа на отшелника е старата "рибарска колиба" от сезон 1. Като гледам пукнатината в скалите, в която представиха че уж Симеон спял, и характерните "релси" за спускане на лодки в морето, които се виждат на заден фон и факта, че продукцията познава локацията и човека с къщата, като нищо са се споразумяли да снимат на мястото, Симеончо да спи в колибата и да помага в туй онуй за благодарност докато ужким се изхранва със змии и жаби Grinning комедия... за който го интересува локацията: https://www.google.com/maps/@42.0781175,27.9614242,3a,61.6y,252. … 00!7i13312!8i6656
може да я сравни с кадрите от последния епизод... почват от 2:52 някъде от новаплей... дори островчетата в морето са със същата форма и цвят, няма две мнения - плажа на отшелника е рибарската колиба на капитан Бяло Мите Grinning

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 10:40 от Stаrk

# 693
  • Варна/Лондон
Възможен сценарий, който би ми харесал:
На съвета вечерта, Ралица към Мани :
-Мани, ти имаш торбичка с грошове и ако имаш възможност, би ли си купила имунитет?
-Тъъ, ми ше си купя, защото откакто си загубих магнезия, племето ме е нарочило за слаб играч, а аз просто на игрите се оглеждам да си намеря магнезия, тъъ ше го взема имунитета, да ми е спокойно. Да, взимам го.
- Имунитета можеше да е твой, но за него са нужни 150 гроша, а ти засега ги нямаш. Успех с намирането на магнезия 😁

# 694
Е може пък да и предложат точно една опаковка магнезий да си купи за 100 гроша Simple Smile ама пък после със сигурност ще се окаже, че има недостиг и на витамин Б12..

# 695
-Мани, ти имаш торбичка с грошове и ако имаш възможност, би ли си купила имунитет?
-Тъъ, ми ше си купя, защото откакто си загубих магнезия, племето ме е нарочило за слаб играч, а аз просто на игрите се оглеждам да си намеря магнезия, тъъ ше го взема имунитета, да ми е спокойно. Да, взимам го.
- Имунитета можеше да е твой, но за него са нужни 150 гроша, а ти засега ги нямаш. Успех с намирането на магнезия 😁

Мнооого готин сценарии, ама едва ли...
Истина неоспорима е, че МанитУ няма "загуба" на вит.Д, видно от естествено прегорелия ѝ цвят на кожата...
А Алекс...Ще ме прощават фенките му, но визуално ми изглеждаше като селташко парвеню, с грозно тяло и провиснали гащи. А демонстрацията му на неизантересованост и дистанциране от "моргата" във фермата беше крайно тъпо. Що си там, ако нЕмаш нищо общо с всичко това??? Даже и за украса не става. Да, Шампионите са физически спортно подготвени, но май са си хуманоидна плява от всякъде. Най-вероятно затова Андрей предпочита дистанцията.
Иначе безкрайно се надявам на елиминация м/у Соня и МанитУ. Ще се смея с глас и сълзи! А дано! Пу! Пу! Пу!
Това вече ще е качествен БигБрадър - две силиконови скубли в двубой!
То вече е свирен мача де, ама мечти...

# 696
  • Sofia
Скрит текст:

Мнооого готин сценарии, ама едва ли...
Истина неоспорима е, че МанитУ няма "загуба" на вит.Д, видно от естествено прегорелия ѝ цвят на кожата...
А Алекс...Ще ме прощават фенките му, но визуално ми изглеждаше като селташко парвеню, с грозно тяло и провиснали гащи. А демонстрацията му на неизантересованост и дистанциране от "моргата" във фермата беше крайно тъпо. Що си там, ако нЕмаш нищо общо с всичко това??? Даже и за украса не става. Да, Шампионите са физически спортно подготвени, но май са си хуманоидна плява от всякъде. Най-вероятно затова Андрей предпочита дистанцията.
Иначе безкрайно се надявам на елиминация м/у Соня и МанитУ. Ще се смея с глас и сълзи! А дано! Пу! Пу! Пу!
Това вече ще е качествен БигБрадър - две силиконови скубли в двубой!
То вече е свирен мача де, ама мечти...
Е това ще е битката на сезона! 😂 Соня е живото доказателство, как липсата на мозък, афинитетът към интрижки и голямата уста може да провали един физически добре подготвен играч. Манка няма да я коментирам, тя е ясна.

# 697
Добре, колко дни (се предполага) че тия хора не са яли нищо?
Сините на реката и Монката на плажа на бялото Мите?
Малко се поуляха. Ми ако все си губят, там един месец ли ще "устискат" ?
Намира паяк и вика - малко е но все пак протеини. А аз си викам - то за тия протеини и с паяк и без паяк, та по-добре без.

# 698
  • SF
Мани е полезна за игрите само заради вътрешно отборните отношения, които създава - интриги, сплетни, клюки. На нея й е отделено 50 пъти повече телевизионно време, отколкото на одиторът от Лодон или другото силно момче от Сините, Марти, Милена. Сигурна съм, че ако ги показват тях, ще има много по-интересни неща за слушане и обсъждане. Те ни занимават с разсъжденията на Мани и Соня.

Soney, по груби изчисления, до момента 5-6 дни не са яли.

# 699
  • Sofia
Сейрът продава... Знаещите и можещите отстъпват място на тъпите, простите, наглите и бездарните! Манталитет, какво да го правиш!?!

# 700
Сейрът продава... Знаещите и можещите отстъпват място на тъпите, простите, наглите и бездарните! Манталитет, какво да го правиш!?!

Абсолютно, това беше и концепцията на Биг брадър. Никой не иска улегнали, разумни и културни хора. Искат се неуравновесени и манипулируеми, които чрез побутване и умел монтаж да сътворят кичозна и скандална атмосфера. И зрителите да се кефят, че "ние не сме такива".

# 701
  • Вестерос
Тази Мани даже не ми се и коментира, дъ-но! Всичко сте казали.

Аз съм за Неделчо да печели!

# 702
Надявам се Шампионите да не ходят тази седмица на номинации, защото пак ще номинират Андрей. Не виждам причина най-силният играч в племето им пак да трябва да бъхти заради интрижките на много по-слаби негови съотборници. Не че се притеснявам, че ще отпадне, но нека малко си пести силите.
Искам задължително Бойците на номинации. Не стига, че оная наперена кокошка симулира, за да се измъкне от играта, ами и да й предлагат имунитет - ще бъде адски нагло и малоумно. Заслужаваше да бъде пратена автоматично на номинации. Трябва да вземат да променят малко правилата за следващи сезони - който не може да играе в дадена игра, да го пращат директно на номинации. Така някои скатавки ще си помислят добре преди да шмекеруват.
Та Шампионите да номинират Мани и Соня. Неделчо им спаси няколко игри и да трябва и себе си да спасява в номинационна битка - not cool. И той е силен, и той ще се върне, но защо е нужно? Мартин ми е крайно безинтересен, не е показал уау умения, но човекът се опитва и засега се справя ок. Няма какво Мани и другата грозотия да го жертват заради собствените си притеснения да не са на пангара.
Приключенците да номинират Милена (която е много сладка и миличка, опитва се, понякога успява, но тези игри не са нейното нещо и само се тормози) и Семира/Виктория/Туджаров (следващите по-слаби звена). Поли може да я хейтят, може и с право, но тя си е хитруша и за момента знае как да си играе играта. Има си и тя стратегия като Туджаров, но не дрънка.
Най-добрият избор на номинирани: Мани, Соня, Милена и Семира. Тези феминистки приказки в предаването ме дразнят - жените (не всички) като са слаби играчи, да ги гонят.
Само да добавя, че до момента съм голяма фенка на Неделчо и това как директно си казва какво мисли без да му пука особено. А и е силен. За момента най-много искам на финал Андрей и Неделчо.

# 703
  • London
На този Плаж на отшелника всичко беше толкова зле  режисирано, че честно мен ме хвана срам от нескопосаните кадри и реплики.
Плажа на отшелника е старата "рибарска колиба" от сезон 1. Като гледам пукнатината в скалите, в която представиха че уж Симеон спял, и характерните "релси" за спускане на лодки в морето, които се виждат на заден фон и факта, че продукцията познава локацията и човека с къщата, като нищо са се споразумяли да снимат на мястото, Симеончо да спи в колибата и да помага в туй онуй за благодарност докато ужким се изхранва със змии и жаби Grinning комедия... за който го интересува локацията: https://www.google.com/maps/@42.0781175,27.9614242,3a,61.6y,252. … 00!7i13312!8i6656
може да я сравни с кадрите от последния епизод... почват от 2:52 някъде от новаплей... дори островчетата в морето са със същата форма и цвят, няма две мнения - плажа на отшелника е рибарската колиба на капитан Бяло Мите Grinning
На мен ми се струва, че има повече пясък и площ на плажа на който е Симеон. Може и да бъркам, но на прима Виста ми се вижда друго място.

# 704
  • SF
Ама и там да е, и да не е там мястото, какво значение има? Вероятността да се повтарят плажове и локации с миналите години е огромна. Снимат в районите около Царево. През активния сезон там няма възможност да де ползват 100 диви плажа. Нямаме толкова. Да, да кажем, че Симеон е на плажа от първия сезон, игрите се водят на плажа от втория, реката е същата като тази от втори сезон. И?

Общи условия

Активация на акаунт