💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 704
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София

Игри на волята: България (16.09.2021)
Сезон 3 Епизод 11

Тези линкове са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки

за Хром  

за Мозила -

# 1 276
Аз не се съмнявам, че гладуват. Няма как да са толкова добри актьори и осемте в племето, и миналогодишните осем... Но, който обича, да вярва в конспирации.
Сигурно им дават нещо на  ръба на здравословния минимум, но това не означава, че не гладуват.

И от миналогодишен участник и от тазгодишен знам, че гладуват. Но не можеш да убедиш масата народ в това.

# 1 277
Аз не се съмнявам, че гладуват. Няма как да са толкова добри актьори и осемте в племето, и миналогодишните осем... Но, който обича, да вярва в конспирации.
Сигурно им дават нещо на  ръба на здравословния минимум, но това не означава, че не гладуват.

И от миналогодишен участник и от тазгодишен знам, че гладуват. Но не можеш да убедиш масата народ в това.
А какво да кажат? Сигурно това е най-важната клауза в договора.
Две седмици на нищо-представяте ли си тези хора как ще вървят , камо ли да играят?
За един глад е липсата на филия хляб, за друг пълен хладилник с неща, които не яде.

# 1 278
Розовият тотем е със затворена уста и може би затова се объркаха сините - по-трудно е да прецениш как се нарежда точно, докато отворената уста е доста лесна за разпознаване и нареждане.

# 1 279
Аз чакам коментар от Diavolo. Сигурна съм, че той ще е потресен от простотията с Мани. И с право, де.
За номинациите на Приключенците - искам номинирани да са Туджаров и Семира, но е почти сигурно, че Поли ще е едната номинирана. Но вторият ще е Туджаров или Семира. Усещам, че там имаме 2 коалиции - Туджаров, Виктория, Милена и Семира срещу Поли, Стратимир и Рабухчиев. Не знам Валентин към коя групичка е.
Жал ми е за всички съвестни играчи този сезон, които са отишли заради приключението, да си изпитат духа или за наградата, а не просто за да ги дават по телевизията. Аз на тяхно място не бих изтърпяла такава гавра. Но заради неустойките при излизане по мое желание, ще чакам да паднем и ще поискам да ме номинират, "за да видя колко съм силна". Някои от играчите сигурно ще го направят това.

# 1 280
Имаме ли някаква представа какви пари вземат докато са вътре и какви са неустойките,ако напуснат по собствено желание?

# 1 281
  • Sunshine state
Направо съм в шок от развоя на събитията. То като пародия стана. Толкова са предвидими, че няма накъде.. Ето защо Мани си е правила сметки за имунитет, вече и на сукалчетата им стана ясно. И как самоуверено отказваше предложенията преди това.. Тц,тц... Съвсем ни взеха за балъци.

# 1 282
То продукцията винаги слага една устата и нагла жена, която нищо не може за дразнител и сеир. Миналата година беше Ивана, сега е Мани. Този път продукцията са прекалили с Мани - да взмеш участник, който не може да плува е малоумно.

Семира май иска да си ходи - забави отбора и зяе на Поли, за да я номинират. Тя знае, че най-слабото звено и гладът и дойде в повече.

# 1 283
  • Sunshine state
Семкра и тя много отворена напоследък и само отговаря. А уж скромна го даваше..

# 1 284
Мани ми напомня много за тулибудибудаутю-то от Music Idol ли беше? X-factor и те стартираха с няколко епизода от кастингите, в които показаха недоразуменията. Та предложението ми към сценаристите е следващия сезон така да имплементират комедията, а не като я пратят на финал. Щото хич не е невъзможно - с Мани истинските зрелища ще станат като я съберат с другите племена. Особено пък, ако успеят да я натресат на жълтите. Joy
Имам питане за един от спойлерите, който се въртеше преди сезона:
Скрит текст:
че ще вкарат някой с по-неконвенционален пол.
Като я гледам красавицата какъв е травестит ненагледен и как се слага на който пусне, дали пък няма да се окаже вярно и да зарадват някого от мъжете на следващата сладка любовна утрин? Залагам на ченгето.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 07:37 от evenfall

# 1 285
  • София
Ето така е и в живота. Гледаш го, че не може нищо, тъпо, дори и грозно нагримирано и татуирано, но някак напредва и му се получават схемите. И все се намира някой да му каже "ауууу, много си хубаво! и си умно! ще редиш ти пъзелите!".
Ето, сега синтезирано ни показват как се случват нещата.

Попаднала е в правилната среда, където такива неща се ценят.

# 1 286
Тупарев обича в предаванията си да концентрира хейта върху един човек. След което се разправя с него за да победи "доброто". Лошото е, че тази куха сюжетна линия скрива много голяма част от играчите, които просто нямат екранно време.
Сега ще изкара два мандата на реката Маниту. Ще гледаме част от игрите с предварително ясен край.

Би било чудно на следващия съвет за 100 гроша някой да откупи имунитета на Мани, вече очаквам всичко от сценаристите Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 08:19 от Bengun

# 1 287
Скрит текст:
Като я гледам красавицата какъв е травестит ненагледен и как се слага на който пусне, дали пък няма да се окаже вярно и да зарадват някого от мъжете на следващата сладка любовна утрин? Залагам на ченгето.

Оппппаааа!
Сега започна да ми просветва какви органи са отстранили на Манчо за да стане Мани.   Rolling Eyes

# 1 288
  • SF
Много ще е жалко, ако Мартин изгърми толкова рано заради просТЪщината на продукцията. Той не е фактор в племето и номинацията на Соня не беше далеч от истината, но не заслужава да отпадне по такъв начин.

Много е жалко, че и други момичета с хъс и качества на "комплексни състезатели", както е модерно да се наричат във формАта, са останали извън него, заради находка като Мани.
Вижте, за целите на предаването е. Няма как да гледаме само тичане, плуване, скачане и прескачане. Трябва и мало кадри от Резиденцията, Стопанството и Блатото да се снимат. За целите на предаването. И в Сървайвър показват лични отношения, нападки, изцепки на участниците. Иначе ще е едно голо ненужно спортно предаване. Ние сами се възмущаваме и чудим кога са се скарали Красима и Андрей, защо не знаем нищо, не разбираме какъв им е проблемът. Кога са се харесали двама, защо само се подмята, а нищо не се показва... Не ни достига от това, което им се случва зад кадър.

# 1 289
  • София
Скрит текст:

Оппппаааа!
Сега започна да ми просветва какви органи са отстранили на Манчо за да стане Мани.   Rolling Eyes

С открит коментар към спойлера, той се обезсмисля!

И Морунов не мога да разбера. Уж я хейти, а когато тя най-нагло му казва да става и да се мести той просто го прави.
Адски много ме издразни Паолина вчера. Страшно мрънкало. Разбирам, че им се искаше по-бързо да става всичко, но тя не се спря. Аз не знам дали щях да я издържа още на битката

За Мани изобщо не искам да коментирам. Жалкото е, че тия хора като нея и деца възпитават

Общи условия

Активация на акаунт