💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 727
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 545
  • SF
На мене са ми симпатични. Много малко ги показват. От реката имаме назначителни кадри, когато берат джанки или се изпращат. На мене дори не ми беше ясно, че има коалиция между Рабухчиев, Паулина и Стратимир. Там най-най-симпатичен ми е Валентин, но харесвам и останалите участници. Паулина я харесвам най-малко, доколкото въобще харесвам или не харесвам някого в това племе.

# 1 546
Скрит текст:
Изненада ме също така това, че Семира и Милена не свирят заедно, от тях очаквах стрели към Паулина, но явно съм сбъркал.
За мен това племе е най-интересно чисто като социална динамика на отношенията вътре.
И аз се изненадах, че останалите не се обединиха срещу коалицията на Паулина.
А с какво точно сините са ти интересни като социална игра?
Много накратко отговорено - с играта на Туджаров на тихия фронт. Без да коментирам представянето му на арената ( което към момента не е добро, но си мисля, че и много внимателно подбира кога,къде и как играе. Той е една от основните причини да отидат на съвет, защото беше човека който непрекъснато повтаряше спокойно,спокойно и ги забави не малко ) ми се струва като играч, който има стратегия в главата си. Стои под радара за момента, не си позволява явно коалиране, но и не изпуска от поглед вече създадената коалиция. При двама номинирани от племе обаче ще му е много трудно да не получи шанс за самостоятелна изява, но усилията му да предотврати такава са ми интересни за гледане.

Отделно при останалите две племена нещата малко или много са ясни . Андрей според мен ще удари едно голямо рамо на разкола при жените на Шампионите и оттам ситуацията става на явни лагери, което ще доведе до не малко загуби на терен. Егото на Братоев, Алекс, Андрей и нуждата от внимание на Габи,Бети и Красима ще разпадне племето в един момент. При бойците вече са на два лагера.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 09:34 от Bengun

# 1 547
Ужасът на седемте морета:

# 1 548
  • Sofia
Моля, моля, без подигравки за най-добрия играч! Имайте малко уважение, това е хитът на сезона! 😂😂😂

# 1 549
Ох, да не би да се окаже спойлера за Мани верен Frowning от началото намирам нещо странно в тялото й.

# 1 550
Ох, да не би да се окаже спойлера за Мани верен Frowning от началото намирам нещо странно в тялото й.
Надявам се да не е това, което си помислих 🌈

# 1 551

Тоест Мани да е Манчо?

# 1 552
Смятам, че в триото Паулина, Стратимир и Рабухчиев първата дирижира изцяло играта. Другите двама са само изпълнители. Паулина не обича да дели внимание и похвали с други жени. Милена не й пречеше докато беше тихичка, незабележима и без особени успехи в игрите. Обаче Милена започна все по-често да показва силните си качества и за капак донесе победата в първата номинационна битка тази седмица, решавайки "пъзела". Точно затова Паулина реши да стреля точно в нея. Личеше си колко й е неприятно, че друга жена е в центъра на вниманието. Дано сините да осъзнаят, че имат нужда точно от играч като Милена - умна, силна физически и лека на тегло (в много битки трябва точно такъв участник).

# 1 553

Тоест Мани да е Манчо?
Затова ли липсват органи 😬

# 1 554
Смятам, че в триото Паулина, Стратимир и Рабухчиев първата дирижира изцяло играта. Другите двама са само изпълнители. Паулина не обича да дели внимание и похвали с други жени. Милена не й пречеше докато беше тихичка, незабележима и без особени успехи в игрите. Обаче Милена започна все по-често да показва силните си качества и за капак донесе победата в първата номинационна битка тази седмица, решавайки "пъзела". Точно затова Паулина реши да стреля точно в нея. Личеше си колко й е неприятно, че друга жена е в центъра на вниманието. Дано сините да осъзнаят, че имат нужда точно от играч като Милена - умна, силна физически и лека на тегло (в много битки трябва точно такъв участник).
Хубава и много вероятно вярна гледна точка за номинацията на Милена. Поздрави.

# 1 555
  • Вестерос
Хахахаха

Във всеки отбор има един, който ме дразни- Мани, БамбитУ... И от сините мисля, че ме дразни Паолина

# 1 556

Тоест Мани да е Манчо?
Затова ли липсват органи 😬

Именно, именно! 
https://www.bg-mamma.com/?topic=1367507.msg43482335#msg43482335

# 1 557
Ако Мани е лейдибой това ще е удар по родната полиция. Не вярвам да се докарат дотам.

# 1 558
  • Испания
Аз харесах отговора на Стоян: аз не съм политик, аз съм полицай.

Аз съм дъщеря на полицай. Някак си в мен наистина има уважение към трите професии събрани при бойците. И много се дразня на подигравките на оня кукуруз Мани към тях.

Не ѝ обръщай внимание. Нали знаеш приказката "Никога не може да ме обиди човек, към когото не бих се обърнал за помощ"!

Рабухчиев тренира Симеон

ГоспоИца Тъ има нови снимки, но няма да ги публикувам. Прекалено много внимание ѝ беше отделено.

# 1 559
  • London
Не искам да омаловажавам нечия професия, но всеки негодяй и безработен взе да се прави на личен треньор, не знам какъв гуру и тн. Ама моля ви се. ....за 5 стотинки работа не сте свършили пък се чудите откъде да изкарате 5 лева за щуротии. 😆🍿🙈

Общи условия

Активация на акаунт