Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №3

• 78 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Ако мястото над пералнята не ти трябва за нищо, вземи си два уреда. Ако обаче имаш намерение да използваш мястото над пералнята за бойлер или за шкаф за всякакви неща (аз така направих) посоченото комби почти няма недостатъците на комбитата. Може би е с малко по-малък люк все пак, не мога да преценя, и е с по-малък капацитет (6 кг вместо 8 кг), но иначе си е съвсем ОК. Та - въпрос на приоритети, ТВОИТЕ приоритети, не на съвети.

# 151
Комбито на АЕГ(10/6кг) с темопомпа и филтър за мъхове има нова модификация, която е с по-висок енергиен клас (или поне аз така разбрах):
https://www.aeg.bg/compare/?c=112466&query=1225657&query=700571
Скрит текст:
Новата няма Dual Senсe и OkoMix технологии и във връзка с това не разбирам защо е по-скъпа?!
Редактирам и слагам в скрит текст (не искам да трия, за да не заблудя някого), нещо, което след обаждане в АЕГ, се оказа невярно. Единствената разлика между двете е енегийната ефективност.
Новата пере с 5 литра вода по-малко.

Внимавайте, различват се само с една буквичка в модела, но не и на външен вид:
Стара: L9WBC61B
Нова:  L9WBCN61B

Старата на добра цена (почти познах в предишен пост като казах, че са ѝ надули цената, за да могат да я продадат на 2150, а те с цели 50 лв. ме опровергаха Simple Smile  :
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-aeg-l9wbc61b

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:07 от petiaivanov

# 152
Като отворя линка със сравнението на двете перални- и двете има dual sense и другата технология. Аз ли гледам грешно?

# 153
Да, в линка са отбелязани, че ги има двете технологии на новия модел.

За мое съжаление, обаче, височината на и на двете е 87 см.
Скрит текст:
Няма как да убедя ММ да изкърти плочките, че и сантиметър от плочата, за да я тикна под плота. Не, че се и опитвам де. Simple Smile Ще сме в категория "архитектурни извращения" Simple Smile

Продължавам да следя темата за отзиви и впечатления от закупилите по-ниски и по-бюджетни марки и модели.

# 154
Като отворя линка със сравнението на двете перални- и двете има dual sense и другата технология. Аз ли гледам грешно?
Ха! Коригирана е информацията.
Ще търся пак от други източници, но със сигурност има нещо....

Редакция: обадох се в АЕГ и си редактирах предишния пост. Новият модел се различава от стария само по енергийната ефективност и си има всички системи, които има и старият модел.
Просто пере с по-малко вода и от продуктовия фиш се вижда, че оставя дрехите по-влажни. Нямат информация дали старият модел ще бъде спрян.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:05 от petiaivanov

# 155
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не разбрах кой модел за взимам? Стария или новия?

# 156
# 157
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря много, просто изчаквам да видя дали ще има цена  за черния петък, макар, че ме съмнява.

# 158
Може и да го я намалят . Ако не ти е спешно – чакай.

# 159
Благодаря много, просто изчаквам да видя дали ще има цена  за черния петък, макар, че ме съмнява.
Дадох линк горе. В Техномикс е намалена на 2099, след като ѝ бяха надули цената. А дано я намалят още, ама надали.

# 160
  • Бургас
Здравейте, търся отзиви за този уред
https://bialatehnika-varna.com/peralnya-c-c-cushilnya-bauknecht- … 6-kg-1400-oborota

# 161
  • Велики Преслав

# 162
Много нисък клас уред, маскиран Whirlpool. С две думи-пари на вятъра.

# 163
  • Бургас
Много нисък клас уред, маскиран Whirlpool. С две думи-пари на вятъра.
Благодаря!

# 164
Здравейте ! Някой има ли този модел на Хотпойнт , да ме ориентира със програмите за сушилнята , че ме е страх да не стсне някой фал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт