Време е за JYSK!

• 63 443
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Според мен ще си отиват дори повече, ако гониш по-индустриален стил.

# 136
# 137
Да взема да сменя тогава на същия вариант, но тъмно зелената дамаска? Thinking Прави сте за вечните лекета. Тъмно сивите HAMMEL дали ще се връзват на масата SKOVLUNDE? Според вас?Те поне са с много здрава дамаска в цвят, който определено носи.
На мен ми напомнят на офис или закусвалня, но не знам какъв стил гоните. Зелените на мен много ми харесват, но ако се накапе седалката и се търка да не оплешивеят Rolling Eyes? Дали е здрава дамаската трябва да се провери?

# 138
Ем да, но ги няма наживо. Благодаря, полезно ми беше да чуя странично мнение.

# 139
Според мен си вземи които са ти на сърце. Все пак като си ги гледаш, да им се радваш. Да не правиш компромис. Така си мисля. Аз поне съм така...яд ще ме е ако други коита по не ме кефят си взема....

Оф, аз си отнесох два от моите вкъщи, и рахитясах Grinning
Много мили младежите в юсща, вика как ще ги носите. Викам ей тъй, аз леки ги избрах Joy...на ескалятопа, и там е изхода и колата. Младежът нарами единия и до навън ми го носи...много ги хваля нашите служители, много!!! Пък който ме познава, знае, че не хваля лесно Joy
Та тъй, рахат съм. За сега Joy
Мъжо вика що са само два Joy
Мисля другите друг модел да са..малко еклектика.
Много ми е удобен оня дето се полюлява, но много скучен и стар ми е модела...ще се оглеждам...

Утре нова брошура? Чакаме май...

# 140
  • Велико Търново
От както я има темата тук, я следя с по голям интерес от лидл ската Simple Smile
Всъщност, в момента съм и на вълна обзавеждане, но все пак нещо се захласнах още повече като коментираме. Нямам търпение за новата брошура! Дано пуснат някоя оферта на кубчета тип kallax, че имам детска стая да обзавеждам най-спешно Simple Smile
Търся си и някаква голяма изтривалка за открито, нещо като 100 на 50/60 би било чудесно.

# 141
Аз получих новата  хартиена брошура мин.седмица. Има матрак с кокос и мемори плюс полиурет.пяна, за който се замислям. Отивайки е реалния маг., за доста от набелязаните неща се разколебавам.

# 142
  • Пловдив
Здравейте, моля за мнения за матраците на Юск. Предстои ни покупка и събирам мнения. Ако ползвате конкретен модел, ще се радвам да споделите.
Благодаря Simple Smile

# 143
  • София
Много е относително с матраците, защото всеки има различни предпочитания, но преди 2 г. взех на намаление, което е като сегашното матрак от серията ГОЛД, мисля, че беше F30, ама да не излъжа сега, ходих лягах там и така избрах. Много сме доволни, излезе около 400 лв., препоръчвам много.

# 144
Аз от нашия съм доволна, но си трябва и хубава подматрачна рамка. Не помня кой точно беше, но бяхме със счупена стара рамка и вече бях готова да го връщам, но я сменихме и се родих - всичко е прекрасно. Рамката също е от Юск, както и леглото. Ако нещо не ви допадне - хубавото е, че можете да го върнете дори след 1-2 месеца спане на него и никой няма да ви пита защо - връщат парите веднага.

# 145
Месец все пак е връщането. Тестовия период е друго-там ще подменят. но връщането си е 30 дни.

# 146
Аз от нашия съм доволна, но си трябва и хубава подматрачна рамка. Не помня кой точно беше, но бяхме със счупена стара рамка и вече бях готова да го връщам, но я сменихме и се родих - всичко е прекрасно. Рамката също е от Юск, както и леглото.

С кой модел легло сте? На мен ми предстои закупуване на матрак, подматрачна и легло, но четох коментарите на някои от тях, че имали остри ръбове...

# 147
Tова е леглото
https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-lintrup-16 … tOeWugsLSngqfAwSs 

Това рамката - https://jysk.bg/spalnya/osnovi-za-legla/podmatrachna-ramka-160x2 … E4igS6ePLWOFA22K-

Това матракът - https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … bAeNz4hCmRAGBFn10

Възглавниците също ни са на велпур, но са по-стари, мисля че точния модел вече го няма, а трябва да ги сменяме вече, станаха на 5 години...

Остри са ръбовете на леглото, да, но не ми пречат. Иначе е височко самото легло с матрака. Но стои много приятно.

# 148
Много благодаря, а дали тази комбинация ще издържи двама с тегло към 180кг? Сега сме с едно просто легло от мебели Виденов и матрак Нани , но без подматрачна и за 6-7 години се изкриви матрака от тежестта, а на самото легло слагахме метални планки за подсилване. Виждала съм вашето легло в магазина и е много красиво и височината ми допада.

# 149
О, тук вече не мога да кажа. Ние сме общо 150 + 2 котки и нямаме проблеми, не се чува скърцане или пращене при обръщане и други упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт