Време е за JYSK!

• 63 470
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Търся си и някаква голяма изтривалка за открито, нещо като 100 на 50/60 би било чудесно.
Ако откриеш,пиши,защото и аз издирвам колкото се може по-голяма екстериорна.

И аз миналата седмица отново напазарувах декоративни възглавници,рамки за картини.Ще снимам като ги наместя.
Харесах си едни  холни масички от тяхна визуализация,дано да се появят като артикул.
Ето тези

# 151
Търся си и някаква голяма изтривалка за открито, нещо като 100 на 50/60 би било чудесно.
Ако откриеш,пиши,защото и аз издирвам колкото се може по-голяма екстериорна.
Голяма и според мен стилна изтривалка в Икея 70/90
Скрит текст:
. Големи изтривалки има и във Vivre. Пишете в търсачката "изтривалка" и като излязат всички сортирайте по цена НИЗходящо. Така най-напред ще се появят на-скъпите и големи изтривалки. Чак прекалено големи. Нещо като 80/160. Гумирани отдолу. Аз даже не мога да си представя за какво точно служат. Може би за обществени сгради, офис сгради, фоайета. По-надолу вече стават по-нормалните и все пак големички размери. Зависи доколко специална изтривалка се търси. Мен надписите леко са ми втръснали (Welcome, Sweet home...). Ако е за непритенциозна голяма изтривалка - последно гледах в Практикер.

# 152
  • София
Бях попадала на големи, като за обществени сгради, от специализирани фирми; но май цените кореспондират на размера Simple Smile Иначе, ако се търси толкова голяма, идеят си е да се търси не-домашна изтривалка.

# 153
Аааа, има едни Linstrom. Обикновено са под наем. Те тези не познават цифрите.

# 154
  • Пловдив
Благодаря,момичета!
Търсех нещо черно за отвън ,пред вратата,защото вратата с остъклението е около 140см,така,че нещо около 120 см би дошло добре,за да не стои като кръпка.Цените и на мен не ми харесват,но изглежда, че във Вивре има разнообразие от размери.
  Показвам една суперска възглавница (раираната).Стои много хубаво и обемно.Явно има защо да струва 30лв,естествено я купих на половин цена.
Не се лъжете да си купувате наметката от дивана.Хубаво,намалена бе на 20лв,но съм купувала и по 10лв от Юск с много по-добро качество.Тази пуска мъх като за световно.Ще и дам още един шанс,като я мина с лепкащата  ролка и ако продължи до ме изнервя ,децата ще си играят на пикник с нея.

Масата също е от Юск,и рамката отзад,още не окачена.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 16:46 от nelina_london

# 155
  • Велико Търново
Nelina_london, у вас е като от списание!!!

# 156
Така е у Нели, ама все на парче ги пуска тези снимки Rolling Eyes Не ни оставя да има се нарадваме.
Някой оглеждал ли е тази лампа? https://jysk.bg/dompotrebi/osvetlenie/lampi/nastolna-lampa-isak- … 6xd42xv49sm-khrom

# 157
  • Пловдив
drago,утре ще ходя до Икеа и Юск и ще хвърля едно око на лампата.Ако искаш ще я снимам.Признавам,че не съм я мяркала досега.

Много сте мили с комплиментите,но аз нали съм ви обещала клип,когато е готово?
Последното ми русо решение е  бар маса от Икеа,която да превърна в кухненски остров,защото няма кой да ми го направи .Дано да стане,че ММ е обратното на "възхитен" от всичките ми идеи,пирони за картини и изобщо размествания и промени.

# 158
Ще съм много благодарна! Ако може да я вдигнеш даже да видиш да не е много афифска и лека (тенекиена). Аз сега заради твоята възглавничка влязох да разглеждам пак на сайта и си поръчах пейка за фоайето. Стори ми се на добра цена https://jysk.bg/skhranenie/portmanto/peyki-za-koridor/peyka-terp … heta-s-vzglavnica.

# 159
  • Велико Търново
Как мигрирахме в тази тема Simple Smile
Пейката изглежда мн хубава, не съм я виждала досега. Аз чакам уикенд с допълнителни - 15 % за да харесам нещо тогава намалено и без това ми трябва Всичко!

# 160
  • Пловдив
Ох,да ..от строежната тема сме се преселили тук и в икейската.  Blush
И на мен ми харесва пейката.Много ще ви отива на стила и останалите мебели,drago.
 Я ми кажете къде ги пускат тези оферти за 15%?
Досега са ми давали само 10%за следваща покупка за следващата седмица,когато няма нищо намалено  Angry

# 161
Такова 10% не съм и чувала. Тук последно видях https://jysk.bg/thankyou и на страницата във Фейсбук.

nelina_london,  аз съм силно притеснена, че ще стане всичко много еднотипно буквално.  Взех да се чудя дали не съм зациклила. 10 дни вече правя дребни промени на кухненските шкафове и не мога да реша. Още по-трудно ми е, че ММ сега е моите очи и всичко трябва да избера по снимки и не съм на място.
Досега все като сме обзавеждали си имах любими стаи, които не ми омръзнаха с години. Тук заложих на този стил ама за всичко, някак не ми се иска да е разностилово. На ММ май му омръзна и сега се чуди как да го докара откъм плочките това разнообразие, ама и там не го оставям да се развихри.

Извинявайте за оф топика!

# 162
  • Велико Търново
Оф jysk e, но все пак да кажа, че икеа имат безплатна доставка за зони 2 и 3, от днес за няколко дни. Ако им беше и зареден онлайн магазина като този на jysk, нямаше да имат грешка Simple Smile

# 163
Останала съм с впечатление, че през месец кажи-речи имат талончета за 15%. Но моите наблюдения лично са, че обикновено точно тогава пък цените на голяма част от стоките не са намалени. Миналата седмица дочух една служителка да казва на клиентка, че в ноември очакват "черен уикенд" и намаленията ще обхващат много неща. Замислих се, че май никога не съм се сещала да гледам в Jysk за черния петък. Обикновено нали човек за такива мероприятия гледа да купи техника каквато има нужда. Така че за ноември е хубаво да си набележи човек нещо в "Любими". Да видим как ще им се бутнат цените или ще е само проформа.

nelina_London, възглавницата наистина е супер. Само гледай дали няма да започне да пуска прекалено много перца с времето. Аз бях вземала преди време една вълнена такава от Jysk.
Скрит текст:
Още си я ползваме, но смених пълнежа. Сложих обикновена възглавница пак от тях купена. Просто тия перца ми втръсна да ми стърчат от плата.

Поредната ваза. Не знам за какво ли ми е, като ги гледам в магазина с техните изкуствени цветя много ми допада.
Скрит текст:

... аз съм силно притеснена, че ще стане всичко много еднотипно буквално.  Взех да се чудя дали не съм зациклила. 10 дни вече правя дребни промени на кухненските шкафове и не мога да реша. Още по-трудно ми е, че ММ сега е моите очи и всичко трябва да избера по снимки и не съм на място.
Досега все като сме обзавеждали си имах любими стаи, които не ми омръзнаха с години. Тук заложих на този стил ама за всичко, някак не ми се иска да е разностилово. На ММ май му омръзна и сега се чуди как да го докара откъм плочките това разнообразие, ама и там не го оставям да се развихри.

Извинявайте за оф топика!
Аааа, не е оф топик. Jysk са си и те магазин за обзавеждане така че си е баш на място. Откъде черпиш идеи? Ние правихме кухня в началото на лятото на къщата ни. Разпорих се от клипчета в You Tube. Инстаграм ползват много хора. Не че е лошо, но предпочитам видеа пред снимки. Снимките са понякога много нагласени, снимано от точно определен ъгъл. Гледам предимно на руснаците. И колкото повече гледам толкова повече установявам, че не едно, а десетки неща ми харесват. Ужасно си играят с цветовете тези хора при това без да са някакви мастити италиански дизайнери.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 07:30 от Защо ме търсиш?

# 164
  • Велико Търново
В моя градски юск, има един служител, който е супер любезен. Спомням си преди месец, бях харесала една лампа и се чудех дали да я взема, той мина покрай мен и ми каза " изчакай до четвъртък, ще я намалим". Супер мило ми стана и наистина беше намалена след 2 дни. Сигурно им е пробив в политиката, подобно поведение, но все пак е продажба, а аз дали щях да я взема с тогавашното намаление не беше сигурно.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 10:38 от skk007

Общи условия

Активация на акаунт