Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нашият отново е чок якъшъклъ!!! Влюбена съм. Heart Eyes Grinning Ама не си правете илюзии - чокето е там. Просто е след тренировка, косата му хвъчи навсякъде. Wink

Ханде не иска да дава интервюта, но Керем е по-словоохотлив. Може ли някоя от преводачките ни да преведе “интервюто”? Предварително благодаря. Hug

Ама те сериозно ли имат шофьор?? За кабрио. С две врати. Joy За какво им е? Керем е предобрил с тренировките за ръце и крака, за да шофира след това?! Може би разсъждавам така, защото не обичам да ме возят. Смешно ми стана просто.

# 91
И аз съм влюбена, но в тях двамата. Satisfied Колкото и да съм изморена, те винаги ме зареждат положително. Sparkling Heart Много им се радвам. Relaxed

Из репертоара на Керем... Satisfied

"Everything is very beautiful."
"We are together now, we are happy that's all."
“Everything is fine, everything is fine, we have a very pleasant relationship.”
”We live a beautiful relationship, that's why we are happy!"

# 92
Ханде каза, че била много потна и затова влезе в колата, каза само, че 9те милиона туита били нещо много хубаво. Още не можели да се отдадат изцяло на почивка, защото все още имали ангажименти. Останалото бяха обичайните въпроси, питаха го дали ще има нов общ проект, Керем каза, че можело, но едва ли ще е в рамките на една година, споменаха и за цветята, които е изпратил на Ханде, питаха го дали попринцип бил романтик, той отговори, че не трябвало да питат него, но правел подобни изненади. Били щастливи, защото били в специална и красива връзка. Последният въпрос беше накъде ще се развият нещата, но Керем каза, че е по-добре да не се навлиза в тази тема и се качи в колата. Общо взето е това.

# 93
  • София
Джентълмен си е Керем. Изчака си момичето да влезе и затвори вратата на колата.

# 94
# 95
Ето го и в Ютуб:

# 96
Здравейте!

Небрежен Керем, мила Ханде. Керем в реала е много чаровен, непринуден и толкова влюбен.

# 97
  • София
Джанер е невероятен татко. Заврял се в тунелчето на Мави. А тя се опитва да го спаси, като му помага да го извади от там.

# 98
И в Адба, като за последно сме № 1 Wink

Скрит текст:
Gift Heart

# 99
Дами, знае ли се утре от колко часа Керем ще гостува в италианското предаване и ще се предава ли онлайн?

# 100
Честно да ти кажа не знам точно, но в Туитър се върти това:
Програмата на # Canale5 за събота, 18 септември
La programmazione di #canale5 per Sabato 18 settembre

13:40 #twittamibeautiful
14:10 #UnaVita
15:20 #LoveIsInTheAir
16:30 #Verissimo
18:45 #cadutalibera
20:00 #tg5
20:35 #PaperissimaSprint
21:25 #TuSiQueVales
Дами, знае ли се утре от колко часа Керем ще гостува в италианското предаване и ще се предава ли онлайн?
Ако разбера точно кога ще го дават и ако има линк ще го пусна Wink

Да допълня: записът на Verissimo ще е утре в късния следобед. Така че утре вечер ще знаем на 100% кога ще бъде излъчено предаването с Керем (събота или неделя) и дали Ханде няма да се появи като гост - изненада (както спекулират италианките) Wink

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:01 от mi_si

# 101
Защо Керем ще гостува сам в програмата Verissim ?  Може ли някой да сподели някаква информация. Не е ли редно да са заедно с Ханде . Все пак SCK има двама ГГ. Нали така ? Някак  ми се вижда странно
 да присъства само Керем.

# 102
То лесно ще се разбере дали Ханде е с Керем.
Ако утре Гамзе публикува снимки на Азул, която отново е под опеката на Мави Simple Smile

m@_ri те затова феновете коментират из соц. мрежи, че уж само Керем ще е гост на предаването, а Ханде ще се появи по-късно като изненада за почитателите на ХанКер и сериала като цяло.
Явно утре вечер ще разберем точно, как стоят нещата.

# 103

Допреди Малдивите не повярвах, че са заедно, само изпадах в колебания разни, но тук наистина ми се видяха много, много подозрителни. Хем беше режисирано всичко, но не можеха вече да прикриват чувствата си Heart Eyes

Керем не можа да си прибере тук усмивката от щастие и любов... Revolving Hearts

# 104
Прическата на Зетя е "трепач" Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Според Адба, Ханде направо мачка конкуренцията Trophy

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:33 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт