Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 295
  • 740
  •   2
Отговори
# 120
Мави отива на училище

# 121
  • София
Днес отново е сряда. Е, не точно същата сряда. Но за тези, които са се затъжили за ХанКер и СЧК, ето ви нещо, което може да ви направи по-приятен деня.

Ретроспекция на първи сезон

Ето и на втори сезон...

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 12:07 от БлагаВест

# 122
Aйде , Керем е в самолета , но до него не видях добре Ханде ли е ...
==========================================================
Aз го видях в Инста , но рускините пишат ,че е мениджърката му с него

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 12:24 от Phillipine

# 123
# 124
  • София
Май е само с Гюнфер… освен ако не крие Ханде до себе си (от другата страна). Ама защо пък да я крие?? За изненада на италианските фенове?! Thinking

Хандемий, нерде си? Cry

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 12:35 от Бърборанка с розови очила

# 125

...

Ето и на втори сезон...

Добре сглобени клипчета, съдържат най-хубавите моменти от двата сезона Heart Eyes

П.П. ако това, което публикува Сани с Мави и Азул е актуално, то значи кучето е при Гамзе. А Ханде има шанс да е с Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
  • София
Според мен и Ханде е с тях. Може да не участва в предаването, но сигурно е като придружител на Керем. Какво пречи да пътува с него.
Или може би Ханде сега седи тъжна у дома и плаче неутешимо, защото не са я взели.   

# 127
Според мен е с тях. Скоро ще се разбере със сигурност.

Май е само с Гюнфер… освен ако не крие Ханде до себе си (от другата страна). Ама защо пък да я крие?? За изненада на италианските фенове?! Thinking

Хандемий, нерде си? Cry

# 128
Wink Бамби сигурно е така в момента .... 

# 129
Здравейте и от мен. Честит първи учебен ден на вашите дечицата, племенници, внуци ,правнуци Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми се иска да са заедно в Италия , понеже Еда и Серкан така и не успяха да заминат заедно Stuck Out Tongue Winking Eye Но нека не забравяме, че все пак са и отделни хора и всеки има своите си ангажименти. Мисля, че феновете доста прекаляват в своята настоятелност да ги виждат нон стоп заедно.

# 130
  • София
Хайде да ви успокоя. Ханде пътува под прикритие.   

# 131
Хайде да ви успокоя. Ханде пътува под прикритие.  

Аз това стори не го виждам в ИГ профила на Керем. Да не би да е изтрито?

# 132
Ханде е в тенденция в Италия Wink

# 133

...

Ето и на втори сезон...

Добре сглобени клипчета, съдържат най-хубавите моменти от двата сезона Heart Eyes

П.П. ако това, което публикува Сани с Мави и Азул е актуално, то значи кучето е при Гамзе. А Ханде има шанс да е с Керем Stuck Out Tongue Winking Eye
Дай Боже да е с него , но имайте пред вид ,че Ханде беше прибрала от куч.хотел другите , а Азул си беше у Гамзе през цялото време

# 134
[/quote]

Беше качено сутринта на стори от Джанер Мави е със  същите дрехи и на кторито на Гамзе в детската градина

Общи условия

Активация на акаунт