Професионални серии за коса- тема 150

• 57 796
  • 755
  •   1
Отговори
# 600

Здравейте,това дали е измама според вас?
Някой получил ли е подобно съобщение?

# 601

Здравейте,това дали е измама според вас?
Някой получил ли е подобно съобщение?
Измама на 100%
Никой в Инстаграм не дава линкове за спечелени награди, в която да си вкарвате информацията.Искат Ви имена и адрес за доставка, нищо
повече!! Отследвайте този фалшив профил и го докладвайте, после блокирайте!Не си давайте на всеки личните данни, имаше
коментари на хора, вързали се на такива фишинг профили, на които после са звъняли и са досаждали по телефона.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 18:32 от ДХ3

# 602
Благодаря Ви! И аз усетих,че е измама.

# 603
Да дам отзив за Адванс Лайт Парлукс. Очаквах нещо УАУ след суперлативите. Като че ли изсуши една идея по-бързо косата, но не съм впечатлена в това отношение. Може би единствено косата е по-блестяща и загладена след него, но… а и тежи, въпреки че е леката версия. Опитвам се да се науча да си изправям косата с него. Засега неуспешно. Ще тренирам техника, то е ясно. За дълга до раменете коса, колко голяма четка е подходяща? Пробвах с 45мм на Марокан днес и се извиваха крайчетата, което не ми харесва като ефект.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 00:26 от MarilynM

# 604
  • София
Странна работа, аз съм с тънка права коса и комбинацията от Joico шампоан и маска не ми идва достатъчна.
За пореден път се обеждавам колко различни са косите ни.

Но моята си поема доста продукт като цяло.
След баня слагам нектар термик в комбинация с капките оуей, балсам на маракеш без изплакване, олио и нощният серум на керастаз...

А някога излизах от баня само с балсам елсев 😂

И аз като Melisande слагам всичко това на куп и изобщо не ми утежнява. Комбинация от joico и маската също не ми е достатъчва сякаш. Днес пробвах филъра на Oлеосета и като че ли косата ми грам не го усети, супер лекичък ми беше. Още докато го слагах и след като отмих  на допир беше сякаш не съм слагала нищо след шампоана. Иначе измих с Bioclenz и discipline, след това стоях с филъра за около 15 мин под шапка. След него М/Б не съм слагала.  Bioclenz за пореден път ми докарва изсушаване и заплитане в тила и по дължините каквито и други продукти да сложа след него си усещам косата по-суха, но го доизразходвам. Пробвах накрая и реконструктора на Aphogee с кератин и зелен чай - за него пък да не говоря колко грам нищо не прави на косата ми (за 3ти път го пръскам- на суха, на влажна, на всякаква коса го пробвах и абсолютно нищо.. дори и аромат няма, та все едно си се пръскам с вода 😀) после сложих нектар термика, поне той малко уплътни косата (него си го харесвам) + капките oway + олиото на Marrakesh на суха коса  ии резултатът както досега е хвърчаща, изпръхнала коса. Вече имам чувството, че нищо не може да я приглади. 😅 Започвам с терапии.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 19:19 от LoLo30

# 605
Днес си направих някакъв вид експеримент (поне за мен), чийто ефект се оказа изненадващо добър. Искам да го споделя тук, тъй като от тази тема научих доста полезни неща (надявам се да науча още много). Та:

- Joico Moisture шампоан
- Moroccan Oil худратираща маска с кафява капачка
- Olioseta филър
- Olioseta термозащита
- Milkshake спрей (този, който мирише на сметана 😍)
- Olioseta олио

Косата ми е доста мека и бляскава.

Нямам идея дали съм съчетала правилно протеин и хидратация. Надявам се да науча тук тъй като това е next level за мен, колкото и тъпо да звучи Simple Smile

# 606
  • Пловдив
Аз не съм много сигурна, дали филърът е добре да се слага след ударна хидратация, защото той е с протеиново действие. По принцип последователността е първо протеин, след това хидратация.
Но нека се изкажат и другите дами, които разбират повече.

# 607
Хахаххаха аз бях запомнила обратното и уж нарочно направих първо хидратация, после протеин.

Успокояващото е, че не е никак зле всъщност. Така че и да се объркат, не е особено болка май май

# 608
MarylinM зависи какъв ефект търсиш с четката. Ако искаш косата ти да е изправена без завиване ти трябва по-голяма четка. Диаметър 50 и нещо или направо 60. Аз 45мм ползвам за къдрене.
В момента имам диаметър 54 и смятам да си купя дори по голяма, за да може косата ми да става още по-права когато я правя.

# 609
Първо протеин, после хидратация. Не е добра идея да слагаш филъра след хидратиращ ш и м. Но човек се учи с опит Simple Smile

# 610
Да споделя и аз за опита си с два продукта, от които съм доволна. От кварталната аптека купих на промоция този шампоан против косопад на Виши.

Нямах големи очаквания, но бях приятно изненадана. Косата ми беше добре хидратирана, още под душа.
След това сложих Grow gorgeous thickening masque и стоях около час.
Измих , сложих малко Цимент термик на Керастаз и духнах със сушоара.  Прекрасна, бляскава, подредена, плътна коса. Очарована съм от маската, май ще е новата ми любов. Единствено малко е дразнещ мириса- напомня на крем за бръснене, който държи цял ден. Но отдавна не съм била толкова впечатлена от маска. Препоръчвам я с две ръце!

# 611
lora_1 може ли да споделиш каква е консистенцията на ш Виши, от известно време се чудя м/у този за косопад и другия за сгъстяване на косата и сега ме подсещаш за тях, мисля някой тук в темата също ползваше Виши и беше доволен.

# 612
lora_1 може ли да споделиш каква е консистенцията на ш Виши, от известно време се чудя м/у този за косопад и другия за сгъстяване на косата и сега ме подсещаш за тях, мисля някой тук в темата също ползваше Виши и беше доволен.
Според мен е икономичен продукт.  Обикновено шампоани за косопад са силно изсушаващи. Един път за проба пробвах Алпецина на мъжа ми- смрад и оплетена коса. Тук, с този усещането  е хидратиращо, а и мирише добре. Прочетох, че съдържа Амниксил, дано да върши работа.
Ето състава:

# 613
Coco, и двата, които заглеждаш съм пробвала, даже всъщност съм минала през всичките им ш-ни😀
Най-любим ми е този п-в косопад.
Леко кремообразна консистенция и не изсушава.

# 614
А пробвала ли си този Уплътняващ балсам

Общи условия

Активация на акаунт