Професионални серии за коса- тема 150

• 57 260
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Ползвам спрея само за вежди, затова ми трябва отливка. Много ми се сгъстиха веждите.
Ти си страхотна!!!Ще го опитам това!!!

# 151
Пробвайте! От ужасен перманентен грим ми бяха съсипани и ми отне около година упорито мазане с този спрей, за да ги възстановя.

# 152
  • На зелено
И аз използвам Нуминокс на Меди само след измиване или предната вечер, преди да знам, че ще мия косата. Забелязвам, че корените ми по-бързо се омазняват след ползването на спрея.
Продуктът е доста икономичен и го ползвам вече по-дълго от година. Дали има ефект от него, със сигурност допринася, но имам Б Therapeutic и Ш Bioclenz от тях. Ш го използвах с кеф, много свежо усещане оставяше, но Б не ми пасна, едвам използвах от него и 1/4. Ползвам и маската за скалп на Меди. Много добре работеща маска за моя скалп. Покупка, която ще повторя определено. Имам и Ш наакме за косопад. Много ми допада като консистенция, измивно усещане, допир на косата, миризма и т.н. На Напура също бях взела един Ш, но там не се разбрахме и го подарих на майка ми. С оглед отзивите в темата, скоро може да му пак шанс.

С маската Хрома Ид ми пристигна и този термоактивен стилизант на Керастазе.
Може ли да ми кажете какво количество ползвате?

# 153
Здравейте, отдавна не съм влизала в темата, но искам да си напазарувам малко и в тази връзка познат ли ви е този сайт, защото има доста намаления
https://www.xpertbeauty.bg/terapia-za-kosa-chi-infra-350ml
Знам, че има почитатели на продуктите CHI, тази терапия от линка, като маска ли действа и каква е разликата с тази която не се отмива? Шампоана на CHI дали е хубав?
Друг продукт, който ме итересува е тази маска на Лореал за мен е нова, какво може да кажете за нея?
https://www.xpertbeauty.bg/zlatista-maska-za-kosa-l-oreal-profes … olut-repair-250ml

# 154
Минавам да кажа, че в Арлен има 30% намаление на Нугела и Джойко.

# 155
dete2, поръчвала съм от този сайт, няма проблеми.

# 156
От показаното термо на Керастаз аз ползвам 3 помпи. Косата ми е гъста и малко под раменете. Може би може да мине и с 2, но аз обичам да слагам от всичко по повече.

# 157
Ако го полэвам на мокра коса, определено поне 6 помпи отиват. С гъста коса до пъпа съм. Понякога е само эа освежаване на косата на сухо и тогава мога и с 2-3 в крайчетата.

# 158
Момичета,  дайте отзиви за продуктите на Сериоксил.  Пуснали са ги на добра цена. Дали има ефект от тях. Ако може и сравнение с обсъжданите тук Медискюлс Нуминокс и останалите продукти за скалп?

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 12:51 от lora_1

# 159
Един бърз въпрос кой от двата балсама на Алтерна е по-хидратиращ :моийсчър или този за боядисана коса, втория не съм ползвала и ми е любопитен. Ако може да дадете сравнение между двата.
Да оставя и аз един отзив. Днес си получих Ребюилд маската Оуей и естествено веднага я пробвах 😁
На първо четене мога да кажа, че не дава това силиконово заглждане, по-скоро се усеща много леко уплътняване и косата се разплита сравнително добре. Измих с Алтерна клиникал.
Съставът на маската е много добър, има доволно количество аминокиселини и според мен ще действа лечебно в дългосрочен план, подобно на капките.
Мелисанде, предполагам, че не си я харесала заради липсата на китосващия ефект, но си мисля, че ако я използваш по-дълго време, би ти се отразила добре може би ако я запечаташ с балсам, ще получиш по-хубаво усещане.
Пийч, някъде нагоре беше питала за Олаплекс. Миналата година се сдобих с с няколко дозички, благодарение на мила съфорумка и горе долу след третата употреба видях ефект, за твоите блондирани участъци, обаче според мен ще ти трябва повече време употреба.

# 160
[/img][/img]Здравейте,кой комплект да взема, и за двата има и положителни и отрицателни мнения.Става въпрос за косопад, вследствие на Ковид Благодаря предварителноза мнениятаи насоките[/img]

# 161
  • на земята
Момичета,за тънка боядисана коса,с леко сухи краища,коя от тези двете серии ще бъде по подходяща?
Много благодаря

Moroccanoil Hydrating хидратираща
или
Възстановяващ комплект Moroccanoil Moisture Repair

# 162
Здравейте,понеже писахте че шампоана на Joico moisture recovery е супер за много суха и хвърчаща коса,въпроса ми е някой има ли мнение на маската Joico HydraSplash Gelee ,понеже не беше налична маската същата серия на шампоана и поръчах тази.

# 163
Здравейте,понеже писахте че шампоана на Joico moisture recovery е супер за много суха и хвърчаща коса,въпроса ми е някой има ли мнение на маската Joico HydraSplash Gelee ,понеже не беше налична маската същата серия на шампоана и поръчах тази.
Аз имам Joico Moisture recovery,  но ми идва доста тежка. Това е тежката артилерия. До колкото съм чела, HydraSplash е по-балансирана серия. Според мен двата продукта ще се съчетават добре.

# 164
Аз имам Joico Moisture recovery,  но ми идва доста тежка. Това е тежката артилерия. До колкото съм чела, HydraSplash е по-балансирана серия. Според мен двата продукта ще се съчетават добре.
Супер,благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт