Професионални серии за коса- тема 150

• 57 171
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Между Омега 3-5-9 и масло от вечерна иглика - кое е по-удачно да изберем (с по-добри ползи за косата)?
Вечерната иглика не бих я пила аз.Влияе на хормоните , а нещо,което им влияе е нож с две остриета, пък било то и хранителна добавка или билка.Без лекарско предписание не бих пила на сеоя глава.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/vecherna-iglika-rasteniet … -ni-video-2278929

# 286
snowwhite12 по принцип си купувах години наред омега от iherb. Магнолия е давала линкове назад в мненията си нееднократно. В темата за сайта Денис също препоръчва. В момента от близо 4 месеца пия една скъпотия/не е чак толкова скъпа де/ Grinning защото ми е част от програма за лечение на друг проблем. Склонна съм да повярвам,че е читава защото като цяло продуктите на марката ми действат страхотно. Не искам да звучи като реклама.
Сподели, моля те каква е скъпотията, че и аз искам да си взема омега 3.

# 287
Привет!
Имам да чета 12 отговора, но искам да споделя, че от 3. миенета забелязвам, че изрусените ми косми вече не се разтягат като локум, а имат еластичност! От края на юли се боря с това. Видях светлина в тунела!

# 288
  • София
Между Омега 3-5-9 и масло от вечерна иглика - кое е по-удачно да изберем (с по-добри ползи за косата)?
Вечерната иглика не бих я пила аз.Влияе на хормоните , а нещо,което им влияе е нож с две остриета, пък било то и хранителна добавка или билка.Без лекарско предписание не бих пила на сеоя глава.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/vecherna-iglika-rasteniet … -ni-video-2278929
Вечерна иглика пия вече близо година с едно малко прекъсване. Предписана ми е точно заради кисти в гърдите след преглед при мамолог на мамограф и ехограф на млечни жлези в АджиБадем Сити клиник. По негово мнение трябва да се пие години наред сутрин и вечер. Точно като Омега 3. Шегуваше се дори, че мога да си я сложа до кафемашината, за да се подсещам всеки ден за нея.

# 289
Именно, предписал я е лекар след анамнеза някаква.Самоволно не бих я вземала аз.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:49 от ДХ3

# 290
  • Варна
Вечерна иглика съм пила последните 10г. почти постоянно заради напредващо ЕГН. ПМС забравих какво е и го докарах почти до 50 без да разбера какво е това пременопауза тъй,че всеки си решава за себе си.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 17:30 от bubanka

# 291
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да споделя и аз своя "лош" опит с обезцветяването и възстановяването на косата след него.
Обезцветявала съм я два пъти за 4 години. Първият път беше, за да мина от 5ца към 7ца, защото не ми се чакаше за постепенно изсветляване с боя. А вторият (преди два месеца) беше, защото исках руси кичури отпред и в долната част на косата. Първият път ме обезцветяваха с Кевин Мърфи и косата ми беше супер след това. Леко се накъса, но нищо фрапантно. Не бях доволна обаче от боята на Кевин, защото косата ми след нея беше твърда и нелъскава, просто не беше моята боя. Смених я с Артего и после с Екре (която въпреки, че е евтина боя, се оказа супер за моята коса, защото покрива всичко и косата ми след боядисване е лъскава и мека). Всичко точно, но след второто обезцветяване с Артего, косата ми започна да се къса повече отколкото аз бих искала. И от това обезцветяване ми почнаха мъките. Първо в Златна рибка (защо изобщо ги послушах не знам) ми предложиха кофеинов шампоан на Oright за стимулиране на....растежа (няма да коментирам) и маска на Лалга (тук май налучкаха). От маската съм предоволна. Страхотен продукт и направо ми спаси косата. Сега ползвам възстановяващ шампоан и балсам за изтощена коса на Пол Мичъл (страхооотни) и стилизиращо сухо масло за третирана коса с джинджифил - колко стилизира не знам, но след него косата ми е мека, незаплитаща се, миришеща много приятно и некъсаща се (което ми е най-важно). Ползвала съм всякакви марки - Кевин Мърфи, Напура, Артего (също бях доволна, но се оказа слабичко след изсветляването), Филип Кингсли (някои шампоани са твърде агресивни за моя скалп), но Полчо сега се оказва идеален и за косата ми, и за скалпа, който много мрази нови продукти Grinning Не се хваля с буйна грива - косата ми е гъста, но фина иии много, много чуплива. Средно дълга е и, ако не я изправя или не сложа някаква пяна, за да хвана тая перушина, ставам като врабче срещу вентилатор в главата... Харесвам си я все пак де. Надявам се да съм била полезна на някого с моите мъки, ако изобщо могат да се нарекат такива. Simple Smile

# 292
  • София
Здравейте,
мога ли да ползвам ампули Napura T/00 Stamigen Pre преди да се измия и след измиване ампулите против косопад на Керастаз.
И още нещо да ви питам. Няколко пъти се споменава, че керестаз не може да се ползва постоянно. Как го редувате с друга марка? На 2-3 измивания ли или примерно ползвате месец и после сменяте.
Благодаря .

# 293
... Сега ползвам възстановяващ шампоан и балсам за изтощена коса на Пол Мичъл (страхооотни) и стилизиращо сухо масло за третирана коса с джинджифил - колко стилизира не знам, но след него косата ми е мека, незаплитаща се, миришеща много приятно и некъсаща се (което ми е най-важно). Ползвала съм всякакви марки - Кевин Мърфи, Напура, Артего (също бях доволна, но се оказа слабичко след изсветляването), Филип Кингсли (някои шампоани са твърде агресивни за моя скалп), но Полчо сега се оказва идеален и за косата ми, и за скалпа, който много мрази нови продукти Grinning

Откъде купуваш Пол Митчел?
И олиото с джинджифил това ли е:
https://www.bellaffair.com/paul-mitchell-awapuhi-wild-ginger-treatment-oil

# 294
# 295

Момичета, има ли код за отстъпка в момента в Арлен? Искам да си взема боя за корена, но да не е безамонячна. Харесвам oway, но не ми покрива белите коси. Какво бихте препоръчали? Дължините са ми 7ца, но в корена слагам по- тъмно.
Код FNL10 за 10%, а има и код SPEEDY и ECONT за безплатна доставка до 8ми октомври , на мен speedy не ми хваща но econt да.

# 296
Здравейте,  момичета! Не можах да отговоря веднага- изследванията ми са добри, храня се разнообразно, пия витамини. Маслени маски правя един път седмично със следните масла- арганово,  рициново/ЯЧРМ (редувам), жожоба, бадемово, лавандулово,  Омега 3-6-9. Когато не правя маслени маски,  стоя с Еластисайзъра на Филип Кинсли. От тези маски ми се оправиха дължините.
От лятото насам забелязах леко оредяване на темето, на места. Засилен косопад нямам. Обяснявам го , че правих корен ниво 9ка с 6% на 20 дни, защото имам страх да не ми се вижда бялата коса и да ме мислят за бабичка:flushed:
Иначе почти изхабих едно шишенце капки Керастас Екстеншънист и от седмица мажа и с Целаген Медискюлс. Мисля да го правя един път  вечер, че два пъти много ми утежнява. Надявам се скоро да видя ефект в проблемните участъци. Може и да понамаля маслените маски, за да не пресолявам манджата, както каза Принцесата:heart:

# 297
По колко време стоиш с маските? Съвсем въэможно е да е от боята.

# 298
По колко време стоиш с маските? Съвсем въэможно е да е от боята.
Поне по 4 часа.  Обяснявам го с боята, ама пусто като искам да изглеждам млада. Сега си търся и работа и като чуят, че съм на 46 години:scream: Поне бялата коса да замаскирам...

# 299
  • Пловдив
При мен от маслени маски в корените косопадът се засилва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт