Професионални серии за коса- тема 150

• 57 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
По колко време стоиш с маските? Съвсем въэможно е да е от боята.
Поне по 4 часа.  Обяснявам го с боята, ама пусто като искам да изглеждам млада. Сега си търся и работа и като чуят, че съм на 46 години:scream: Поне бялата коса да замаскирам...
Може да пробваш да смениш вида боя. На някои хора не им понасят определени марки бои, не энам эащо. Иначе те раэбирам эа корените, и аэ бих маэала често, нормално си е.

# 301
При мен от маслени маски в корените косопадът се засилва Rolling Eyes
Не се засилва реално, а падат умрелите вече
косми по-рано.И при мен е така.

# 302
Здравейте, някой тук ми беше препоръчал шампоан за обем на milk shake, но ми е малко трудно да го намеря, където съм. И да попитам някой има ли отзиви за шампоан на philip kingsley body building weightless shampoo или  на kerastase volumifique, може и някое друго предложение.

# 303
Здравейте. Извинявам се за леко тъпия въпрос, но не съм сигурна.
Закупих си филтъра за коса на Олиосета.
Пише че се използва за 5-10мин в банята и се изплаква. Нужно ли е да слагам балсам/маска преди или след този продукт или той ги заменя?
Колко пъти седмично е удачно да се използва?

# 304
  • Варна
Това за 10-15 мин. го пишат на всички маски и балсами,но е хубаво след нанасянето да сложите шапка за баня,да излезете от банята,да позагреете със сешоара да се стопли главата и да постоите половин час. Ако има терапевтична преса също би могла да се вкара в действие.
 И НЕ самия филър си е маска. Няма нужда от друга. Може да се запечата с хидратиращ балсам,но не е задължително. Затварящите финиши обаче са.
 Преди филъра миете с протеинов до балансиран Ш. ДПШ също е вариант тога ефекта ще е по-добър.
Ползвайте го два три пъти подред и наблюдавайте косата. Аз лично не бих го ползвала повече от веднъж седмично,но моята коса е с добър баланс.

# 305
Кои за “затварящите финиши”? 😃
Ще съм благодарна на няколко примерни продукти от различни марки, тъй като съм в чуденка какво да си купя.
Имах крема на керастаз от серията екстеншънист. Нямам идея дали се води финиш ама грам не ми хареса.
Та да .. Simple Smile
Търся блясък и мекота 🧚

# 306
  • на земята
Здравейте,бихте ли споделили впечатления за марката CHI?
Интересувам се дали имат серия,която би подействала добре  за тънка коса с леко сухи краища.
Има и кератинова серия,ще се радвам да споделите мнения и за нея.
Искам да сменя Керастаз с друга марка,която е подходяща за боядисана,тънка,средно суха коса.
Благодаря ви ще разчитам на вашето мнение.
Хубав ден на всички!

# 307
  • Варна
Термото за дълга коса е точно затварящ финиш. Нектар термик,Термото на Олиесета, Дисциплин,термото за блондинки.
Голям блясък правят капките на Oway,олиото за блондинки също.

# 308
А коприната на Чи? Нали е протеин? До сега все я ползвам след протеинов протокол, ма и тогава слагам хидратиращ балсам накрая...
Чакайте да ви кажа бисера на новата ми (за първи и последен път) фризьорка -"ми щом косата ти не е суха, защо използваш хидратиращи продукти", ми щото миришат хубаво сигурно! Иначе това е косата ми след отрязване на 15см, пуст косопад 🤦🏻‍♀️
Скрит текст:

# 309
  • София
Търся отзиви за тази ампула/серум на loreal, доволни от нея?

# 310
  • София
Аз използвам тези ампули от около месец... ефектът граничи с нула Grinning С нея или без нея, все тая. Може би маааааалко "подхранва" краищата, но наистина , нищо особено.

# 311
Здравейте! От близо една година използвам професионални продукти за коса, но не мога да намеря подходящите за мен. Косата ми е тънка, чуплива, не е боядисвана никога, преса не съм използвала от януари тази година, а сешоар използвам изключително рядко и то през студените дни. Досега съм използвала:
Philip Kingsley Nourish & Volume Jet Set – Ш за обем, хидратиращ балсам и еластисайзър /за моята коса абсолютно нищо не свърши/
Kerastase Extentioniste /Travel Set/ - като от маската останах най-доволна, а шампоана ми дразнеше много скалпа и така и не го изхабих
Шампоана за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса и балансиращия балсам за коса на ApHogee правят косата изключително мека, но и след тях косата ми „изпръхва“ и хвърчи навсякъде.
Финиши - Коприненият протеин с черен кимион на CHI, олиото на МароканОил за всеки тип коса, митичното олио на Лореал – всичките ми изсушават косата и Маракеш -  серум за цъфтящи краища – една опаковка ми стигна за близо 10 месеца. Него го използвах след всяко миене на косата и наистина косата спря да цъфти и сега почивам от него, но със сигурност ще го поръчам пак.
От близо един месец имам страшен косопад /прекарах Ковид януари, но не мисля, че е от това/  и вече 2 седмици използвам на всяко миене – 1-во Ш Напура Стамиген, 2-ро Ш Меди Фолиген или Ш на Brave New Hair и след това маската за растеж на Меди MX Dual Therapy. След това използвам или митичното олио на Лореал, или олиото на МароканОил.
Така изглежда косата на втори ден след измиване:
Скрит текст:

Вече не знам какви продукти да използвам. Протеин или хидратация и трябва?

# 312
WonderWiman,след Ковид косата много пада.

# 313
Знам, но всички се оплакват за косопад, който почва до 2 месеца от боледуването, а при мен са минали около 8-9 месеца и затова си мисля, че не е от Ковида. Сега започнах да пия мултивитамини и витамин д3 и се надявам, че и със Стамиген и Фолиген ще намалее косопада.

# 314
Тествайте какво става вътре в тялото, ако
продължи
още няколки месеца.

Общи условия

Активация на акаунт