Професионални серии за коса- тема 150

• 57 787
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
А пробвала ли си този Уплътняващ балсам

Аз не съм го пробвала, но тъй като е от същата серия, според мен ще става. Освен това пише, че уплътнява косата.

# 616
Не, балсами и маски само профи използвам.

# 617
Аз си търся уплътняващ балсам или маска защото напоследък си чувствам много изтъняли дължините може би защото доста ми дръпна на дължина самата коса и явно вече косъма се е изтощил а не ми се ще да я скъсявам, тези дни съм на фризьор за връхчета. Имам и есенен косопад мисля да включа и добавки. Купих си на Алтерена балсам -мус за уплътняване но още не съм го пробвала дано от него видя някакъв ефект.

# 618
Аз си търся уплътняващ балсам или маска защото напоследък си чувствам много изтъняли дължините може би защото доста ми дръпна на дължина самата коса и явно вече косъма се е изтощил а не ми се ще да я скъсявам, тези дни съм на фризьор за връхчета. Имам и есенен косопад мисля да включа и добавки. Купих си на Алтерена балсам -мус за уплътняване но още не съм го пробвала дано от него видя някакъв ефект.
Само един път я пробвах, но дава страхотно уплътняване и блясък.

# 619
Откъде поръча?

# 620
Да аз видях че я беше препоръчала но тук в България не я намирам

# 621
Само един път я пробвах, но дава страхотно уплътняване и блясък.

Страхотна е маската на Grow gorgeous thickening hair and scalp mask.
Това е най добрата маска за мен до момента от всичко използвано. Уплътняване, блясък, съживява косата видимо.И големият плюс е че действа и на скалпа освен на дължините.

# 622
Страхотна е комбинацията от муса и шампоана на Алтерна, а ти мисля, че го имаше. Мисля, че ще постигнеш желания ефект. Ако имаш Hmilk, аз запечатвам с него накрая.

# 623
Лалга на - 30% в Златна рибка! Браво!

# 624
  • София
Много хубави цени Simple Smile Досега съм ползвала само ампулата за възстановяване на L`alga. Може ли някой да ми препоръча за изрусена, тънка, обичаща протеин и непонасяща хидратация коса - коя серия е най подходяща Thinking

И също така се чудя къде сбърках при последния протокол: Измих с Ш. и М.  Loreal Professionnel Gold Quinoa+Protein Absolut Repair , финиш Marrakesh Endz. Резултата беше доста добър, но на следващия ден ми се стори, че косата ми е малко разхвърчана и реших да я приглада с капките на Oway.  Е, няма такава суха и твърда коса, слама. Просто не мога да повярвам, капките ли прецакаха нещата? И как ?

# 625
  • София
Искам да ви питам нещо.
Както казаха по-нагоре правилното подреждане протеин и хидратация е некст левъл.
Ако сложа еластайзър /той е хидратиращ нали така/, после протеинов Ш и маска и след това нещо хидратиращо за краищата, така правилно ли е?
И ако ползвам хидратиращ преуош , както го наричате, после винаги протеин ли трябва да ползвам.
И бихте ли препоръчали протеинов продукт , които ползвате като преуош.

# 626
Дадоха ми мостра lakme teknia балсам в синичко е. Дали е хубава? Ще я тествям тези дни.

# 627
Viktoriai,да имам шампоана даже съм заредила още 1 ще пиша като изпробвам комбинацията .
Относно Hmilk той дали е подходящ за химически нетретирани коси,нали не боядисвам дължините си. На Oway поръчах ш за косопад но още ме чакат в Спиди с муса .

# 628
Аз също не се боядисвам, но го използвам почти на всяко миене. За мен е златно откритие. Обикновено го използвам лато запечатващ балсам,особено след протеинова маска е супер. Косата ми е хем обемна, хем не е твърда, хем с много блясък.

# 629
  • София
Здравейте, аз не разбрах как се ползва hmilk при боя и как точно боядисвате “върху него”?
Нанасяте го на суха коса или как?

Четох инструкции в нета но тач пише че се ползва при тониране 1-2 тона или след боя.
Или за да се разреди оксиданта.

На мен ми предстои боядисване на корени със силно изсветляваща боя лакме collage clair 12.
Обикновенно смесвам равни части оксидант 9% и 12%.

Чудя се как да процедирам.
Да добавя хмилк в боята или да нанеса на суха коса?

Или на мокра и да чакам да изсъхне?

Или да нанеса само по дължините за да ги предпазя да не попадне смес върху тях?
Моля за съвет

Общи условия

Активация на акаунт