Професионални серии за коса- тема 150

• 57 781
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Момичета и аз искам да се възползвам от Лалга на - 30%. Питането ми е мога ли да ползвам шампоана за къдрици, след като не съм къдрава? 🤔 Нали е уж и за хидратация, та това ме блазни.
Помня тук от вас май поръчваха от тази серия. Доволни ли сте?

# 646
Мацки, някаква идея за сайт или място, откъдето да купя пресата за коса Steampod на Loreal, на по-нормална цена от 500 лв?
Търся я за подарък!
В чуждите сайтове /ebay,  Amazon /.. при нас навсякъде е скъпа .. по едно време я имаше за около 350-380лв

# 647
Търся някакви отзиви за тази марка и по- точно серията с кератин

От известно време и се каня и аз на тази серия, но засега съм презапасена и затова още не съм я поръчвала. Използвам серията им с хиалурон у съм много доволна. Съотношението цена-качество е много добро, а и са икономични. Пишете ако я пробвате тази.

# 648
Има ли свръх доволни от Kerastase K Water ?

# 649
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз нещо не можах да се спогодя с боята Oway. Лошото е, че си купих литрови активирани емулсии. Имам 12% не отворено. Ако някой проявява интерес да ми пише на лични. От Варна съм,ще бъде за символична цена. Надявам се да влезе в употреба на някой

# 650
  • София
И аз имам много бои oway  ако някой се интересува

# 651
Момичета и аз искам да се възползвам от Лалга на - 30%. Питането ми е мога ли да ползвам шампоана за къдрици, след като не съм къдрава? 🤔 Нали е уж и за хидратация, та това ме блазни.
Помня тук от вас май поръчваха от тази серия. Доволни ли сте?

Поръчах го днес, въпреки, че съм с права коса.  Моята коса обожава хидратация и се реших. Ще дам отзив веднага щом го използвам.😀

# 652
Аз съм доволна. Изправена, без фриз, с блясък. Но ще го пускам в размените, защото си отрязах косата и вече е безпредметно

# 653
Да аз, много блестяща и подредена ми става косата.

# 654
Здравейте момичета.
Имам намерение да си поръчам от ампулите на Напура за растеж, против сезонен косопад и за възстановяване на фоликулите. Има ли такива сред вас, които са ги използвали?
Имам няколко въпроса, на които бих се радвала ако някоя от вас ми отговори.
Мислите ли че е удачно да ги използвам и трите едновременно?
До колкото разбрах тази за фуликутите се слага преди миене, колко време я оставяте на скалпа? Колкото е по описание или?
А тази за растеж разбрах, че се слага след шампоана и не се отмива, но в такъв случай как да процедирам с маската?

# 655
  • Варна
Стамиген е преуош ампула да. Нанася се преди миене, стоиш 10-15 мин. и миеш. След нея миеш с шампоан,слагаш маска и изплакваш. После нанасяш анаген ампулата  или тая за косопад.

# 656
А теэи Напури могат ли да се полэват и по време на кърмене? Эапасила съм се эа тоэи период с шампоан стамиген и на други марки, но специално ампулите на Напура са ми много непоэната почва. Също така кои ампули на Напура са най-добри эа спиране на следродилен косопад или като цяло эа тоэи период (кърмене)?

# 657
  • Варна
Силно Не препоръчвам Напура за кърмачки. Те са на основа етерични масла,които директно попадат през кожа и обоняние в кръвообръщението. За тоя период има други подходящи продукти. След като спрете да кърмите ще имате време да ползвате Напура на воля.

# 658
Силно Не препоръчвам Напура за кърмачки. Те са на основа етерични масла,които директно попадат през кожа и обоняние в кръвообръщението. За тоя период има други подходящи продукти. След като спрете да кърмите ще имате време да ползвате Напура на воля.

Благодаря эа отговора. А кои марки са ок според вас? Гроу горджъс само энам, че са подходящи, понеже го пише на сайта. Эа Медисютикълс съм в чудене, понеже те също имат етерични масла в тях, поне серумите.

# 659
  • Варна
ДМО/Джон мастърс органик/. Серумът им за скалп е много добър и безопасен.

Общи условия

Активация на акаунт