🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 31 036
  • 622
  •   1
Отговори
# 600
Дали не ги карат от самата продукция да са по-провокативни? Не мога да си представя, че човек, който е гледал предаването и знае какво се харесва като поведение, да се компрометира по този идиотски начин.

# 601
Ама докато другите работеха, Гошо се наспа добре. Стана по никое време. И после не се е напъвал да работи. А Кирил бачкаше здраво в това време. Та няма как да й е приятен на Живка баш Георги. Изказа й беше по-краен, да. А колко и какви проблеми има тя и как точно ги влачи, това на този етап от Фермата може да каже само някой, който я познава лично от години.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 22:44 от cardhu

# 602
  • Другата България
И за мен е малко неморално и неестествено само по две виждания и три реплики вече да направиш психоанализ на цялото състояние на човека - душевно, професионално, морално, емоционално, семейно и прочие.
Предвид, че това няма общо с играта към момента.
Ама разни хора, разни идеали.

# 603
  • София
Ако изключим това крайно изказване на Живка относно ратаите, фермерството и бе добро. Организира работата, бе навсякъде и нямаше проблеми с изключение на Георги. А Георги настройваше и Ралица. И не мисля, че Ралица го харесва особено. Даже на нейния дуел с Красимира, по едно време му се сопна да млъкне малко...

# 604
На моменти си мисля, че в Ралица има прикрита злоба и много си прилича с Георги.

# 605
  • Варна
И миналата година за чичо Митко и тази година за Живка, смятам, че изказванията им за ратаите не бяха/са лично към някой. Аз го разбирам като хиперболизиране на принципното значение на това да си ратай.
Защото ратай в крайна сметка може да стане всеки и това ще се отнася за всеки един.

# 606
Тази година вероятността фермерите да са ратай са много големи. Спрямо миналата година с теста по история шанса да бъдеш ратай беше много по-малка ако си знаеше историята , затова хора като Надя , Митко и Данчо изобщо не бяха ратай защото именно си вземаха тестовете.

# 607
На моменти си мисля, че в Ралица има прикрита злоба и много си прилича с Георги.
Ами нали и двамата са зодия Рак, та нищо чудно.

# 608
Ама докато другите работеха, Гошо се наспа добре. Стана по никое време. И после не се е напъвал да работи. А Кирил бачкаше здраво в това време. Та няма как да й е приятен на Живка баш Георги. Изказа й беше по-краен, да.
Скрит текст:
А колко и какви проблеми има тя и как точно ги влачи, това на този етап от Фермата може да каже само някой, който я познава лично от години.

Това се случи на другата сутрин след ратайството. Аз коментирах думите ѝ от предния ден, в който и тя се успа. Smiley

Ваня и Анастасия ми се сливат визуално. И двете везни, ама от двете страни на кантара.Wink

# 609
Ама в тази Ферма няма сал един Георги да е ратай. А и съпоставено с мястото, което реално е имал на времето ратаят, баш си го е казала Живка.

# 610
Аз пък не различавам Красимира и Деси. За Ваня даже не се и сещам коя беше.

# 611
Аз не симпатизирам на Живка и не я защитавам, но мисля, че тя каза това за мястото на ратаите, защото така се съпоставят ратаите от продукцията.
Тя се опита да е пунктуална.
Не си беше проверила всичко и сбърка.

# 612
  • Другата България
Аз пък не различавам Красимира и Деси. За Ваня даже не се и сещам коя беше.
Направо са различими /има ли такава дума?/ Joy
Ваня е на черта, русата, дето от визитката изглеждаше малко....хахо. Ама не е като че ли.
Краса е дуелната /и такава дума има ли?/ половинка на Кирил.
А Деси е със скандалите с Йордан Joy, шегичка, Ивайло, българската Ким Кардашиян /Есме ме осведоми...къде е Есме бай дъ уей?/.

Минала покрай Ким, ама ....

# 613
Да, сетих се за Ваня, ама ония двете са ми еднакви.

# 614
  • Другата България
https://fermata.btv.bg/uchastnitsi/krasimira-damjanova.html
Ето я Краса.
Определено си приличат, има малко, да.

Общи условия

Активация на акаунт