🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 31 031
  • 622
  •   1
Отговори
# 555
Явно не само аз съм видяла, че арената е на баир.
Много недообмислено, и неудобно.

На баир е, да. Но и жените ги метнаха нейде по пътеки извън "Арената". А публиката се чуди под кои дървета да се скрие на сянка.

# 556
  • Вестерос
Парите за построяване на арена са ги дали за построяване, където спят, ядат и т.н.
Не ме кефи, пак да си кажа... А най-тъпото е, че другите стърчат прави!

# 557
  • Другата България
Това, че другите стоят да, също е много неудобно.
Като се има предвид, че битките са часове понякога.
А и това разделяне на съботния дуел в два дни също не ми харесва, защо им трябваше това плагиатство от ИВ с повече битки, това все пак не е спортно състезание, идеята и концепцията са съвсем различни....бяха.

# 558
  • Вестерос
Според мен занапред няма да е разделено така на дни, нали само за тази седмица е този двоен дуел

# 559
  • Другата България
Според мен занапред няма да е разделено така на дни, нали само за тази седмица е този двоен дуел
Дано, но не го вярвам.

# 560
Може би няма да са разделени битките в два дни когато започнат дуели за елиминация. Тогава ще е само един дуел, не както снощи два и спокойно може да е в една вечер

# 561
  • Велико Търново
Е нали Иван е казал, че ще са 7 битки, не 5. Затова и дуелите ще са в два дни. Т.е. "онзи важел дуел за оставане в събота" ще го има, но ще е в петък и събота. И ще е само между двама дуелисти. Неслучайно водещите натъртиха, че двойният дуел от първата седмица е извънреден.

# 562
Факт е, че не гледах внимателно дуелите вчера, защото за мен си бяха за пълнене на ефирно време. Не подценявам фактора "престиж" при победа, но реално дуелистите са много добри мишени за дуел и през новата седмица. И по-спецаиално Пръдльото - предимство е, че вече е стреляно куче, но при неговата обща физическа форма втора седмица поред на арената ми е малко като присъда.

За самия дуел - губи се тържествеността на момента така през деня на поляната. Независимо от пространството на новата арена стария вариант с битки вечер на осветление и седнали фермери го намирам за по-удачен.

# 563
  • В тъмната гора.
Ееее, викам си след втори и трети епизод, този път ще ме грабне "Фермата". Изгледах и седми епизод и се разочаровах. Защо избраха Ралица? Ами защото тя не е като тях, кухи лейки с претенции. Живка е едно много примитивно същество -  злобно и нахално. Не смятам, че ще произлезе нещо хубаво от нея. засега не съм загубила интереса си към Мартина, защото тя управлява много добре поведението си, показва добри качества.
Ралица ми е безспорен фаворит, също така Виктор, Чавдар, Костадин и Теодора.
Ок са ми Кирил и Мартина. За другите нямам мнение, те все още не са се показали. А Живка, Ивайло и Анастасия ще ме откажат да гледам предаватето. Толкова са елементарни.

# 564
  • София
На мен не ми хареса и регламентът, че сега най-слабият от тяхната група отива в богатата къща и съответно те стават директно мишени, без те да са го желали или победителят да ги е посочил, а е решено отвън. Не, че харесвам Деси, но някой, ако иска да отиде  в тяхната къща, ще избере нея. Това обезсмисля идеята им, че трябва да се пребориш с по-силен, за да отидеш нагоре. Хем са вложили идеи в новите правила, хем с това постоянно променяне в рамките на седмица, всичко губи смисъл.

# 565
Радвам се за Ралица че спечели. Очертава се за мен тя да е от жените за финал. От мъжете още там ми е мътно , но за сега фаворити са ми Виктор, Кирил, Стефан , Пламен и Любо. За жените може и Теодора, но без да подценявам другите просто Ралица даде много силна заявка другите жени да внимават с нея. Ще бъде интересно идващата седмица как ще се наредят нещата.

# 566
Не успях да изглеждам всичко от снощи, но видях, че Сийка нещо подскачаше на масата. Какво я беше ухапало?
За протокола - Кирил е зодия телец.  😉 Фен съм му, дано се задържи и го видим на финал.

# 567
  • Другата България
Е нали Иван е казал, че ще са 7 битки, не 5. Затова и дуелите ще са в два дни. Т.е. "онзи важел дуел за оставане в събота" ще го има, но ще е в петък и събота. И ще е само между двама дуелисти. Неслучайно водещите натъртиха, че двойният дуел от първата седмица е извънреден.
Именно, и аз така разбрах - че дуелите за отпадане ще са в два дни, но само сега са двойни - тоест, две двойки, мъжки и женски. Което за мен е много несериозно, вече го писах.
Другото, което силно се надявам да отпадне е това да се избират ратаи и противници на дуели от хора, живеещи на едно от трите места. Това е супер недообмислено, и така хора като Мариян или не сам могат да си кютат до последно само защото не живеят/спят на "правилното" място.

# 568
Кирил го харесвам и дори само заради тениските ще го подкрепям! Smiley

Ей Сега изгледах Живка-Фермерката. Ай-ай-ай, тя и Ивайло ме изумиха с наглост. Направо съм на страната на Георги. Два дена е на власт тази жена - можеше по-лежерно, с повече такт да подходи. Прилича ми на тия дългогодишни кандидатки за Фермата, които мечтаят да влязат, за да се "разгърнат".
Ивайло е тип скандалджия, все ще има от какво да недоволства и срещу кого. И как се изниза с копането. Тоя голям льольо ще се окаже.

В края на епизода И&A обясниха: Този сезон дуелистите ще се състезават не в 5, а в 7 битки! - 2 битки в петък, почиват си и другите 5 в събота.

# 569
  • Разпиляна във въображението
Ралица ми напомня на

Надявам се в предстоящите й битки да няма вече изпускане, препъване, падане и т.н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт