Абитуриентски страсти 2022г

• 71 525
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • вкъщи
Моето пък засега много скромно даже се представя. Роклята е под 200 лв,но и стои прекрасно и е много красива. Бижу- едно мое чисто ново,подарено от баща и ,заспа на тоалета ,така че и бижу няма да купуваме. Обувки и чанта още не сме взели,предстоят и два тоалета за изпращането. Но с кеф ми се харчат пари за такива хубави поводи и нямам търпение.

# 211
  • Варненска клюкарка

Сещам се за абитуриентката, която обикаляше телевизиите и само касов бон не показа. Случайно попаднах на участието и се чудех в каква връзка го излъчват, но явно освен роклята и ефирно време си бяха платили, за да може всички да разберат каква е цената на роклАта.
И аз се сетих за това мега тъпо изпълнение. Мисля че попаднах на кадрите в Господари на ефира. Кой знае с кого се беше обзаложила че ще си ги мерят "по телевизора". Роклята не си я спомням, но интелектуалното ниво и на родителката и на щерка и беше покъртително 😆

# 212
Еми да, както напоследък повтарям на дъщеря ми - и след бала има живот Grinning Няма нужда да се съсипваме психически и финансово. Нейните дружки купиха рокли от Асеновград за по 600 - 800 лв, което за мен пак е много. Тази дреха ще се облече един път все пак. Обувките и чантата също надали ще се носят след това. Имам предвид моята дъщеря, която в ежедневието носи с дънки и кецове.

# 213
  • София
Аз мисля, че всеки си има неговите си мотиви за едното или за друго. Примерно моето дете по отношение на облекло е скромно. Носи дънки и тениски. Да кажа, че разход за дрехи почти нямам. Ами, сега ще си позволя да има желания тоалет. Скъп, евтин, заслужава го Simple Smile Същото важи и за избора на парти. Има хора дето не желаят да събират роднините. Аз пък точно обратното мисля. Първо, искам да споделим този хубав момент с близките си хора и второ няма никакъв начин да лиша майка ми и баща ми от това щастие.

# 214
Мисля, че отмина това с изхвърлянето и робуването на марково, скъпо и т.н. Родители да теглят кредит, че "гарджето да е най". Децата , поне повечето са мъдри и разумни.
 На нас другия уикенд предстои. Младежът си е направил план програма (дано нещо не се обърка) ..Събота обиколка и избор на костюм в София, неделя - предварителен кандидатстудентски изпит. Стискам палци и двете да донесат успех!

# 215
Да им е на късмет на децата.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:59 от blackcat6

# 216
За кредитите-вероятно едни и същи покупки за някого са по възможност да бръкне в джоба и да извади парите, а за друг-непосилен кредит. Или пък, разчетен кредит, защото му е по изгодно, отколкото да събира и пести.
Някога почти 100% от младежите сключва ха брак, отделно момчетата ходеха в казарма, т е имаше и други събития-новобранска, сватба. А сега единственото по-масово събитие е абитуриенският бал. Да не говорим, че покрай пандемия та и той почти беше на ръба да изчезне.
Затова, от една страна изглежда странно пръска е на много пари, от друга е разбираемо.
Мисля, че бих подходила разумно към този разход, живот и здраве (има още две години), но знам ли, като дойде времето.

Засега ще чакам снимки и ще се наслаждавам на красиви, млади хора.Темата ми е от любимите.

# 217
Макбук Еър не е най-скъпия модел, а най-бюджетния.

# 218
Но това няма такова значение, просто и момичето беше очудено.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:00 от blackcat6

# 219
  • Русе
Аз, например, не успях да събера пари за бала, ама никаквииии..Баща му се озърта и само обещава "да помогне", но до там. Та естествено, че ще взема заем, но от нашата ВСК, че ми е по- удобно. Не го приемам като проблем, а като улеснение. Ами да съм събрала Simple Smile
Добре, че сте вие да ме подсетите, че ми трябва и нещо симпатично за изпращането, него съвсем го бях пък забравила.

# 220
  • Бургас
Ние мислехме да съберем бабите и дядовците, както и лелите тържество в тесен кръг, но преди седмица диагностицираха сестрата на мъжа ми с онкологично заболяване и предстоят тежки дни. Познатите ни казват, че не е редно да лишим детето от тържество, обаче на мен ми е едно свито.

# 221
То едно такова събитие би й повдигнало духа. А не да се свие и да се крие като прокажена.

# 222
  • София
Винаги ще помня моя бал с роднините, като първо радостно събитие след поредица от кофти такива в най-близката рода. Всички присъстващи имаха нужда... И сега въпреки, че са ми много смесени чувствата за роднинския бал (просто родата отдавна не се е събирала, а с тази на ММ на едно място от сватбата), съм на мнение, че трябва да го има - някак си всичко мина под общ знаменател - щом правиш такова събитие - имал си бол пари, дал си... (много ме боли от такова схващане) и сякаш само погребението взе да се приема за неизбежно събитие, на което се събират родовете... Ами не искам така, искам и децата ми да имат друг усет за нещата.

# 223
  • Русе
То едно такова събитие би й повдигнало духа. А не да се свие и да се крие като прокажена.

Абсолютно е така.
Аз съм с такава диагноза и чакам събието с трепет, а не се вайкам какво ми се е случило.  Станах кръстница и кума по време на активното лечението и ни за миг не съм си и помисляла за тези събития като тежест, а ги посрещнах като свеж пролетен полъх.

# 224
Ах, този поглед на сина на Зечова Joy Лишава от смисъл да качвам сники на моя син. Всичките гледат адски отегчено.
Избрах 3-ти март, за да приключа казуса с облеклото. Отидохме в Букурещ, значително по-близо ми е от София, а и Варна.
Купихме всичко, без чорапи - много съм доволна, че в един ден приключихме с това.
Имам и заведение, в което да събера роднини и приятели. Считам, че подготовката ми за това събитие върви твърде добре Joy А да, и една приятелка ми уреди фотограф като подарък от нея... какво повече да искам!

За сега ми е забранено да показвам снимки на аутфита, но по-късно може би ще отпадне забраната и ще покажа.

Общи условия

Активация на акаунт