Абитуриентски страсти 2022г

• 71 509
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В деня на бала, бал ще има само госпожицата. Няма да се престараваме н тоалети, осмокласникът не е правил претенции. Семейното събиране е в гората, та фракове няма да има. За малката имам няколко "принцесени" рокли от кака и (свеки ги купуваше, но тя така и не ги носи), все ще си избере някоя.

# 301
Много са ви хубави децата! Много!

Мекичка, и аз съм за затворени обувки, сякаш. То е хубаво да се пробват с роклята, като ще купувате, и да си прецените, но това пък не е толкова лесно...

# 302
  • София
Ох , няколко пъти влизам да кажа колко са хубави девойките и се отплесвам . Прекрасни са  Simple Smile
Призма и аз такива девойки харесвам, макар това да не е моя цвят , но може би защото и моя стил е подобен .
Ели , и ние като вас ще направим и по добре, че така стана /той предложи така да направим  , че аз и без това на чичо му "притурката" не ми е особено приятна, от тия енергийните вампири е . Та на деня ще си го изпратим само семейно  и после с двете приятелски двойки ще се почерпим, то май повод си търсим да се черпим хихиихих

# 303
  • София
Днес купихме всичко - костюм, риза, обувки, колан - от едно място. Вратовръзка и кърпичка няма да има. Постигнахме онази визия, която той иска (показвах снимката на Лео преди време), само дето ще е с черна риза, с разкопчано копче. Той е доволен. Аз съм щастлива. Simple Smile

# 304
Чудих се, какво ще избере и преди малко получих снимка..
Това е..изборът му. Никак не беше разговорлив по телефона. Пита само, дали мога да намеря шивач да подкъси панталона. Ядосан е, че всичко, което е харесал като обувки..няма неговия номер.

Скрит текст:

# 305
  • столицата
Много хубав!

# 306
Да, добре се е справил.

# 307
  • Бургас
Много добре се се справило детето!

# 308
Честно казано, защото получих няколко снимки..най ми допадна без папионка и кърпичка.  Но го оставям да си вземе решението сам.
Не съм сигурна цветово, дали това ще е цветът на папионката, защото първоначално идеята беше да съчетава с момичето и роклята и..
Той и вратовръзка искаше де:)
Но като се чухме, беше напрегнат и не питах.
Иначе аз харесвам изчистено и класическо, и съм доволна Simple Smile

# 309
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Идеален е !

# 310
  • София
Ехе, отивам на работа и видях толкова много млади хора и родители пред СУ и ми става едно леко и щастливо.
Успех на всички, които днес са на математика в СУ или някъде другаде на изпит.

# 311
  • Русе
Мерси, Маги. Моето е там. Успех на всичките ни дечица Hug

Много е готинн младежа.

# 312
  • София
И моето. И се видяхме с една от съфорумките ни от темата. Simple Smile
Успех на децата ни!

# 313
  • Русе
Забравих да кажа, че вчера носихме панталона в магазина за свиване и подкъсяване. Нали купихме костюма предната година и затова се уговорихме да минем за корекция по това време. Доста отслабнал се оказа моя и доста ще се свива Sad Предложиха му, ако иска да сменя визията, но той отказа. Бил се харесвал така.

# 314
Благодаря, момичета!
Дано са доволни и удовлетворени децата от представянето си днес!
Моето като го чух, така го завъртя, че не разбрах... доволен ли е или не:)..Уж по всички задачи писал и решил, но нямал време да направи проверка и допуска, че може да има технически грешки..
Завърши с това, че ..не му бил чак толкова важен, този изпит!
Сега пътува със съученици, та картинката ще придобие яснота, когато се прибре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт