Абитуриентски страсти 2022г

• 71 510
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • вкъщи
Скрит текст:
Нашата е семпла,но много и отива и на фигурата и на кожата. Светли тонове се оказа ,че не и седят добре, защото е много бледа. В момента мрънка , защото нищо не сме взели като аксесоари и обувки,дрехи за изпращането. А в Бургас няма нищичко. Ще се ходи до Пловдив.
Скрит текст:
А осмокласният и брат пожела да му купуваме фрак и папионка в лилаво за бала на сестра му. Иначе нямало да се снима. Див пубер, с дълга къдрава и рошава коса, представете си го с фрак.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 09:21 от лелка

# 286
Лелка, много хубав цвят, много й отива. Наистина като ги сложат тия официални дрехи и стават неузнаваеми. Аз не знам как ще се удържа да не ревна като ги видя всичките такива хубави и нагласени.

# 287
Скрит текст:
Разкошна е роклята! Аз я помня като я прати на линк, още тогава много ми хареса. Нашата я качвах скоро, но я изтрих. Сега пак ще я кача, за да си сверя часовника относно обувките. Дъщеря ми иска затворени обувки с остър връх и мноооого висок ток, а аз смятам, че на тая финна рокля ще вървят едни отворени сребристи сандали. Не мога да я убедя и вече се чудя дали да не я оставя да върви както си иска. В крайна сметка балът си е неин и има право да се сложи каквото си иска. Ето я роклята
Обувки или сандали, как мислите?
Мисля, че почти няма да се виждат и по - добре да избере, това което ще и е по - удобно!

# 288
  • София
И ние купихме подобни сандали като на Маги, само с тях успя да ходи горе - долу стабилно. 😃
Скрит текст:

Нашето братче, осмокласник, предяви същите претенции за официален костюм 😂 от абитуриентската серия на Андрюс и накрая, разсърден заяви, че ще се появи с анцунг, който бил по-скъп от тоалета на кака му. 😂

# 289
  • Русе
Ех, тия малките пубери май ще се окажат по-претенциозни от абитурентите Simple Smile
Вчера намерих на пубера поне риза,която да е в тон с костюма на брат му. Аз си намерих рокля в същия нюанс, остана таткото да облечем.

Много са ефирни показаните мацки. Обаче тия грубите сандали на тоя тюл... Sad

# 290
  • София
Малките се забавляват повече от каките даже Simple Smile)) Нашата ме е заврънкала от Нова година да ходим за обувки: "За бала на кака, не за моя!" Викам си, то за твоя бал ще бъде чудо на чудесата  Smile
Ели, ние изобщо не сме готови, не знам кога ще ходим да пазаруваме, никаква организация нямаме. Само абитуриентката чака тоалета, който се шие, но няма как без него да вземем обувки, защото може и с кецки, може и с обувка. С две думи ние с нищо не сме готови Simple Smile

# 291
  • столицата
С тези дълги рокли и по паветата на Невски е трудно да си и с висок тънък ток. Очертават се тази година абитуриентки с по-дебели токове. И аз не мога много да го приема, но и при мен е поставена такава задача и разглеждам сайтове и магазини за подобни на показаните по-горе модели.

# 292
  • София
Вчера моя младеж ме попари с новината, че нямо да се събираме в деня на бала с други , демек /бяхме решили да покани две приятелкси семейства на едните сме кумове с другите сме израснали + чичо му и евентуално баба му и дядо му/. Защо трябвало да бъде същия ден , не можело ли в друг ден да се съберем и да ги почерпим , аз пък му казвам ,ч е това според мнен е деня и , че искат да го видят облечен като абитуриент. Започна да мрънка, ами то тогава ще трябва да е много рано амиии...... то в колко ще трябва да станааа и мрън мрън .
Днес на по трезва глава мисля, че в крайна сметка това е неговият ден и да реши какво да правим. Може и по добре да се получи по този начин, няма да има напрежение кой какво да облече /демек ще си спестя едни излишни разходи за по елегантно облекло за трима Simple Smile/ , гости и подобни притеснения. Ще се наспим ще се облече малко преди да тръгнем ще си го изпратим и ще се снимаме без напрежение. Пък след това ще си се почерпим само с приятелите, за "великото" събитие, че е завършил 12 клас Simple Smile

# 293
  • София
Мекичка,  много харесвам такива рокли и за мен те са перфектни в съчетание с късо кожено яке, ако застуди, и кецове.
Пак ще покажа любима за мен комбинация:

# 294
  • София
Дълга рокля и кецове може да си позволи едно наистина дългокрако момиче.
Виждала съм наживо и булки с бели кецове - ами..... с дългата рокля изглеждат късокраки. И не са ми много красиви. На мен.
Лично мнение. Simple Smile

# 295
  • Русе
Кимбе, ние ще сме в два дена. Той пожела така. Искал да изкара цялата вечер на кръчмата с нас и гостите. На Денят семейно + 1-2 ще го изпратим, а на другата вечер ще черим. Тъкмо ще разделя враждуващите лагери Simple Smile

# 296
Аууу, девойките са като принцеси, ефирни и нежни, страхотни са Simple Smile

# 297
  • България, София
И при нас няма особено голям напредък в подготовката.
Има записан час за гримьор и за маникюр. Роклята е поръчана, но още не е готова.
Иначе и моята девойка и в синята гама Simple Smile
Скрит текст:
Обувки и клъч няма, нито бижута все още.
Трябва и нещо за раменете да има за намятане, ама и това не е измислено.
Фотограф - намерен, но програмата за деня не е избистрена съвсем.

За изпращането има панталон с висока талия и широк колан. В събота обикаляхме да търсим блейзер и топ за панталона. Без кръст останах буквално. И в крайна сметка девойката в неделя поръча топ и блейзер по интернет от два различни сайта. Дано се окажат сполучливи покупките, че да отпадне тази грижа.
И за обувки ще се ходи.
На мен пък ми допада визията с малко по - широк ток. Така със сигурност ще се чувстат по - стабилни и ще им е по - удобно. А и с тези рокли на принцеси няма да се виждат обувките кой знае колко.
Ако роклята беше друга, щеше да е по - различно, но нека се възползват от избраните тоалети Simple Smile
То и от кой знае колко високи токове няма смисъл според мен, пак защото роклята ще скрива.

Показаните дотук младеж и девойки са прекрасни. Сигурна съм, че при младежите досадата в погледа ще изчезне и ще се замени с въодушевление.

# 298
  • София
И ние ще се събираме на различен ден, в неделя, а балът е в понеделник. Девойката ще се облече, колкото да я видят и после ще се преоблече с нещо удобно.

# 299
  • София
Показаните дотук младеж и девойки са прекрасни. Сигурна съм, че при младежите досадата в погледа ще изчезне и ще се замени с въодушевление.
Особено като видят девойките Wink

Общи условия

Активация на акаунт