Абитуриентски страсти 2022г

• 71 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Бг-мама
Моят хубавец изтегли късата клечка и третата избираема матура , която в неговия случай е математика е на 26.05. , а балната вечер му е на 25. С костюма на матура! А той ще я ползва за кандидатстване. Кофти ми стана вчера като разбрах.
Младежа със одеждите от Одрин много ми хареса!

# 271
Моят хубавец изтегли късата клечка и третата избираема матура , която в неговия случай е математика е на 26.05. , а балната вечер му е на 25. С костюма на матура! А той ще я ползва за кандидатстване. Кофти ми стана вчера като разбрах.
Добре де, щом с нея ще кандидаства, защо не я е писал втора? И ако ще кандидаства в ТУ, пък и в повечето други Университети, може да кандидаства и с предварителен изпит, който доста наподобява матурата.

# 272
  • София
Добре де, щом с нея ще кандидаства, защо не я е писал втора? И ако ще кандидаства в ТУ, пък и в повечето други Университети, може да кандидаства и с предварителен изпит, който доста наподобява матурата.
Може да не му е профилиращ предмет математиката Simple Smile

# 273
В ТУ сега в събота има изпит онлайн, в СУ в неделя мисля, че е присъствен, ако някой не е разбрал да се запише, все още има време.

# 274
  • Бг-мама
В ТУ сега в събота има изпит онлайн, в СУ в неделя мисля, че е присъствен, ако някой не е разбрал да се запише, все още има време.
Благодаря за споделеното ! Определено ще ни е от полза. Ако не успее в събота , то поне на 16 ще се пробва.
А за матурата задължителна ни е БЕЛ и по професията. Затова математиката остана за избираем трети предмет.

# 275
Здравйте! Аз също имам проблем с гостите за бала, някои от тях са се изпокарали. Смятам да сложа табелки с имената на гостите на масите и да ги разпределя максимално надалеко един от друг. Как смятате, че ще се погледне на тази идея?
Само ще споделя опит. При вас може да не е така, но бях на бал на който бабата и дядото на абитуриентката се псуваха и викаха от двата края на дългата маса с гости.

# 276
Ох, че кофти. Младежът затова ще се яви в неделя на предварителен изпит. редовната дата е на следващия ден от  завръщането им от Турция, а ние не живеем в София. Пък и да си свери часовника за предстоящата матура. ( той основно на нея разчита)

# 277
Показаните момчета са страхотни!! Много късмет им желая! 🍀
Майките на дами няма ли да се престрашат и те да покажат снимки? Simple Smile

# 278
  • София
Бях сигурна, че съм качвала снимка. Явно в осмокласната тема е било само.

Кавалерът ще е много светло сив със сини акценти 😉

# 279
Маги, прекрасна! Нежно и красиво..Много ми харесва:)

# 280
Ама тя матурата комай не е като изпита, поне за тия с профил математика. Мен ме хващат нервите дали всичко ще е наред с нета и усещам, че вече съм неспокойна. Мамин златен е и двата дни на изпит, милото дете на мама 🤗
Сега да не вземете да пишете в тая посока, че е мамино синче и прочее, аз така си пиша за него като се лигавя, инак сме сериозни хора 😎

Това с матурата след бала е супер дебилно нещо! Като го прочетох, това което ми хримна е да не се ходи на матура, че си е даже невъзможно. Бих го пратила на де що има предварителни дати, но не и на матура след бал 🥴

# 281
Разкошна е роклята! Аз я помня като я прати на линк, още тогава много ми хареса. Нашата я качвах скоро, но я изтрих. Сега пак ще я кача, за да си сверя часовника относно обувките. Дъщеря ми иска затворени обувки с остър връх и мноооого висок ток, а аз смятам, че на тая финна рокля ще вървят едни отворени сребристи сандали. Не мога да я убедя и вече се чудя дали да не я оставя да върви както си иска. В крайна сметка балът си е неин и има право да се сложи каквото си иска. Ето я роклята
Обувки или сандали, как мислите?

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 06:38 от мекичка*

# 282
  • София
Мекичка, аз и нашата рокля я виждах със сребърни сандали с тънки каишки и тънък ток, но тя няма да може да ходи с тях и я оставих сама да избира. Една идея ми грубеят сандалите, но пък така ще си е тя, много повече в неин стил.
По принцип водят обувката по-официална от сандала, но... Кой както се чувства най-добре, а и обувките при тези рокли почти не се виждат. Моята и кецове със сатенени панделки е приготвила, че няма да издържи с токове.

# 283
  • Бургас
Много нежни девойки, чак ми се прииска момиче😀.

# 284
Нежни са те...само за снимките Joy
Иначе ако знаеш как ми къса нервите с безумни претенции, направо ми иде да я удуша понякога. Хем няма изграден стил и вкус, хем има някакви извънземни представи за съчетаване на дрехи, хем и мен не иска да слуша. Дори не желае да пробва и да види кое как изглежда като комбинация. Но както и да е, да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт